Zoeken naar amsterdam restaurants

amsterdam restaurants
The 10 Best Indian Restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Food Delivery Restaurants in Amsterdam. Kid Friendly Restaurants in Amsterdam. Late Night Restaurants in Amsterdam. Restaurants for Group Dining in Amsterdam. Restaurants for Special Occasions in Amsterdam. Restaurants with Outdoor Seating in Amsterdam. Romantic Restaurants in Amsterdam. Indian Restaurants in Canal Ring Grachtengordel.
Geniet van een maaltijd in ons Restaurant in Amsterdam.
Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt verscheidene interessante dineeropties. Als het weer het toelaat, is het terras geopend en kunt u in de zon ontspannen met een prachtig uitzicht over het water van het IJ. Het restaurant bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een prachtig uitzicht over de rivier het IJ.
Restaurant Amsterdam Restaurant Café In de Waag.
Restaurant Amsterdam, Nieuwmarkt. Tel: 31 20 4227772. Running on Pocketmenu. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging. Reserveringen vanaf 11 personen klik hier. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.
Amsterdam Oud-Zuid Centrum.
Our purpose is to provide you a wonderful and delicious experience in a casual and cozy setting. De Visscher family welcomes you to The Seafood Bar! You can find us at three locations in Amsterdam.: Spui square 15 City Centre.
34 beste restaurants in Amsterdam.
34 beste restaurants in Amsterdam. Of je er nu woont, werkt of komt voor een gezellig avondje uit: het is altijd fijn om de beste restaurants in Amsterdam te kennen. JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën.
Home Restaurant De Reiger in Amsterdam.
De Reiger is één van de oudste eetcafés van de Jordaan in Amsterdam. Het sfeervolle Café-restaurant in de Nieuwe Leliestraat staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en de Bourgondische eerlijkheid van het eten. Niet voor niets kreeg De Reiger een 9 van Johannes Van Dam.
Balthazar's' Keuken Restaurant Elandsgracht.
Elandsgracht 108 1016VA Amsterdam 0204202114. Op de Elandsgracht, midden in de Jordaan, ligt restaurant Balthazars Keuken. Chefs Karin Gaasterland en Alain Parry startten in 1995 dit eigenzinnige restaurant. De open keuken geeft het gevoel alsof je bij goede vrienden bent aangeschoven.
Van Speyk Amsterdam Restaurant Spuistraat.
In een in 2011 gerestaureerd pakhuis dat dateert uit 1659 kunt u tafelen in een karakteristiek interieur met 4 meter hoge plafonds, antieke lambrizeringen en eeuwenoude bouwmuren. Onze keuken is Frans-Nederlands geörienteerd, met een accent op lokale gerechten en ingrediënten.
De 10 beste restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Populaire keukens in Amsterdam. Café restaurants in Amsterdam. Fastfood restaurants in Amsterdam. Frans restaurants in Amsterdam. Glutenvrije restaurants in Amsterdam. Italiaans restaurants in Amsterdam. Mediterraan restaurants in Amsterdam. Pizzeria restaurants in Amsterdam. Veganistische restaurants in Amsterdam. Vegetarische restaurants in Amsterdam.

Contacteer ons