Resultaten voor bridges restaurant amsterdam

bridges restaurant amsterdam
Restaurant Bridges Amsterdam Deal van de dag Groupon Amsterdam.
Dit is ook bij kenners niet onopgemerkt gebleven: het restaurant werd bekroond met een Michelinster en 15 GaultMillau-punten. Daarnaast is Bridges terug te vinden op plek 30 in de top-100 van restaurantgids Lekker" 2017." Alle zintuigen worden in dit hoogstaande restaurant in de binnenstad van Amsterdam geprikkeld.
Restaurant Bridges in Amsterdam.
Met vernieuwde internationale invloeden wil Blaauw het restaurant op eigentijdse wijze naar een nog hoger plan tillen. In augustus 2015 heeft Bridges een complete redesigning ondergaan. De Franse interieurontwerper Christophe Daudré toverde het moderne visrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam om tot een nóg gezelligere, elegantere en warmere culinaire hotspot.Onze Wine Director in charge of Bridges, Lotte Wolf, proeft, selecteert en serveert verschillende wijnen en vintage champagnes.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw in Amsterdam Deal: 35% korting.
Voortreffelijke All Inclusive 3-gangen lunch bij sterrenrestaurant Bridges. De DEAL bij restaurant Bridges is erg populair en waarschijnlijk snel uitverkocht! Had je ooit gedacht dat je in hartje Amsterdam nog kunt ontsnappen aan de drukte? Bij het prachtige Michelinsterren restaurant Bridges inspired by Ron Blaauw land je in een oase van rust!
Met de Dinerbon eten bij restaurant Bridges Dinerbon.
Aan de Oudezijds Voorburgwal 197 kunt u namelijk met uw dinercheque binnentreden bij restaurant Bridges, Inspired by Ron Blaauw. Het restaurant is gevestigd in een prachtig en bijzonder pand dat vroeger dienst deed als kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam.
Review Bridges Amsterdam Francesca Kookt.
De site van Bridges bracht helderheid. Vanuit zijn filosofie om Amsterdam culinair hoger op de kaart te krijgen is hij, naast zijn eigen restaurant, een culinaire samenwerking aangegaan met Bridges. De komende 5 jaar zal hij nauw betrokken zijn bij het samenstellen van de menukaarten en het cross trainen van de keukenbrigade en bediening.
Bridges in Amsterdam Couverts.nl.
We hopen u snel te mogen verwelkomen om u de nieuwe kaart van Bridges restaurant te laten proeven! Bridges, inspired by Ron Blaauw. Oudezijds Voorburgwal 197 1012EX Amsterdam. Selectie van de menukaart van Bridges in Amsterdam. Heb je een allergie of volg je een dieet?
Bridges, inspired by Ron Blaauw visrestaurant Amsterdam.
Treed in de voetstappen van Winston Churchill, Prinses Beatrix en Michael Jackson en wordt onze volgende Legendarische gast! Bridges verkozen tot leukste restaurant van Amsterdam! Wij wisten het stiekem al, maar Bridges is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant van Amsterdam!
dinnersite banner.

Contacteer ons