Meer resultaten voor eetcafe amsterdam

eetcafe amsterdam
Restaurant Fidelio, Stadionweg, Amsterdam Zuid Café Restaurant Fidelio is een begrip in de Beethoven buurt in Amsterdam Oud Zuid. Fidelio staat voor een uitstekend prijs kwaliteit verhouding.
Café Restaurant Fidelio. Café Restaurant Fidelio is een begrip in de Beethoven buurt in Amsterdam Oud-Zuid. In 1993 opende Café Restaurant Fidelio haar deuren aan de Stadionweg 100, hoek Beethovenstraat. Het is een plek waar jong en oud zich thuis voelt.
Eetcafé Kade West Amsterdam Home.
Welkom bij Eetcafe Kade West. Geniet op een unieke locatie van een drankje en een hapje, in een ongedwongen sfeer. Gezellige bediening, fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt en een open keuken maken Kade West een eetcafe / restaurant waar je vaker terug wilt komen.
Eetcafé De Avonden.
Ook voor groepen wil eetcafe De Avonden ieder bezoek een heugelijke belevenis laten zijn. Met rode pesto, een koekje van Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Pittig gemarineerd, geserveerd met 2 koude sausjes. Zie krijtbord in ons cafe voor de diverse stamppotten. Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam.
Home Eetcafé Dinges Amsterdam.
Eetcafé Dinges Amsterdam. Dineren op je eigen boot? Gezellig en lekker uit eten in Amsterdam? Reserveer je tafel online. Gezellig en lekker uit eten in Amsterdam? Dinges is een nieuw trendy, hip, fris en vooral gezellig eetcafé in de hippe buurt Amsterdam-Oost.
t Pakhuis Amsterdam Ribs and Steak.
Café t Pakhuis has served tasty and affordable food and drink in very pleasant surroundings since 1975. Café t Pakhuis can be found in Voetboogstraat in Amsterdam, a side street off the Spui and the Heiligeweg, close to the famous Kalverstraat.
Cafe het molenpad Amsterdam.
Wij bieden ook de mogelijkheid het café af te huren voor een besloten feest. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@cafehetmolenpad.nl of 020 625 96 80. Café Het Molenpad. 1016 HV Amsterdam. Tel: 020-625 96 80.
Eetcafé De Hut Lekker en gezellig.
Kom gezellig bij ons eten of borrelen en ervaar de sfeer! En als u geen trek heeft in de gezelligheid, maar wel in lekker kunt u onze gerechten ook meenemen. Tot ziens in de Hut! Eetcafé De Hut. 1076 AK Amsterdam.
Eten drinken Brakke Grond.
Telefonisch kun je ons bereiken op 31 020 422 26 66. Eetcafé de Brakke Grond heeft een eigen facebookpagina. Onder de nieuwe likers verloten we elke maand een etentje. Ga naar Facebook. Eetcafé de Brakke Grond. 1012 KD Amsterdam. Dagelijks geopend vanaf 11u00.
Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren sedert 1990 is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen muntplein en het Muziektheater. De hoge ruimtes van Café de Jaren vormen een aantrekkelijk decor. Aan de achterzijde ligt het café aan de Amstel en de Kloveniersburgwal, waar de zonnige terrassen zich bevinden op de begane grond en de eerste etage.

Contacteer ons