Zoeken naar skybar amsterdam

skybar amsterdam
Rooftop Sessions Live Skylounge Amsterdam amsterdam 02 mei 2014 Evenementkalender.nl.
Na 23.00 uur gaat de DJ nog door tot 3.00 uur. Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam, een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad.
5 x de mooiste skybars van Nederland.
Wat heel leuk is om een keer te proberen is het bezoeken van een skybar, een bar op de bovenste verdieping van een gebouw of hotel. Deze bars staan bekend om hun luxe karakter, bijzondere cocktails en fijne bites. Een stijlvolle manier van uitgaan die steeds populairder wordt. Ideaal voor een girls night out! SKYY Bar Amsterdam.
Eten drinken bij A'DAM' Lookout. Restaurant Madam en Moon.
Madam is een panoramabar en restaurant prijkend op de top van de ADAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience Maar, als de zon ondergaat, schuift de volumeknop omhoog en transformeert ze tot de hoogste skybar van Amsterdam.
Skylounge Amsterdam Parking Centrum Oosterdok.
Amsterdam heeft de SkyLounge Amsterdam, een bekroonde dak lounge bar met uitzicht op deze unieke metropool. SkyLounge Amsterdam biedt u een panoramisch uitzicht over het meest energieke hoofdstad van Europa, 365 dagen per jaar. Parkeren Skylounge Amsterdam Amsterdam. Kom je naar Amsterdam?
SkyLounge Amsterdam.
REIZEN PARKEREN Je vindt ons op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station op het Oosterdokseiland net naast Amsterdam Centraal Station. Wanneer u met de auto bent, kunt u parkeren onder het hotel in de openbare parkeergarage Oosterdok Parking.
Dit zijn de leukste dakterrassen van Amsterdam Cityguys.
Dit zijn nog steeds de aller-allerfijnste van de stad. Skylounge Hilton DoubleTree. De Skylounge op de 11e verdieping van het Hilton Doubletree hotel is hét dakterras van Amsterdam. Gelegen op het Oosterdok naast Amsterdam CS kijk je uit over het hele centrum van Amsterdam.
Skylounge bar Pi in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Een geweldige locatie om elkaar te zitten en wat te drinken. Het uitzicht over Amsterdam is subliem en de opzet van de Skylounge is geweldig. Het concept met kleine hapjes is leuk voor bij een drankje echter kan ik niet aanraden als diner.
FLOOR SV-PANORAMA-VIEWER. 17 Floor 17.
Want bij Floor17 volgen wij geen trends, wij laten u proeven waar we goed in zijn. Kom langs, geniet en ervaar goed eten met een verhaal. onder het genot van een verslavend uitzicht over Amsterdam. SUMMER AT THE ROOFTOP ROOFTOP. 1800: 2200: RESTAURANT. 12.00 01.00 SKYBAR.
Skybar Madam Amsterdam A'DAM' Toren Amsterdam.
Zodra de sterren verschijnen tovert Madam zich om tot de hoogste skybar van Amsterdam. Dinergasten worden clubgangers, wijndrinkers switchen naar cocktails en dat stille stel in de hoek ontpopt zich tot nachtvlinders. Die overgang is even smooth als de DJ line-up: een eclectische mix van gevestigd, lokaal en/of opkomend talent.

Contacteer ons