Op zoek naar leuke restaurants amsterdam?

leuke restaurants amsterdam
4 X De leukste restaurants in de Haarlemmerbuurt Parkeren in IJDock.
Een verrassende kaart op een leuke locatie in een gezellig restaurant. Bestel de Plateau Stout! en proef 10 verschillende kleine gerechtjes! En vanaf zondag 18 december wordt er elke zondag een driegangen menu van de chef geserveerd voor 25! Meer weten over Stout? Kijk dan op restaurantstout.nl. Stuyvesant Wijnlokaal schenkt meer dan 100 wijnen van over de hele wereld, en dat in combinatie met heerlijk eten en een geweldig modern 20s interieur! Vanaf 1700: kan je terecht voor de dagspecial waarbij je de keuze hebt uit vegetarisch, vis of vlees. Of ga voor de bites en geniet van allemaal kleine hapjes! PS: STUYVESANT wijnlokaal is pas enkele maanden open maar heeft nu al de derde plek behaald in de landelijke verkiezing voor Wine-bar of the Year! Meer weten over Stuyvesant Wijnlokaal? Kijk dan op stuyvesant.amsterdam. Op een van de mooiste plekjes van Amsterdam, daar waar de Herengracht en de Brouwesgracht elkaar kruisen, vind je de Belhamel. Zowel het restaurant als de bar ademen een romantische vroeg twintigste-eeuwse Parijse sfeer met originele art nouveau details. En ook de kaart ziet er heerlijk uit. Meer weten over de Belhamel? Kijk dan op belhamel.nl. Parkeren Haarlemmerbuurt restaurants.
De 36 beste restaurants in Amsterdam 2017 WijnSpijs.nl.
Amsterdam is net zoals veel andere grote steden niet in één dag te bezichtigen, maar in combinatie met een culinaire wandeling krijg je een goed beeld van de sfeer van de stad, de verschillende bezienswaardigheden en natuurlijk de leukste restaurants.
Leukste hotspots in het Centrum van Amsterdam MyTravelBoektje.
Nog een cocktail hotspot in de Reguliers. Snappers heeft de beste Pornstar Martinis van heel Amsterdam. Maar ook geweldige kick-ass burgers, lekkere salades en leuke snacks. The French Connection. De oude Odeon is sinds kort The French Connection en dat is een goede beslissing geweest. Deze hotspot in het centrum is omgetoverd tot een parel van een restaurant.
Lion Noir Bar Restaurant in the center of Amsterdam.
IENS TOP 2017 restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. IENS TOP 2017 restaurants in Amsterdam. IENS TOP 2017 restaurants in Amsterdam. 132 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De 10 beste restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
26 van 3.466 Restaurants in Amsterdam. Nederlands Café Europees Gezond Midden-Europees Internationaal Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Super heerlijk ontbijt! Leuke afwisseling 22/01/2018. 27 van 3.466 Restaurants in Amsterdam. Nederlands Europees Internationaal Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
Foodnerdz De Leukste Lijst Met Hotspots in Amsterdam.
10 favoriete restaurants in Amsterdam van Anne de Buck Yourlittleblackbook Culy.nl.
Supergezond en alles is vegetarisch. Sinds ik in Amsterdam woon is Fa. Pekelhaaring één van mijn favoriete adressen voor een lekkere Italiaanse maaltijd. Ik vind de prijs/kwaliteit-verhouding hier supergoed en de kwaliteit is consistent. Het vintage interieur van Fa. Pekelhaaring is een inspiratie geweest voor veel andere restaurants. Aan het mooie Oosterpark zitten verschillende leuke zaken.
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Views. Add Arrow. Pijltje. Pijltje. Likeability of 6. Views. Views. Add Arrow. Likeability
Huur een fiets, stap op het pontje en vaar naar een andere wereld aan de overkant van het IJ waar het bruist, broeit en bloeit. Je vindt er de origineelste, coolste en leukste cafés, restaurants en markten met een rauw, industrieel randje. Reiszoekmachine Skyscanner verzamelde de hotspots van Amsterdam-Noord. Pak t Pontje. Lees verder na deze advertentie Leuk, snel en geheel gratis! Het GVB-pontje over het IJ brengt je veilig naar Amsterdam-Noord en weer terug. Met een kort boottochtje lonken de hotspots van Amsterdam-Noord. De vaartijd hangt af van waar je opstapt en bedraagt tussen de 5 en 20 minuten. Veel gebruikte opstapplaatsen zijn die vanaf de De Ruyterkade achter station Amsterdam Centraal.

Contacteer ons