Resultaten voor restaurant oud zuid amsterdam

restaurant oud zuid amsterdam
Cosmo tipt: het heerlijke restaurant Oud Zuid in Amsterdam.
Een leuk restaurant vinden in Amsterdam kan heel lastig zijn, want er is superveel keuze! Daarom helpen we je graag een handje en tippen we je een heel leuk restaurant in onze hoofdstad: Oud Zuid. Bij restaurant Oud Zuid kun je luxe eten zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen.
Brooks Brasserie Restaurant, Oud Zuid Amsterdam.
Brooks serveert internationale guilty pleasures met een garnituur van moeiteloze gastvrijheid. Basisprincipes als oprechte vriendelijkheid en goede service komen bij restaurant Brooks zonder het stoffige van weleer. Zowel het jonge gezinnetje als de gejaagde ondernemer die achter zijn laptop tikt, bestellen een torenhoge pancake stack met spek.
Uit eten in Oud-Zuid? Een aantal restaurants voor diner of lunchen ELLE Eten.
8x spelletjescafés en arcadehallen in Amsterdam. Dit zijn de favoriete restaurants van de chef van Vidiveni. Restaurant ZUID, via de website. ZUID een buurtrestaurant? Ja, Oud-Zuid verzamelt zich graag in deze huiskamer buitenshuis en een korte borrel kan net zo spontaan als thuis uitmonden in etentje.
Horeca vacature Restaurant Oud-Zuid, werken bij Restaurant Oud-Zuid in Amsterdam Noord-Holland WerkenindeHoreca.nl.
Restaurant Oud-Zuid is een Restaurant dat 2004 zijn deuren heeft geopend in Amsterdam Zuid. Het restaurant heeft een Franse brasserie en ongedwongen-uitstraling. Het is zowel een dag en avond zaak, die een uitgebreide biologische en dynamische wijnkaart. Oud-Zuid, waar goede wijn en eerlijk eten een way" of live" is, en een welkom, warme en gastvrije omgeving heerst.
CHANG-I Chinese Cuisine Amsterdam.
Restaurant CHANG-I opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen een gerenommeerd, gewaardeerd en één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. CHANG-I gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service. Alom bekend en een vaste stek voor buurtbewoners en bezoekers van Het Concertgebouw door de perfecte ligging direct naast de Artiesten-ingang van Het Concertgebouw.
Classico Italiaans Restaurant, Amsterdam Oud Zuid.
Bij restaurant Classico is het mogelijk om met uw, vrienden, zakenpartners of familie gezellig te komen dineren. Classico is maandag t/m zondag van 1730: tot 2230: uur geopend. Reserveer voor diner via ons reserveringssysteem op deze pagina. Voor groepen en partijen kunt u naar onze groepen pagina gaan voor meer informatie. Telefonisch reserveren kan ook. Bedankt voor uw bericht! We sturen u een bevestiging. Vul alle velden in. 1071GT Amsterdam Oud Zuid.
Brasserie Amsterdam Oud Zuid Brasserie van Baerle. Brasserie.
Top 10 terrassen Amsterdam-Zuid I amsterdam.
Deze Franse brasserie in Amsterdam heeft een groot terras met bijna de hele dag zon. Neem plaats aan een van de tafels op het terras en geniet van een lekker bistro-gerecht mét de geweldige Franse frietjes terwijl je heerlijk mensen kijkt in Amsterdam Zuid. George WPA, Willemsparkweg 74. Conservatorium Hotel Brasserie. Op de binnenplaats van het Conservatorium Hotel vind je een oase van rust. Op een steenworp van de grote Amsterdamse musea kun je helemaal ontspannen op het terras van het hotel. Dit wat chiquere terras beschikt over een uitgebreide kaart voor ontbijt, lunch en diner. Laat je in de buitenlucht in de watten leggen, midden in Amsterdam. Conservatorium Hotel, Van Baerlestraat 27. Aan het levendige en gezellige Marie Heinekenplein in de Pijp, zit Restaurant Barça.
Restaurant Oud-Zuid in Amsterdam werk hier via Temper.
Vacatures Bediening bij Restaurant Oud-Zuid. Johannes Verhulststraat 64 H, 1071 NH Amsterdam. Bij Restaurant Oud-Zuid kom je voor puur, origineel eten, een goed glas wijn in een ongedwongen sfeer. We koken volgens onze No-Nonsense filosofie: eten moet goed, lekker en gezond zijn.

Contacteer ons