Resultaten voor chinees restaurant amsterdam

chinees restaurant amsterdam
CHANG-I Chinese Cuisine Amsterdam.
Restaurant CHANG-I opent voor het eerst haar deuren voor de Kerstdagen! Vanaf donderdag 24 December Kerstavond en tijdens beide Kerstdagen vrijdag 25 zaterdag 26 December, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk Kerstdiner. De Chef en zijn keukenbrigade geeft u de keuze uit à la carte dineren of Shared Dining!
Tip 10 De Oosterse pareltjes van Amsterdam. Tip 10 De Oosterse pareltjes van Amsterdam Catch52.nl.
New King Chinees nieuwe stijl. Enigszins hip interieur, klassieke Mandarijnse keuken. Ah-Sin Verrassend goede afhaal-Chinees aan de Hoofdweg. En zoals het een echte Hollandse Chinindrest betaamt, natuurlijk ook met Surinaamse lekkernijen. Hecht aan nummering van de lijst overigens geen waarde we stellen de lijst op op basis van binnenkomst. Jouw tip op de nummer 1 positie? Gewoon wat sneller reageren op onze oproepen op Facebook! Lezers lazen ook. Tip 10 Nieuwe restaurants in Amsterdam 2015.
De beste Aziatische restaurants op en rondom de Zeedijk Culy.nl.
De warme oesters en de gestoomde dim sum. Oriental City, Chinees Oudezijds Voorburgwal 177-179. Al jaren is dit restaurant dé dim sum hotspot van Amsterdam. Er staan hier flink wat mensen in de rij om deze specialiteit te kunnen eten.
Sichuan Food Amsterdam.
Welcome to Sichuan Food. Gelegen in een gezellige straat in het centrum van Amsterdam vindt u restaurant Sichuan Food. Hét restaurant voor een onvergetelijke avond van de Chinese keuken; Sichuan Food. Sichuan Food is een uniek Chinees restaurant waar de gerechten met uiterste zorg, volgens de kunst van Sichuan een van de vier voornaamste manieren van koken in China, bereid worden.
Chinese Restaurant Oceania.
Ruby Oriental Restaurant Amsterdam.
Restaurant Ruby is opgericht in 1970 door de familie Tan en staat bekend om haar authentieke Chinese en Indonesische gerechten. De nieuwe generatie Tannetjes heeft haar smaak verder uitgebreid naar andere Aziatische keukens, wat u terug zult vinden in de huidige menukaart. Wij serveren authentieke Aziatische gerechten in de vorm van Tapas en Plate Service. In Azië eet men graag gevarieerd. Een combinatie van verschillende smaken, wat vlees, vis en groenten. Dat is gezond, maar ook erg lekker! De Aziatische Tapas lenen zich goed voor een gevarieerde maaltijd. De porties zijn kleiner waardoor u meerdere gerechten kunt combineren. Leuk en gezellig om samen te delen, maar vooral een heerlijk avontuur om verschillende gerechten te proeven! Afhalen kan natuurlijk ook! De gerechten op de Lunch en Dinerkaarten zijn ook allemaal af te halen. Wanneer u komt afhalen bent u van harte welkom om plaats te nemen aan één van de tafels of aan de bar, terwijl wij uw bestelling bereiden. U kunt ook uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven, dan staat deze voor u klaar op de afgesproken tijd.Tel: 020 6446489/020 6441699. Wij bezorgen tussen 17.00u en 21.00u in Buitenveldert, Amstelveen Noord en Amsterdam Zuid voor bestellingen vanaf 15, Bezorgkosten 250.
Nam Kee Authentieke Cantonese keuken sinds 1981.
Authentieke Cantonese keuken sinds 1981. Nam Kee biedt al sinds 1981 de authentieke Cantonese keuken en is geprezen door zowel nationale als internationale toonaangevende media. Bekijkt u hier onze drie locaties in Amsterdam. Over Ons Media Contact Kookboek. 2016 Nam Kee Design: Rob Thijs.
Chinees Specialiteiten Restaurant Canton Amsterdam.
Canton Chinees Specialiteiten Restaurant is gelegen in Amsterdam Nieuw-West aan de westoever van de Sloterplas en beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht over het water. Spannende gerechten in een prachtige Oosterse omgeving. Restaurant Canton combineert culinaire hoogstandjes met de authentieke Chinese gerechten.
Chinees Specialiteiten Restaurant Kwun" Wah."
Wij heten u van harte welkom in Chinees Specialiteiten Restaurant Kwun Wah, waar u kunt genieten van talrijke specialiteiten. Ons menu speelt in op de diverse specialiteiten van de Chinese keuken. U kunt kiezen uit losse gerechten of samengestelde menus met een aantrekkelijke prijs. U kunt alleen telefonisch een tafel bij ons reserveren. Reserveren kan vanaf 2 personen, maar ook voor een groep. Klik hier voor onze contactgegevens. Restaurant Kwun Wah. Osdorper Ban 30, 1068 MH Amsterdam.

Contacteer ons