Meer resultaten voor adam restaurant amsterdam

adam restaurant amsterdam
Adam.
Met trots presenteren we ons Restaurant Adam de plaats voor een avond culinair genieten! Wij serveren een verrassingsmenu van drie gangen uit te breiden tot zes gangen. Daarnaast hebben we een kleine à la carte kaart. Onze menus veranderen iedere maand en worden samengesteld uit verse en hoogwaardige producten. De middenruimte in het restaurant kijkt uit op de open keuken waar u Chef-kok Arne Russchen alle heerlijke gerechten ziet bereiden. De bediening zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. Zij geven u graag uitleg bij het wijnarrangement of advies over onze wijnkaart.
Adam in Amsterdam Menu openingstijden prijzen adres van restaurant.
Over het restaurant Adam. Restaurant ADAM in Amsterdam staat garant voor een unieke ervaring. Je kan er terecht voor het traditionele drie gangen menu maar deze kan ook uitgebreid worden tot een fantastische zes gangen! Een bezoekje aan ADAM staat altijd gelijk met een verrassing want het menu verandert elke vier weken. De bediening van Adam bezorgt u zonder twijfel een onvergetelijke culinaire ervaring. Restaurant ADAM in Amsterdam staat garant voor een unieke ervaring. Je kan er terecht voor het traditionele drie gangen menu maar deze kan ook uitgebreid worden tot een fantastische zes gangen!
Eten drinken bij A'DAM Lookout. Restaurant Madam en Moon.
Panorama bar and restaurant. Panorama bar and restaurant. Madam is een panoramabar en restaurant prijkend op de top van de ADAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience Maar als de zon ondergaat schuift de volumeknop omhoog en transformeert ze tot de hoogste skybar van Amsterdam. Bij Madam kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van Amsterdam. Madam is de enige bar waar het oké is oM uit het raam te staren. Reserveringen en meer info over Madam.
A'DAM Toren.
Hello Im ADAM and Im now open! Which part of me would you like to visit? For the Loft or general information about ADAM please click here. For the blog click here. If you want to visit any of the offices at ADAM please contact them directly.
Adam Menukaart.
Groententuin van Adam/ Vegetable garden of Adam 21. Hoofdgerecht verrassingsmenu/ Main course suprise menu 2250. Verrassingsdessert/ Surprise dessert 850. Of bel ons 31-0202339852.
Restaurant Adam Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. 15 van 3.339 Restaurants in Amsterdam. overtoom 515a 1054 LH Amsterdam Nederland. 31 20 233 9852. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Veiligheidscontrole vereist.
Madam is onderdeel van de A'DAM Toren Amsterdam.
Overdag is deze sfeervolle setting onderdeel van de LOOKOUT experience maar wanneer de zon verdwijnt gaat de volumeknop omhoog en transformeert Madam in de hoogste skybar van Amsterdam. Moon het ronddraaiende restaurant op de 19e verdieping van de ADAM Toren biedt een unieke fine dining experience met een spectaculair 360 panorama van Amsterdam. Signature-chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog presenteren klassieke gerechten met een moderne twist. Sir Adam beslaat de eerste zeven verdiepingen van de ADAM Toren. Dit urban luxury boutique hotel biedt een lifestyle experience met 110 stylish slaapkamers en creatieve spaces met adembenemend vergezichten van Amsterdam. Op zoek naar een bijzondere locatie?
Madam Amsterdam Panorama bar and restaurant at A'DAM Tower.
Madam is the panorama bar and restaurant perched atop the ADAM Toren Amsterdam. During the day it's the LOOKOUT at night it's Amsterdam highest skybar.

Contacteer ons