Op zoek naar eetcafe amsterdam?

eetcafe amsterdam
Eetcafé De Hut Lekker en gezellig.
Kom gezellig bij ons eten of borrelen en ervaar de sfeer! En als u geen trek heeft in de gezelligheid, maar wel in lekker kunt u onze gerechten ook meenemen. Tot ziens in de Hut! Eetcafé De Hut. 1076 AK Amsterdam.
Cafe Restaurant Amsterdam.
Een technisch tijdschrift uit 1941 schreefde: goedgevulde en symmetrische machinekamer maakte dan ook op den binnentredende bezoeker een grootschen indruk en gold als een sieraad voor de stad Amsterdam. Het Machinepompgebouw is tot 1996 door de Gemeentewaterleiding in gebruik gebleven.
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants.
Eetcafe Ibis Ethipian food.
restaurant eetcafe Ibis-Amsterdam. Eetcafe Ibis Amsterdam. Welkom bij Eetcafe Ibis. The True Taste Of Ethiopia. Ons Afrikaans / Ethiopisch restaurant, dat vooral Ethiopische specialiteiten serveert is gelegen in Amsterdam Oost, op tien minuten afstand van Station Amsterdam Centraal. In ons Afrikaans restaurant kunt genieten van de Afrikaanse sferen en onze Ethiopische gerechten.
Rosereijn.
De markten, musea, rondvaart, muziekpodia, de Jordaan? Het hoort er allemaal bij als u in Nederland een dagje weg bent en eens wat anders wilt beleven. Een eetcafe in Amsterdam is gauw gevonden en zeker de Jordaan heeft vele goede restaurants.
Café de Prins Op de Prinsengracht in Amsterdam Jordaan.
Kaas Old Amsterdam of jonge beemster 350., Tostis kaas-ham, kaas-tomaat of kaas 350., Franse tosti saucisson en brie 450., Caesar salade Romaine sla, kip, parmezaanse kaas, gekookt ei, croutons en caesardressing 1250., Geitenkaas salade honing-tijm dressing, spinazie, walnoten, rode ui, frises en gegrilde paprika 11.,
Café Cook Eetcafé in de Baarsjes.
Reserveren: 020 6120 547. James Cookstraat 2 Amsterdam. Gegrilde watermeloen met een pakora van Spaanse ui, gepofte rode paprika en feta. Knapperig buikspek met een salade van pittige perzik, thaise basilicum en macadamia. Escabeche van makreel in sojasaus met komkommer kimchi, bimi en sesamolie.
Eetcafe de Magere Brug Het mooiste schilderijtje van Amsterdam.
En het leuke is, ná de voorstelling komen ze maar al te vaak weer terug. Omdat het bij ons zo ouderwets gezellig is, namelijk, snappie? Kijkje in de kaart. Eetcafe de Magere Brug. Amstel 81 Amsterdam Noord Holland 1018 EK Ma Do: 1100: 0100.:
Eetcafe restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Eetcafe restaurants in Amsterdam. Eetcafe restaurants in Amsterdam. 153 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Tuin van Zuid.

Contacteer ons