Meer resultaten voor skybar amsterdam

skybar amsterdam
W Lounge W Amsterdam.
BANK EN EXCHANGE OVERZICHT. ONE SCENE TWO SIDES. TROUWEN OP JOUW EIGEN MANIER.
7x de mooiste rooftop bars in Nederland.
Met de laatste zonnestralen in het vooruitzicht geniet je van de rooftop bar maar ook in de koudere dagen biedt het hotel binnen een fijn uitzicht over de stad. Okura Twenty Third bar Amsterdam 7x de mooiste rooftop bars in Nederland Pinterest. Okura Twenty Third bar Amsterdam. Grote kans dat het Okura Hotel je bekend is. Maar wist je ook dat het hotel een bar heeft op de 23e verdieping? In de Twenty Third Bar nip je van je favoriete cocktail champagne of wijnsoort terwijl je uitkijkt over de Nederlandse hoofstad. Voor een magisch diner schuif je aan in het Japanse restaurant in het hotel die eerder dit jaar geheel vernieuwd is.
Veiligheidscontrole nodig.
Rooftop Sessions Live Skylounge Amsterdam amsterdam 02 mei 2014 Evenementkalender.nl.
Rooftop Sessions Live Skylounge Amsterdam. Rooftop Sessions Live Skylounge Amsterdam. 18 tot 99 jaar. Noteer in je agenda elke 1ste vrijdag van de maand! Rooftop Sessions Live in SkyLounge Amsterdam! Kom en geniet van de Live Roofttop Sessions live in de SkyLounge in samenwerking met Verheij Friends. Na 23.00 uur gaat de DJ nog door tot 3.00 uur.
Dit zijn de leukste dakterrassen van Amsterdam Cityguys.
Dit zijn nog steeds de aller-allerfijnste van de stad. De Skylounge op de 11e verdieping van het Hilton Doubletree hotel is hét dakterras van Amsterdam. Gelegen op het Oosterdok naast Amsterdam CS kijk je uit over het hele centrum van Amsterdam. Het dakterras is voor zoveel verschillende momenten geschikt waardoor je hier niet alleen komt om lekker te genieten van het terras maar je ook je internationale vrienden hier mee naartoe sleept voor de ideale vakantiefoto of je date om samen romantisch over de stad uit te kijken. DoubleTree by Hilton Oosterdoksstraat 4. Mr Porter W Hotel.
SkyLounge Amsterdam.
Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad. Dit is de plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen! Overdag is het de perfecte locatie voor al uw afspraken zowel zakelijk als privé! Geniet van een kop Buscaglione-koffie of een gerecht uit de verfijnde lunchkaart. Wilt u met vrienden relaties of collegas komen borrelen?
5 x Rooftopbars in Amsterdam metronieuws.nl.
5 x Rooftopbars in Amsterdam. 20 november 2015 om 1659 Pim Spoor. Zin om een drankje te doen met vrienden maar heb je nog geen concrete plannen? Probeer dan eens een van de leukste en stijlvolste rooftopbars in Amsterdam. London New York en Parijs zijn alle drie wereldsteden met een prachtige skyline. Maar we moeten onze eigen wereldstad niet over het hoofd zien. Amsterdam ziet er van boven net zo mooi uit. Met de volgende vijf hotspots kun je het zelf zien.
Parkeren DoubleTree by Hilton Amsterdam CS Parking Centrum Oosterdok.
Het hotel ligt midden in het centrum. Een ideale locatie met uitzicht op het IJ en het centrum van de stad. Het ligt naast het centraal station van Amsterdam en beschikt over de SkyLounge Amsterdam die schilderachtig uitzicht over de stad biedt. De kamers en de service zijn hier van topniveau. De Dam ligt op slechts vijf minuten loopafstand. Het Openbaar Vervoer naast het Amsterdam CS brengt je eenvoudig bij alle bezienswaardigheden. Informatie contactgevens en adres DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Deel deze pagina op. Rij voor 1030 of na 1600 binnen. Parking Centrum wordt beheerd door InPublic en bevindt zich op het Oosterdokseiland.
Eten drinken bij A'DAM Lookout. Restaurant Madam en Moon.
Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience Maar als de zon ondergaat schuift de volumeknop omhoog en transformeert ze tot de hoogste skybar van Amsterdam. Bij Madam kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van Amsterdam. Madam is de enige bar waar het oké is oM uit het raam te staren. Reserveringen en meer info over Madam. Moon het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de ADAM Toren biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360 panorama van Amsterdam. Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist.

Contacteer ons