Zoeken naar chinees restaurant amsterdam

chinees restaurant amsterdam
Chinees restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Chinees restaurants in Amsterdam. Chinees restaurants in Amsterdam. 99 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Chinees-Indische restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Chinees-Indische restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants.
De traditionele gids voor Chinees eten in Amsterdam MUNCHIES.
Lee is beter bekend als Masta Lee, dj en ontwerper bij Patta. Hij gaat me vandaag meenemen naar zijn favoriete Chinese eetgelegenheden in Amsterdam. Lee's' vader Sifu was lange tijd chef-kok in een Chinees restaurant, dus hij weet waar hij het over heeft.
Tip 10 De Oosterse pareltjes van Amsterdam. Tip 10 De Oosterse pareltjes van Amsterdam Catch52.nl.
New King Chinees nieuwe stijl. Enigszins hip interieur, klassieke Mandarijnse keuken. Ah-Sin Verrassend goede afhaal-Chinees aan de Hoofdweg. En zoals het een echte Hollandse Chinindrest betaamt, natuurlijk ook met Surinaamse lekkernijen. Hecht aan nummering van de lijst overigens geen waarde we stellen de lijst op op basis van binnenkomst. Jouw tip op de nummer 1 positie? Gewoon wat sneller reageren op onze oproepen op Facebook! Lezers lazen ook. Tip 10 Pubquizzen in Amsterdam.
CHANG-I Chinese Cuisine Amsterdam.
Dit jaar bent u weer van harte welkom tijdens de Kerstdagen! Geniet van een heerlijk Kerstdiner bij Restaurant CHANG-I. Vanaf zondag 24 december Kerstavond en tijdens beide Kerstdagen maandag 25 dinsdag 26 december, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk Kerstdiner.
Sea Palace Chinees restaurant Amsterdam.
Sea Palace is het eerste drijvende restaurant in Europa. Al sinds 1984 is Sea Palace een vertrouwd beeld in het hart van Amsterdam. Ondanks de veranderde omgeving, is dit uitstekende Chinese restaurant altijd zichzelf gebleven. Geniet in een keizerlijke ambiance van authentieke Chinese gerechten. Op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station, is Sea Palace een Chinees restaurant waar je echt een keer gegeten moet hebben.
Chinese Restaurant Oceania.
Chinees Specialiteiten Restaurant Canton Amsterdam.
Canton Chinees Specialiteiten Restaurant is gelegen in Amsterdam Nieuw-West aan de westoever van de Sloterplas en beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht over het water. Spannende gerechten in een prachtige Oosterse omgeving. Restaurant Canton combineert culinaire hoogstandjes met de authentieke Chinese gerechten.
De beste Aziatische restaurants op en rondom de Zeedijk Culy.nl.
De warme oesters en de gestoomde dim sum. Oriental City, Chinees Oudezijds Voorburgwal 177-179. Al jaren is dit restaurant dé dim sum hotspot van Amsterdam. Er staan hier flink wat mensen in de rij om deze specialiteit te kunnen eten.

Contacteer ons