Zoeken naar argentijns restaurant amsterdam

argentijns restaurant amsterdam
Restaurant Luna.
Onder beheer van de Uruguayaan Oberdan, heeft het restaurant zijn eigen karakter behouden. Restaurant Luna is een opwindend trefpunt in het nachtleven van Amsterdam. Hier kunt u genieten van specialiteiten, waaronder het heerlijke rundvlees gerecht parrillada, waar het restaurant bekend door is geworden.
Los Argentinos Argentijns restaurant nabij Leidse Plein.
Al Argentino Restaurant Steakhouse Amsterdam.
Restaurant Al Argentino ligt 2 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Al Argentino Argentijns Restaurant Steakhouse Amsterdam. Argentijns Restaurant Steakhouse Al Argentino is gevestigd op de bekende Zeedijk in hartje Amsterdam, op 2 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station. Argentinië, ligt in de zuidpunt van Zuid-Amerika.
La Vaca Amsterdam.
Het Argentijnse Steakhouse LA VACA, gelegen in de binnenstad Thorbeckeplein 11 van Amsterdam, heeft een typisch Zuid-Amerikaanse keuken met als specialiteit Argentijns vlees van de grill dat smelt op uw tong. Daarom nodigen wij u graag uit om eens een bezoekje te brengen aan LA VACA om de Zuid-Amerikaanse sfeer en keuken te komen proeven.
Argentijns Restaurant Amigo in Amsterdam De Telefoongids.
Restaurant in Amsterdam. Argentijns Restaurant Amigo. Eigenaar van dit bedrijf? Argentijns Restaurant Amigo in Amsterdam. add_review Ja Nee. Rozengracht 5, 1016LP, Amsterdam. Wijk: Stadsdeel Binnenstad. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Restaurant El Vino Mexicaans en Argentijns restaurant in Amsterdam reserveren via SeatMe.
Kortom, voor een avond gezelligheid kun je hier terecht! El Vino Mexicaans en Argentijns restaurant Lange Leidsedwarsstraat 51 1017 NG Amsterdam bekijk telefoonnummer 0629385522. toon op kaart email het restaurant. voeg toe aan je favorieten. tip een vriend. Argentijns / Grill.

Argentijns Grill Restaurant El Torado is een sfeervol ingericht stukje Argentinië, op het Rembrandtplein te Amsterdam, tegenover Pathé Tushinsky. Geniet van de romantiek en de warmte en van la parilla, de grill. Geniet van het allerbeste Argentijnse vlees, van volle.,
Avram Argentijns Grill Restaurant Amsterdam Centrum.
Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons Argentijns grill restaurant in het centrum van Amsterdam? U kunt snel en eenvoudig zelf één of meerdere tafels bij ons reserveren. U doet dit door het online formulier in te vullen.
Buffalo Steakhouse.
Restaurant Welkom bij Buffalo Steakhouse Amsterdam. De beste Steakhouse van Amsterdam! Wij werken uitsluitend met 100% verse producten die met zorg en aandacht worden bereid hierdoor hebben wij de lekkerste en beste Argentijnse Steaks. Speciale gerechten met friet en gepofte aardappel of rijst en kleine salade. BEKIJK ONZE UITGEBREIDE MENU. Menu Proef onze gerechten. met kruidenboter 300, Tortilla chips. met guacamola saus 550, Gegrilde Worstjes. Argentijns worst 650, Empenada. typische Argentijnse vleespasteitjes 700, Gebakken inktvis.

Contacteer ons