Resultaten voor restaurant blauw amsterdam

restaurant blauw amsterdam
Restaurant Blauw in Amsterdam Couverts.nl.
Amsterdam Zuid Indonesisch Prijs Hoofdgerecht 2000 tot 2500. Informatie Restaurant Blauw Amsterdam. Je wilt meer informatie of online reserveren bij Restaurant Blauw in Amsterdam? Couverts.nl is de grootste reserveringssite van Nederland waar je bij ruim 2500 restaurants online een tafel kunt reserveren. Helaas hebben we Restaurant Blauw in Amsterdam nog niet kunnen strikken om zich aan te sluiten bij Couverts. Wij balen daar net zo hard van als jij! We doen onze uiterste best om Restaurant Blauw zo snel mogelijk aan te sluiten. De volgende keer dat je hier komt kun je dan misschien wel direct online reserveren.
Menu Blauw aan de Wal Restaurant Centrum Amsterdam.
Wisselend menu met ingetogen passie De keuken wordt geïnspireerd door seizoensproducten die tot onze verbeelding en smaak spreken. Producten die voor zichzelf spreken en daa.
Restaurant Blauw ook in Amsterdam.
19 apr 2012 nieuws. Restaurant Blauw ook in Amsterdam. Het Utrechtse restaurant Blauw heeft vorige week een tweede vestiging in Amsterdam geopend aan de Amstelveenseweg bij het Vondelpark. Blauw kookt traditioneel Indonesisch met een Hollands sausje. De Indonesische keuken wordt doorgaans wel geassocieerd met lekker eten maar vooral niet met trendy en verrassend. Blauw Utrecht heeft bewezen dat trendy en verrassend wel degelijk goed samengaan met de Indonesische keuken aldus Krispijn Smith van Blauw. Het interieur van Blauw Amsterdam is opvallend genoeg rood met als eyecatcher een levensgrote oude familiefoto.
Restaurant Blauw Amsterdam in Amsterdam.
Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Blauw Amsterdam. Amstelveenseweg 158-160 1075 XN Amsterdam. Restaurant Blauw in Amsterdam is hét restaurant voor liefhebbers van de echte Indonesische rijsttafel. Er zijn rijsttafels met vlees vis en vegatarische. Verrassend is het moderne interieur. Hier geen bamboe aan de muur. Hier zit je op designstoeltjes en zijn het enorme familieportretten die de muur sieren. Eenmaal thuis vind je op hun internetsite een foto van je bezoek aan Blauw. Dat zijn leuke bijkomstigheden. Aanrader de huisgemaakte sambal die je mee naar huis kunt nemen!
De 10 beste restaurants in de buurt van Restaurant Blauw Amsterdam.
Restaurants in de buurt van Restaurant Blauw Amsterdam. Restaurants in de buurt van Restaurant Blauw Amsterdam. Amstelveenseweg 158-160 1075 XN Amsterdam Nederland.
Amsterdam Restaurant Blauw Restaurant Blauw NL.
Zelfstandig werkende Kok M/V AMS. Medewerkers bediening M/V UTR. Sous chef M/V AMS. Medewerker afwas M/V UTR. 020 675 50 00. t/m do 18.00 22.00 uur. De Amstelveenseweg is een drukke straat. In de straten rondom het restaurant 1e 2e en 3e Schinkelstraat en de Schinkelkade is parkeren vaak makkelijker. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt? Parkeer dan bij het Olympisch Stadion / 15 km van het restaurant.
Horeca vacature Restaurant Blauw Amsterdam werken bij Restaurant Blauw Amsterdam in Amsterdam Noord-Holland WerkenindeHoreca.nl.
Amstelveenseweg 158-160 1075 XN Amsterdam Noord-Holland T 0611263300 W www.restaurantblauw.nl. Restaurant Blauw dat wereldwijd zeer goed aangeschreven staat vanwege haar authentieke Indonesische gerechten in een moderne setting is de gehele week voor het diner geopend en ontvangt gemiddeld 100 gasten per avond. Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren wij in onze restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie met een palet van smaken en bereidingswijzen maar altijd met een eigen touch.
Menukaart van Restaurant Blauw Amsterdam in Amsterdam dinnersite.nl.
toon telefoonnummer telefoon 020 675 50 00. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. Sinds 2016 op een van de mooiste plekjes van Amsterdam het authentieke J.J. Een restaurant met een moderne creatieve keuken. Dé authentieke Libanese keuken. Fantastisch uitzicht en gelegen aan het water. Gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Waan jezelf op vakantie en dat in Amsterdam. Geef hier uw mening over dit restaurant. Jouw mening telt laat hieronder weten of dit restaurant in een van de onderstaande categorieën thuishoort.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons