Resultaten voor italian restaurant amsterdam

italian restaurant amsterdam
21 x de beste Italiaanse restaurants van Amsterdam Barts BoekjeBarts Boekje.
Check de 15 beste adressen in Amsterdam voor plantaardig tafelen! Pizza, op de plek waar eerst favoriet van velen restaurant Aan de Amstel zat. Grote schoenen om te vullen Aan de Amstel was het restaurant van Yvette van Boven. Zegt je niks?
Ciro Passami L olio italian restaurant amsterdam.
THE ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM. 31 020 618 8420. THE ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM. 31 020 618 8420. Welcome to our restaurant! The restaurant will be open on Christmas Day. Italiaans restaurant Ciro Passami LOlio. Optimaal genieten van Italiaanse passie.
Italiaanse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Italiaanse restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants.
Restaurant Incanto serveert Italiaans genot in hartje Amsterdam.
Een land vol betovering, Incanto, alsof de cultuur leven bezingt. Met dit gevoel zijn wij in het hart van Amsterdam, nog zon prachtige plek, een stijlvol Italiaans restaurant begonnen. Wij zijn trots op het land van onze voorvaderen, en delen onze hartstocht graag met u.
Classico Italiaans Restaurant, Amsterdam Oud Zuid.
We had a great Italian dinner. The ingredients were fresh and all we ate was just delicious. The service excellent." Jannes den Hoedt. Bij restaurant Classico is het mogelijk om met uw, vrienden, zakenpartners of familie gezellig te komen dineren. Classico is maandag t/m zondag van 1730: tot 2230: uur geopend. Reserveer voor diner via ons reserveringssysteem op deze pagina. Voor groepen en partijen kunt u naar onze groepen pagina gaan voor meer informatie. Telefonisch reserveren kan ook. Bedankt voor uw bericht! We sturen u een bevestiging. Vul alle velden in. 1071GT Amsterdam Oud Zuid.
De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse.
Pianeta Terra in Amsterdam De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse. 6 van 9. Pianeta Terra in Amsterdam. Biologisch" Italiaans restaurant waar mijn ouders me al lange tijd mee naartoe willen nemen." Incanto in Amsterdam De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse.
Casa di David Italiaans restaurant Amsterdam.
Al ruim 40 jaar is Italiaans restaurant Casa di David een culinaire verrijking voor de stad Amsterdam. Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse keuken, dat is was de grondleggers van Casa di David met het restaurant voor ogen hebben.
Assaggi.
Intense stroogeel, harmonieuze smaak, vol en droog. GRECO DI TUFO CAMPANIA. Fris, fruitige en licht kruidige witte wijn. GAVI DI GAV PIEMONTE. Frisse droge smaak, uitgebalanceerd, elegant. Wijn per glas. VINO DELLA CASA. ARNEIS DELLE LANGHE. Tweede Egelantiersdwarsstraat 6., 020 420 5589. @2016 Assaggi Italian Ristorante.
Top 5 Italiaanse restaurants in Amsterdam PlusOnline.
Een heel fijn adresje voor een schappelijk geprijsd diner in Italiaanse sferen. Bacco heeft een ontspannen karakter en staat dan ook hoog aangeschreven in de Staatsliedenbuurt. Het restaurant is gevestigd op loopafstand van de Jordaan en leent zich dus perfect als eindpunt van een gezellig dagje in een van de populairste buurten van Amsterdam.

Contacteer ons