Resultaten voor lunch amsterdam

lunch amsterdam
Foodnerdz De Leukste Lijst Met Hotspots in Amsterdam.
Leidsegracht 84, 1016 CR Amsterdam Utrechtsestraat 17, 1017 VH Amsterdam. Zuivere Koffie, Amsterdam Centrum. KOFFIE LUNCH BROODJES KNUS GEZELLIG TAART. Gezellig een broodje lunchen of even een kop koffie drinken op de bruisende Utrechtsestraat van Amsterdam, dat kan bij Zuivere Koffie!
Lekker lunchen in Amsterdam Bourgondisch Amsterdam.
Persoonlijk vind ik de Sint Antoniesbreestraat, die aan de Nieuwmarkt vastzit, een van de lelijkste straten van Amsterdam. De vervallen gele gevels en de nietszeggende toeristenwinkels die er huisvesten zetten niet aan tot de gedachte: Goh, wat een gezellige straat.
Lunch in Amsterdam I amsterdam.
City Card shopping basket. See and do. Eating and drinking. Lunch in Amsterdam. Lunch in Amsterdam. I amsterdam's' selection of best places for lunch in Amsterdam, from cute caf├ęs to buzzing bistros and stylish snack bars serving delicious daytime bites.
Lunch bij restaurant Moon A'DAM' Toren Amsterdam.
Revolving restaurant A'DAM' Toren. Lunch / Diner. Lunch / Diner. Moon introduceert elke twee maanden een muzikale gastchef. Deze bekende artiest remixt samen met Jaimie van Heije een gerecht op de kaart. Bezoek onze Facebook pagina en ontdek wie ons huidige talent is.
Een heerlijke lunch in het centrum van Amsterdam Het Groene paleis.
Lunch Amsterdam Centrum. Een heerlijke lunch in het centrum van Amsterdam. Lunchen op zn Hollands in het centrum van Amsterdam doe je in stijl in Het Groene Paleis. Het restaurant op het bruisende Rokin sloot in 1903 onder veel protest van de Amsterdammers zijn deuren.
Caffe Esprit Spui Amsterdam Restaurant Breakfast Lunch Drinks.
In het historisch hart van Amsterdam vind je Caffe Esprit, een unieke locatie die wordt gekenmerkt door de centrale ligging en het panoramische. uitzicht over het Spui. Je kunt er dagelijks terecht voor overheerlijke clubsandwiches, pastas, burgers, salades en taarten.
Radijs Ontbijt Lunch Diner Borrel Amsterdam.
Met een kop koffie, lunch of smakelijk diner op het terras aan de Admiralengracht zie je de hele buurt aan je voorbij trekken. Zelfs s winters zit je er met een dekentje en terrasverwarming nog heerlijk. O ja, en klap bij Radijs ook gerust je laptop open om wat te werken in jouw super fijne flex office. Radijs houdt van local en van afwisseling. Wijn hebben ze hier in de categorie├źn goed, beter en best. Waarbij best echt geen rib uit je lijf is, beloofd. Ook mag je best even voorproeven van het speciaalbier op de tap envertellen ze graag het verhaal achter de honingpotjes van een lokale imker. Dit is trouwens een van de weinige plekken in Amsterdam waar je verse verveine thee kunt drinken.
Lunch Restaurant Jansz.
FINE DE CLAIRE. TERRINE VAN EEND. STEAK TARTAAR, KWARTELEI. BLOEMKOOL, WILDE PADDENSTOELEN. RICOTTA OP TOAST. GEHAKTBALLEN, MARINARA SAUS. Biet, Wortel, Geitenkaas. Kip, Ei, Bacon. Gerookte Eend, Wortel, Miso. Sugar Snaps, Ansjovis. BRIOCHE MET ZALM. AUBERGINE, PARMEZAAN SANDWICH. BAVETTE STEAK, AARDPEER.
Terpentijn Amsterdam.
Terpentijn bevindt zich in het centrum van Amsterdam. We zijn dagelijks geopend van 1000: tot 0300: / 0400: voor lunch, diner en een drankje. Overdag neemt TINNER onze lunch over. We serveren toegankelijke gerechten die zelf samengesteld kunnen worden en ideaal zijn om te delen.

Contacteer ons