Meer resultaten voor bridges restaurant amsterdam

bridges restaurant amsterdam
Met de Dinerbon eten bij restaurant Bridges Dinerbon.
Aan de Oudezijds Voorburgwal 197 kunt u namelijk met uw dinercheque binnentreden bij restaurant Bridges, Inspired by Ron Blaauw. Het restaurant is gevestigd in een prachtig en bijzonder pand dat vroeger dienst deed als kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam.
Parkeren Bridges Restaurant Sofitel Parking Centrum Oosterdok.
Een bezoek aan Bridges Restaurant Sofitel kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Parkeren bij Bridges Restaurant Sofitel Oudezijds Voorburgwal 197.
Restaurant Bridges Amsterdam Deal van de dag Groupon Amsterdam.
Dit is ook bij kenners niet onopgemerkt gebleven: het restaurant werd bekroond met een Michelinster en 15 GaultMillau-punten. Daarnaast is Bridges terug te vinden op plek 30 in de top-100 van restaurantgids Lekker" 2017." Alle zintuigen worden in dit hoogstaande restaurant in de binnenstad van Amsterdam geprikkeld.
Restaurant Bridges in Amsterdam.
Met vernieuwde internationale invloeden wil Blaauw het restaurant op eigentijdse wijze naar een nog hoger plan tillen. In augustus 2015 heeft Bridges een complete redesigning ondergaan. De Franse interieurontwerper Christophe Daudré toverde het moderne visrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam om tot een nóg gezelligere, elegantere en warmere culinaire hotspot.Onze Wine Director in charge of Bridges, Lotte Wolf, proeft, selecteert en serveert verschillende wijnen en vintage champagnes.
Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw in Amsterdam Deal: 35% korting.
De DEAL bij restaurant Bridges is erg populair en waarschijnlijk snel uitverkocht! Had je ooit gedacht dat je in hartje Amsterdam nog kunt ontsnappen aan de drukte? Bij het prachtige Michelinsterren restaurant Bridges inspired by Ron Blaauw land je in een oase van rust!
Bridges, inspired by Ron Blaauw visrestaurant Amsterdam.
31 december 2017. Kom naar het meest memorabele feest van het jaar! Treed in de voetstappen van Winston Churchill, Prinses Beatrix en Michael Jackson en wordt onze volgende Legendarische gast! Restaurant Bridges, all rights reserved. Oudezijds Voorburgwal 197 1012 EX Amsterdam.
Review Bridges Amsterdam Francesca Kookt.
De site van Bridges bracht helderheid. Vanuit zijn filosofie om Amsterdam culinair hoger op de kaart te krijgen is hij, naast zijn eigen restaurant, een culinaire samenwerking aangegaan met Bridges. De komende 5 jaar zal hij nauw betrokken zijn bij het samenstellen van de menukaarten en het cross trainen van de keukenbrigade en bediening.
Taste of Amsterdam Bridges, inspired by Ron Blaauw.
Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland en werd in november 2013 bekroond met een Michelinster. Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen. Andrès Delpeut 1972 zwaait sinds augustus 2016 de scepter in Bridges, inspired by Ron Blaauw. Hij was voormalig Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam en heeft in zijn jarenlange ervaring verschillende keukens aangestuurd op managementniveau.
Bridges Amsterdam Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Amsterdam Bridges. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van HK 228 tot HK 900. MICHELIN Gids 2018. 8F, California Tower, 30-32 D'Aguilar' Street, Lan Kwai Fong, Central, Hong Kong.

Contacteer ons