Resultaten voor italian restaurant amsterdam

italian restaurant amsterdam
Casa di David Italiaans restaurant Amsterdam.
Al ruim 40 jaar is Italiaans restaurant Casa di David een culinaire verrijking voor de stad Amsterdam. Nederlanders kennis laten maken met de echte Italiaanse keuken, dat is was de grondleggers van Casa di David met het restaurant voor ogen hebben.
16x beste Italiaanse restaurants in Amsterdam Culi Amsterdam.
Restaurant De Koevoet Lindenstraat Amsterdam Jordaan Restaurant De Italiaan Amsterdam Bosboom Toussaintstraat Pizza bij Mastino in Amsterdam de Pijp Italiaanse Bar Gallizia in Amsterdam Oost Il Pecorino Wilhelmina Dok in Amsterdam Noord Eddy Spaghetti in Amsterdam Oost Americano Bar Kitchen aan de Amstel Grand Café De Balie Amsterdam op de Kleine-Gartmanplantsoen Holy Ravioli op de Jan Pieter Heijestraat Renatos Pizzeria Karel du Jardinstraat Caffe 500 in de Pijp Bruschetteria Bocconi Spaarndammerstraat Pizza bij Da Portare Via op 4 locaties in Amsterdam Restaurant Spaghetteria in Amsterdam West Restaurant Pasta Pasta in Amsterda de Pijp.
Toscanini.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant. U vindt ons bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75. Copyright Restaurant Toscanini 2017. Toscanini is een beschermde merknaam.
Italiaans Restaurant Amsterdam Uit Eten bij Palladio!
ITALIAANS RESTAURANT AMSTERDAM. Zuid-Italiaanse keuken in de Jordaan. Restaurant Palladio, sinds 1987 gevestigd op de Elandsgracht, vlakbij de Prinsengracht in Amsterdam, staat bekend om zijn traditionele Zuid-Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden met zorg en liefde bereid, en dat proef je!
Ciro Passami L olio italian restaurant amsterdam.
THE ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM. 31 020 618 8420. THE ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM. 31 020 618 8420. Welcome to our restaurant! The restaurant will be open on Christmas Day. Italiaans restaurant Ciro Passami LOlio. Optimaal genieten van Italiaanse passie.
Trattoria Caprese Italiaans restaurant in Amsterdam.
Het vlees is biologisch, de mozzarella van de buffel en de espresso behoort tot de beste in Amsterdam. Eerlijke bediening, aangename muziek, huisgemaakt ijs desserts en historie aan de muur maken deze Trattoria een originele Italiaanse oase in Amsterdam. Kortom, een aanrader!
Restaurant Mappa.
Mappa serveert de Hollandse levensgenieter no nonsense Italiaans comfort food, bereid op eigen wijze. Bij Mappa pretenderen wij niet de Italian Stalion te zijn, maar Amsterdammers die Italië omarmen. We zullen niet alles volgens de Italiaanse regels spelen, maar de keuzes die wij maken zijn weloverwogen bewust.
Savini Italiaans restaurant Amsterdam.
Savini is elke dag open van 1600: tot 2330: lunch van 1200: tot 1600: alleen op reservering Wilt u genieten van een heerlijk Italiaans lunch of diner in ons restaurant? Voorkom verrassingen en reserveer nu online of bel. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons Italiaans restaurant in de historische binnenstad van Amsterdam Centrum.
Italia Oggi Ristorante Italiano.
Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor een romantisch diner met uw geliefde, een heerlijk diner met vrienden, familie, zakelijke gasten of voor bedrijfsuitjes. Het restaurant is gelegen in het centrum van Amsterdam en ligt op loopafstand 5 min van het centraal station, de Nieuwmarktbuurt en de beroemde Wallen.

Contacteer ons