Resultaten voor lunch amsterdam

lunch amsterdam
Favoriete lunchplekken met terras in Amsterdam MyTravelBoektje.
Heerlijk op een brakke zaterdag hier aanschuiven voor een killer clubsandwich en een gezond sapje. Clubkoffie heeft een groot terras, heerlijk in de zon en de beste hangover lunch van Amsterdam. Ik ga voor de club met steak tartare. Bij Bukowski geen plek?
Lekker lunchen in Amsterdam Bourgondisch Amsterdam.
Persoonlijk vind ik de Sint Antoniesbreestraat, die aan de Nieuwmarkt vastzit, een van de lelijkste straten van Amsterdam. De vervallen gele gevels en de nietszeggende toeristenwinkels die er huisvesten zetten niet aan tot de gedachte: Goh, wat een gezellige straat.
De leukste lunch hotspots in Amsterdam The Urbanites.
Toggle navigation BEAUTY. De leukste lunch hotspots in Amsterdam. HOTSPOTS door Redactie. Amsterdam heeft ontzettend veel leuke plekjes om te lunchen, dat maakt de keuze soms lastig. Om een handje te helpen hebben wij een aantal van onze favoriete lunchlocaties op een rijtje gezet.
De lekkerste lunch in Amsterdam West Parkeren in IJDock.
Dophert Vegan lunch in Amsterdam West. Bij Dophert kan je terecht voor een 100% plantaardige lunch in Amsterdam West. De lunch bestaat uit vegan burgers, sandwiches, Banh Mi, een speciale Wintersalade en friet. Het is duidelijk, ook niet-veganisten kunnen hier heerlijk eten!
Lunch Restaurant Daalder Amsterdam Eten Drinken Amsterdam Jordaan.
Wegens het succes van het menu van de chef dat in de avond geserveerd wordt, hebben wij ervoor gekozen om ook tijdens de lunch exclusief een menu van de chef aan te bieden. U kiest voor een 2, 3 of 4-gangenmenu en laat de rest aan de chefs over.
Terpentijn Amsterdam.
Terpentijn bevindt zich in het centrum van Amsterdam. We zijn dagelijks geopend van 1000: tot 0300: / 0400: voor lunch, diner en een drankje. Overdag neemt TINNER onze lunch over. We serveren toegankelijke gerechten die zelf samengesteld kunnen worden en ideaal zijn om te delen.
Radijs Ontbijt Lunch Diner Borrel Amsterdam.
Met een kop koffie, lunch of smakelijk diner op het terras aan de Admiralengracht zie je de hele buurt aan je voorbij trekken. Zelfs s winters zit je er met een dekentje en terrasverwarming nog heerlijk. O ja, en klap bij Radijs ook gerust je laptop open om wat te werken in jouw super fijne flex office. Radijs houdt van local en van afwisseling. Wijn hebben ze hier in de categorieën goed, beter en best. Waarbij best echt geen rib uit je lijf is, beloofd. Ook mag je best even voorproeven van het speciaalbier op de tap envertellen ze graag het verhaal achter de honingpotjes van een lokale imker. Dit is trouwens een van de weinige plekken in Amsterdam waar je verse verveine thee kunt drinken.
Zakelijk lunchen in de Pijp Amsterdam Barça.
Werken bij barça. T/m 8 personen. Meer dan 8 personen. Zakelijk lunchen in de Pijp Amsterdam. Voor uw zakelijke lunch kunt u terecht bij Barça in de Amsterdamse pijp. Barça heeft volop variatie aan zowel uitgebreide als wat simpelere snelle lunch gerechten.
Restaurant Spelt Nieuwe Spiegelstraat 5A, Amsterdam.

Contacteer ons