Op zoek naar restaurant oud zuid amsterdam?

restaurant oud zuid amsterdam
Restaurant Fidelio, Stadionweg, Amsterdam Zuid Café Restaurant Fidelio is een begrip in de Beethoven buurt in Amsterdam Oud Zuid. Fidelio staat voor een uitstekend prijs kwaliteit verhouding.
Café Restaurant Fidelio. Café Restaurant Fidelio is een begrip in de Beethoven buurt in Amsterdam Oud-Zuid. In 1993 opende Café Restaurant Fidelio haar deuren aan de Stadionweg 100, hoek Beethovenstraat. Het is een plek waar jong en oud zich thuis voelt.
The Best Restaurants In Amsterdam Oud-Zuid. airport_transfer. bar. bathtub. business_facilities. child_activities. childcare. connecting_room. cribs. free_wifi. gym. hot_tub. internet. kitchen. non_sm
French cuisine is at the heart of its menu, including an amazing selection of classic Provencal dishes. The kitchen also serves several northern European delicacies, including a mouthwatering pork belly cooked in a delicious honey sauce. Restaurant Oud Zuid, Johannes Verhulststraat 64, Amsterdam 31 20 676 6058.
Brooks Brasserie Restaurant, Oud Zuid Amsterdam.
Brooks serveert internationale guilty pleasures met een garnituur van moeiteloze gastvrijheid. Basisprincipes als oprechte vriendelijkheid en goede service komen bij restaurant Brooks zonder het stoffige van weleer. Zowel het jonge gezinnetje als de gejaagde ondernemer die achter zijn laptop tikt, bestellen een torenhoge pancake stack met spek.
Restaurants bij Rijksmuseum Amsterdam Brasserie van Baerle.
Op de begane grond is het restaurant gevestigd, op de eerste etage de private dining room voor recepties, professionele bijeenkomsten en groepsdiners. Daarnaast is er een royale binnentuin, die zomers als groen terras is ingericht. Het is een oase in de stad en de ideale plek om een heerlijke middag of avond door te brengen. Brasserie van Baerle biedt een unieke plek in Amsterdam, op de grens van de historische binnenstad en Amsterdam-Zuid, op loopafstand van het Concertgebouw, de grote musea en het modieuze shopping centre van de P.C.
Ristorante Sardegna.
In de karakteristieke Cornelis Schuytstraat in Oud Zuid vindt u restaurant Sardegna. Binnen of op het royale terras met verwarming, voor de lunch of diner, zakelijk of prive in een gezellige Italiaanse ambiance. Onze producten en ingredienten komen rechtstreeks uit Italie, en de pastas worden in huis met de hand gemaakt. Voor pizzas, pastas, carne of pesce nodigen wij u uit in onze Italiaanse sfeer. Probeer tevens onze mooie Italiaanse huiswijnen, of kies van onze speciaal met zorg geselecteerde wijnkaart. WILT U ALVAST RESERVEREN? RESERVEER TELEFONISCH OP 020 67 333 33. CORNELIS SCHUYTSTRAAT 17, 1071 JD AMSTERDAM, NEDERLAND.
16x beste Italiaanse restaurants in Amsterdam Culi Amsterdam.
020 488 05 99. Italiaans Restaurant Classico op de Willemsparkweg in Amsterdam Oud Zuid. Verstopt in Oud Zuid, op korte afstand van het concertgebouw en daarmee het ideale Italiaanse restaurant om een hapje te eten voor een voorstelling, is restaurant Classico op de Willemsparkweg.
34 beste restaurants in Amsterdam.
34 beste restaurants in Amsterdam. Of je er nu woont, werkt of komt voor een gezellig avondje uit: het is altijd fijn om de beste restaurants in Amsterdam te kennen. JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën. UITGEBREID DINEREN MET GERECHTEN VAN TOPKWALITEIT. Ciel Bleu Ciel Bleu is écht eten op niveau. Niet alleen heeft het restaurant twee Michelinsterren, het bevindt zich ook op de 23e etage van hotel Okura.
Home Verhulst Eten en Drinken.
Vul onderstaand reserveringsformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Mocht dat niet gebeurd zijn dan is er wellicht wat misgegaan, dus bel ons dan gerust op: 020 772 3872. Please copy the string FYr7fd to the field below.: UItgaan in Amsterdam. Verhulst Cafe Restaurant.
Restaurant Di Bruno Italiaans specialiteitenrestaurant, Amsterdam Oud Zuid.
Een restaurant waar u de heerlijkste Italiaanse specialiteiten in een modern jasje kunt proeven: een diepe ossobuco, een betoverende safraan-risotto, een ovenheerlijke branzino sotto sale al forno, de spectaculaire geflambeerde pasta al funghi porcini of een geraffineerde salata mista met op houtskool gegrilde groenten, roze peper en koriander. U vindt restaurant Di Bruno aan de Willemsparkweg 155 in Amsterdam Oud Zuid.

Contacteer ons