Op zoek naar eetcafe amsterdam?

eetcafe amsterdam
Eetcafe Van Beeren Amsterdam.
Lekker eten in een ongedwongen sfeer, en gezellig genieten van een perfect getapt biertje of een goed glas wijn, zonder poespas; dat is waar we voor gaan bij Eetcafe Van Beeren. In ons restaurant bieden wij een aantrekkelijke combinatie van hollandse eetcafé-gerechten tot mediterrane hoogstandjes.
Eetcafé t Pakhuis en Carel's' 3 Voetboogstraat, Amsterdam.
Bij het Pakhuis kun je gewoon naar binnen lopen. Wij regelen een tafel voor je terwijl je alvast kan genieten aan onze bar. Adres en Openingstijden. Eetcafé t Pakhuis en Carel's' 3 Voetboogstraat, Amsterdam dash.; Ma-Za 11.00-24.00u, Zo 12.00u-22.30u dash.;
Eetcafe Festina Lente Amsterdam Home.
Daarom proberen we in Festina Lente de perfecte espresso, cappuccino en koffie verkeerd te creëren, lekker eten aan te bieden voor niet al te veel geld, goede muziek te draaien en culturele activiteiten te organiseren, zoals de poëzieslag. Inmiddels is de poëzieslag uitgegroeid tot het langstlopende en leukste dichtpodium van Amsterdam.
Menu Elsa's' Cafe.
Elsa's' Café biedt u wat u in een eetcafé allemaal kan verwachten. We bieden een uitgebreide mogelijkheid om lekker te lunchen of dineren. Naast het lunchen of dineren kunt u bij Elsa's' Café ook een goed glas wijn drinken of één van onze bieren van de tap of fles proeven. Wij schenken 10 verschilende bieren van de tap en bieden u een ruim assortiment van bieren op de fles. Hiernaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om een kop koffie of iets anders te drinken bij een lekkere borrelhap. Dranken en hapjes. OVER ELSAS CAF. 1098 AE Amsterdam.
Eetcafe Lotgenoten Eetcafe Duivendrecht Amsterdam.
Het etablissement heeft de volgende benamingen gedragen: De Katuil Van t Klooster Van Es Wiegmans De Witte Griffioen alias café Rinaldo De jonge prins en nu Eetcafe Lotgenoten. Voorheen was er ter rechtzijde een stalling voor paarden van bezoekers en kerkgangers.
Eetcafé De Werf Startpagina Facebook.
Eetcafé De Werf. 11 augustus om 112.: In verband met het zomerreces zijn we de weekenden van 12-13 en 19-20 augustus gesloten! Eetcafé De Werf heeft de foto van Els Swaager gedeeld. Els Swaager is bij Eetcafé De Werf. 17 juli Amsterdam, North Holland, Netherlands.
De Bicker eten en drinken Eetcafe Amsterdam De Pijp Van der Helstplein 15. De Bicker eten en drinken Amsterdam De Pijp Van der Helstplein 15.
Van Der Helstplein 15 Amsterdam Amsterdam Netherlands. Maak een reservering. De Bicker eten en drinken. De Bicker is een laagdrempelig eetcafé op een prachtige locatie in de Amsterdamse Pijp met een zonnig terras, lekker eten en vele verschillende bieren! Het gezeligste eetcafé van de Pijp!
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants.
Home Eetcafe Carels.
Kroepoek, zoetzure komkommer. Tomatensaus, parmazaanse kaas, rucola. Gebakken zalmfilet, Hollandaisesaus, pomme dauphine, bimi. Crème Brûlée on fire. Alleen maar chocolade. Chocolademousse, Oreo witte chocoladefudge, banaanchocolade cake. Drie soorten sorbetijs, vers fruit. Eetcafe Carels is tijdelijk gesloten. Frans Halsstraat 76. 1072 BV, Amsterdam.

Contacteer ons