Zoeken naar amsterdam restaurants

amsterdam restaurants
Cafe Restaurant Amsterdam.
Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam. Het Machinepompgebouw is tot 1996 door de Gemeentewaterleiding in gebruik gebleven.
Restaurant Amsterdam Restaurant Café In de Waag.
Restaurant Amsterdam, Nieuwmarkt. Tel: 31 20 4227772. Running on Pocketmenu. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging. Reserveringen vanaf 11 personen klik hier. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.
Restaurant RED Amsterdam Tournedos Kreeft Keizersgracht 594 1017 EN Amsterdam Tel: 020 320 18 24.
Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme Parijse ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al meer dan 10 jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen.
Frans Restaurant Looks Brasserie in Amsterdam.
Frans Restaurant Looks in Amsterdam. Genieten van franse klassiekers en een aantal mooie seizoensgerechten in een sfeervol warm restaurant in het centrum van Amsterdam? Bij ons wordt u op uw wenken bediend. Ons menu bestaat uit franse klassiekers met o.a.
Restaurant Amsterdam Vinkeles Michelin ster bekroonde Franse keuken.
Verrassend, eigentijds en. Restaurant Vinkeles Amsterdam. Restaurant Vinkeles is een unieke bestemming in het centrum van Amsterdam. Gevestigd in een verzonken 18e eeuwse bakkerspand is het de perfect locatie om te genieten van het vakmanschap van Chef Dennis Kuipers en zijn team.
Deze 16 beste lunchplekken in Amsterdam wil je binnenkort proberen.
Is Frits de beste burgerbar van Amsterdam? Beste hotelier van Amsterdam ook beste ter wereld. De 10 beste nieuwe hotspots van Amsterdam. Is Rotisserie de beste burgerbar van Amsterdam? Amsterdam-West is weer een heerlijk terras rijker. Is Hummbar de beste burgerbar van Amsterdam?
Restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants.
romantisch restaurant Jordaan Amsterdam met Bib Gourmand! De Belhamel.
Restaurant De Belhamel ligt aan de Brouwersgracht in Amsterdam, daar waar de Herengracht en de Brouwersgracht elkaar kruisen. Het is een unieke plek in de stad, rustig gelegen aan de rand van de Jordaan en met een schitterend uitzicht over beide grachten.
Best Restaurants in Amsterdam Best Places to Eat Thrillist.
Amsterdam The Best Restaurants in. Amsterdam Right Now. The Best Restaurants in Amsterdam Right Now. The 19 Best Things to Eat in Amsterdam for 5 or Less. The Best Amsterdam Spots to Take a Lunch Date. The Best Restaurants in Amsterdam for Vegetarians.

Contacteer ons