Zoeken naar amsterdam restaurants

amsterdam restaurants
Onlangs geopend! Dit zijn de nieuwe hotspots in Amsterdam 2017 ELLE Eten.
Een paar indrukwekkende feiten op een rij: eigenaren Peter en Marike Lute, het succes van hun andere restaurants LUTE en De Kruidfabriek en de prachtige locatie in het voormalige Stadsarchief aan de Amstel wat het restaurant deelt met vijfsterrenhotel Pestana. by LUTE, Amstel 70, Amsterdam.
Uit eten in Amsterdam I amsterdam.
Pizzaliefhebbers kunnen hun geluk op in Amsterdam, door de hele stad vind je restaurants waar je je tegoed kunt doen aan de lekkerste pizza's. 10 vegetarische en veganistische restaurants in Amsterdam. Van chique en prijzig tot informeel en betaalbaar: veganistische en vegetarische restaurants zijn Amsterdam aan het veroveren.
De 36 beste restaurants in Amsterdam 2017 WijnSpijs.nl.
Amsterdam is net zoals veel andere grote steden niet in één dag te bezichtigen, maar in combinatie met een culinaire wandeling krijg je een goed beeld van de sfeer van de stad, de verschillende bezienswaardigheden en natuurlijk de leukste restaurants.
Restaurant As.
Menu rapide: 2 gangen 29 euro 3 gangen 34 euro. Google maps Facebook Prinses Irenestraat 19 1077 WT Amsterdam. tot en met dinsdag. Namens team As wensen wij iedereen fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Hier kunt u ons recept voor oliebollen in zijn meest pure vorm downloaden.
Restaurant de Compagnon Het restaurant van Amsterdam.
Restaurant de Compagnon is en blijft een van de oudste en meest bijzondere restaurants. De Bourgondische inslag van Bert en Sara van Buschbach heeft een. onmiskende stempel gedrukt op klassiek, sfeervol en lekker eten in de binnenstad. Het geheim achter dit succes schuilt in oog voor kwaliteit, eerlijke en pure producten en. een absolute voorliefde voor de Fransmediterrane keuken. Aan de Guldehandsteeg in het centrum van Amsterdam vindt u ons restaurant.
Humphrey's' Restaurant Amsterdam Nieuwezijds Kolk Humphrey's' Restaurants.
Als teambuilding op de solex door Amsterdam of als personeelsuitje door de grachten van onze hoofdstad, werkelijk alles is mogelijk. Als afsluiting van een dag in deze bruisende stad past natuurlijk een diner bij één van onze restaurants in Amsterdam bij uitstek.
Restaurant Daalder Amsterdam Jordaan.
De wijnkaart wordt samengesteld door Maître/Sommelier Tim Grashuis, die ook verantwoordelijk is voor de goede service bij Daalder. En omdat het oog ook wat wil, worden de koks en het bedienend personeel gedurfd en verrassend gekleed door Le Nouveau Chef.
RIJKS het restaurant van het Rijksmuseum Amsterdam.
Restaurant Johannes Amsterdam.
Wij kunnen bij elk gerecht een bijpassende wijn serveren en hebben een uitgebreide wijnkaart. Restaurant Johannes is gevestigd op de Herengracht nabij het Koningsplein en is met het openbaar vervoer tram 1, 2 of 5 halte Koningsplein uitstekend te bereiken.

Contacteer ons