Meer resultaten voor goed restaurant amsterdam

goed restaurant amsterdam
Uit eten in Amsterdam I amsterdam.
In Amsterdam is elke dag wel een nieuw restaurant of eetcafé te ontdekken. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: tien eetgelegenhede. 10 x Aziatische restaurants. De Aziatische restaurants in Amsterdam reiken allang verder dan de Zeedijk; overal door de stad vind je plekken waar goed en divers Aziatisch eten wor.
Onlangs geopend! Dit zijn de nieuwe hotspots in Amsterdam 2017 ELLE Eten.
Dan hebben we goed nieuws voor je: diezelfde ramen en ander Japans street food eet je binnenkort bij Izakaya SORA, het nieuwe broertje van de populaire ramentoko. Izakaya SORA, Albert Cuypstraat 210, Amsterdam. Een waanzinnige roze zaak in Amsterdam-Zuid waar je, lekker makkelijk, kip óf kreeft eet. Je leest hier alles over het restaurant.
Dit zijn de 25 coolste nieuwe hotspots van Amsterdam.
Rijkelijk en goed eten voor carnivoren en kannibalen! Goeie burgers, steaks en meer van zulks! Je kende Cannibale Royale op de Handboogstraat natuurlijk al als je favoriete late-night diner en dit de Zuid-versie daarvan. Verwacht dus precies datgene waar je al voor kwam, maar dan zonder de gigantische drukte van de vestiging in de binnenstad. Kortom: late night dining kan ook in Zuid. Ruysdaelkade 149, Zuid Lees hier meer. Advertentie Lees hieronder verder. Advertentie Lees hieronder verder. Écht chique dineren. Een van de beste restaurants van Amsterdam, maar dan gezelliger dan ooit. Hoe ziet dat eruit? Je kende Bridges al als hét Michelinsterdragende restaurant van het legendarische hotel The Grand.
Restaurant Leuk Restaurant in Bussum.
Ons concept is goed eten Iens-topper! Heerlijk.nl voor ouder en kind. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Dat is het concept van LEUK. Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht, vergeet niet onze heksendrankjes te bestellen! En daarna lekker onder toezicht spelen. En jij kunt rustig verder tafelen. Willen ze een ijsje? Die kunnen ze zelf bij de oppas kopen. LEUK beschikt over een 100m2 speelkelder met toezicht waar kinderen zich kunnen vermaken met 2 Wii's, 2 Playstations2, X-boxen en zelfs twee echte racestoeltjes. Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Grote a irhockeytafel, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje. Door de uitbreiding hebben we nu ook een aparte TV-room waar de kinderen lekker kunnen chillen tijdens een filmpje. Knutselen, spelen, tekenfilmpje kijken en gamen, alles kan bij LEUK! De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar o.a. een gezonde fruitspies, pannenkoek, pizza en kinderspies niet op ontbreken. Laat het ons weten graag van te voren weten aub. Reserveren aan te raden en kan via onze site. RESTAURANT LEUK IS NU OOK TE VINDEN IN AMSTERDAM!
Beste restaurant in Amsterdam fifteen.nl.
Als je echt eens goed uit eten wilt gaan en je ook echt van wijn houdt dan is het aan te raden om een tafel bij Le restaurant te reserveren. Dat moet je trouwens ruim van tevoren doen, anders is er geen plek vrij. Ze zijn in het bezit van een Michelinster en de bediening van dit met sfeer overladen huiskamerrestaurant is naast ontzettend ervaren ook nog eens bijzonder vriendelijk. Uit eten gaan voor een goede prijs terwijl je geniet van gezelligheid. Lion Noir ligt in het hart van het centrum van Amsterdam.
Restaurant Oud-Zuid Lunch, borrel diner in Amsterdam-Zuid.
Al op zijn 26e opende Ralph zijn eerste eigen restaurant in Amsterdam, nadat hij ervaring had opgedaan in gerenommeerde sterrenzaken door heel Nederland. Restaurant Oud-Zuid voert ook in 2018 weer de Bib Gourmand van Michelin. Restaurant Oud-Zuid is een sfeervol kwaliteitsrestaurant, op steenworp afstand van de winkelstraat Cornelis Schuytstraat en het Concertgebouw.
Tip 10 Best beoordeelde restaurants. Tip 10 Best beoordeelde restaurants Catch52.nl.
Hakata Senpachi We kregen ingefluisterd dat we voor goed Japans eten in Amsterdam eigenlijk maar op één plek moeten zijn. En dat is bij deze sympathieke zaak in de Rivierenbuurt. Restaurant De Scheepskameel Van de kippetjes bij Rijsel werden we al enthousiast, maar dat geldt ook voor De Scheepskameel.

The characteristic and famous building at number 246 along one of the most beautiful canals of Amsterdam the Lijnbaansgracht has a unique vibe of funky bistro food and nice drinks. This little treasure is located just around the corner of the hassle of the Leidseplein.
Home Restaurant Blauw Restaurant Blauw NL.

Contacteer ons