Meer resultaten voor chinees restaurant amsterdam

chinees restaurant amsterdam
De traditionele gids voor Chinees eten in Amsterdam MUNCHIES.
Lee is beter bekend als Masta Lee, dj en ontwerper bij Patta. Hij gaat me vandaag meenemen naar zijn favoriete Chinese eetgelegenheden in Amsterdam. Lee's' vader Sifu was lange tijd chef-kok in een Chinees restaurant, dus hij weet waar hij het over heeft.
Sichuan Food Amsterdam.
Welcome to Sichuan Food. Gelegen in een gezellige straat in het centrum van Amsterdam vindt u restaurant Sichuan Food. Hét restaurant voor een onvergetelijke avond van de Chinese keuken; Sichuan Food. Sichuan Food is een uniek Chinees restaurant waar de gerechten met uiterste zorg, volgens de kunst van Sichuan een van de vier voornaamste manieren van koken in China, bereid worden.
Chinese restaurants voor een authentiek Chinees maaltje.
Voor authentiek Chinees voer hoef je niet ver te reizen. Bij deze vijf Chinese restaurants in Amsterdam hap je een goede en echte Chinese maal. Tenzij je erop zit te wachten je zaterdagmiddag te spenderen met je neus in de rug van de wachtende voor je, kan ik je aanraden te reserveren bij restaurant Oriental City.
Chinees Specialiteiten Restaurant Canton Amsterdam.
Canton Chinees Specialiteiten Restaurant is gelegen in Amsterdam Nieuw-West aan de westoever van de Sloterplas en beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht over het water. Spannende gerechten in een prachtige Oosterse omgeving. Restaurant Canton combineert culinaire hoogstandjes met de authentieke Chinese gerechten.
East Harbour Chinese restaurant near Amsterdam Arena.
East Harbour is hét hoogwaardige Chinese restaurant in Amsterdam Zuid-Oost, vlakbij de Amsterdam Arena. Wij zijn meesters in het maken van heerlijke zeevruchten en maken voor u met onze Chinese achtergrond de lekkerste Peking eend! Bekijk op deze site onze openingstijden, ons menu en maandelijkse aanbieding.
De 25 beste Aziatische restaurants NRC.
Terug naar de krant Lijst. De 25 beste Aziatische restaurants. 17 mei 2014. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Chinees-Indische restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Waar heb je zin in? Chinees-Indische restaurants in Amsterdam. Alle Chinees-Indische restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant CHI.
CHI rol, ossenhaas 4st. Amsterdam rol, zalm, avocado 4st. Garnaal, oestersaus 4st. Kip kerrie 4st. SuCHI nigiri 480., Nigiri geflambeerde zalm 2st. Nigiri tataki tonijn 2st. SuCHI sashimi 600., Sashimi zalm 3st en tonijn 3st. Shui kau soep, met garnalen B. Suun lah tong, pikant en zure soep met kip G. Vegetarische Chinese groenten soep B. Tai CHI 600., Cha Sui Boa 350., Chinees broodje met Cha Sui 2st.
Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin Amsterdam.
Blijf deze website in. Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin. posted by admin. Kam Yin was in 1980 begonnen als eethuisje aan de destijds roerige kop van de zeedijk. Als Surinaams-Chinees, ofwel Surinees, zijn wij inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken.

Contacteer ons