Zoeken naar bbq restaurant amsterdam

bbq restaurant amsterdam
BBQ en grill Amsterdam, de leukste spots.
It aint chill if it didnt come from the grill lijkt het credo te luiden in horeca Amsterdam anno 2014. BBQ-restaurants en bar grills zijn hotter dan hot. Hier de leukste barbecue chill spots op een rij. BBQ spots het centrum. Green Grill BBQ.
Home Braai.
In South Africa, a Braai is known as a social meeting, where food is prepared on open fire. In Amsterdam, Braai is a place to meet, to talk and to enjoy the good things in life. This is where the adventure began in 2015.
BBQ in Amsterdam: Spaar tot 70% op bbq in Amsterdam GROUPON.nl.
Genieten van een korting in een bbq restaurant in Amsterdam. Een bezoek aan een bbq restaurant in Amsterdam is natuurlijk ideaal voor een gezellig avondje uit. Toch, het is tegenwoordig niet goedkoop om een hapje te gaan eten in een gezellige eetgelegenheid.
Kabab Restaurant STAR BBQ Amsterdam.
Beste BBQ Restaurant in Amsterdam. Zoekt u de beste BBQ / Grill restaurant in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij STAR BBQ aan de juiste adres! Star BBQ heeft met zijn barbequee op houtskool, jarenlange ervaring opgedaan en er is geen BBQ specialist die de unieke smaak van Star BBQ kan overtreffen.
Restaurant De Nachtwacht Amsterdam.
The Roast Room Vlees Restaurant Amsterdam.
THE ROAST ROOM bestaat uit de BAR en de Rotisserie. De BAR is een brasserie-style restaurant op de begane grond. De Rotisserie is ons fine-dining restaurant op de eerste verdieping. We zijn in 2016 benoemd tot beste vleesrestaurant van Amsterdam!
Koreaans Restaurant Miss Korea Korean Barbecue Amsterdam.
Miss Korea is het nieuwe, maar vooral unieke All you can eat Koreaanse restaurant in de Pijp in Amsterdam. Miss Korea biedt u de mogelijkheid om, zowel met z'n' tweeën als met grote gezelschappen, in een geweldige ambiance onbeperkt te genieten van de beste Koreaanse BBQ en Japanse Tapas.
Steak Grill Restaurant Amsterdam Cafe Carbon.
Café Carbon, het steak restaurant in Amsterdam met echte Bourgondische vleesgerechten zoals biefstuk en steak.' Wie van goed en veel eten houdt met veel vlees, vis en diverse bijgerechten voelt zich bij steak restaurant Café Carbòn in Amsterdam helemaal op zijn plek.
Sefa Amsterdam Sefa Restaurant.
Sefa Amsterdam Sefa Restaurant. sefa, amsterdam, restaurant, grill, bbq, grill-room. BEKIJK ONS MENU. Sefa Restaurant BBQ Grill in Amsterdam. Ruim 40 jaar ervaring in de horeca. Met ruim 40 jaar ervaring in de horeca branche is Sefa in Amsterdam inmiddels geen onbekende naam meer.

Contacteer ons