Op zoek naar restaurant amsterdam zuid?

restaurant amsterdam zuid
Classico Italiaans Restaurant, Amsterdam Oud Zuid.
Bij restaurant Classico is het mogelijk om met uw, vrienden, zakenpartners of familie gezellig te komen dineren. Classico is maandag t/m zondag van 1730: tot 2230: uur geopend. Reserveer voor diner via ons reserveringssysteem op deze pagina. Voor groepen en partijen kunt u naar onze groepen pagina gaan voor meer informatie. Telefonisch reserveren kan ook. Bedankt voor uw bericht! We sturen u een bevestiging. Vul alle velden in. 1071GT Amsterdam Oud Zuid.
Tip 10 Zuidas. Tip 10 Zuidas Catch52.nl.
Fitch Shui is vernoemd naar de twee pioniers die de weg vrij maakten voor het sucessvolle WTC in Amsterdam. Sushi Time Yes, de beste sushi van de Zuidas: wij hebben m gevonden! Of je nu uitgebreid wil tafelen of voor een snelle bite aan de band plaatsneemt, het kan allemaal. Enne, we blijven ook op de Zuidas lekker Hollands: vooral de dinsdag is populair tijdens de lunch want dan zijn alle bordjes slechts 250, per stuk. Nine Dit restaurant zit iets verscholen tussen de advocatenkantoren maar is zeker een bezoekje waard voor een lekkere lunch of diner.
Onlangs geopend! Dit zijn de nieuwe hotspots in Amsterdam 2017 ELLE Eten.
Een paar indrukwekkende feiten op een rij: eigenaren Peter en Marike Lute, het succes van hun andere restaurants LUTE en De Kruidfabriek en de prachtige locatie in het voormalige Stadsarchief aan de Amstel wat het restaurant deelt met vijfsterrenhotel Pestana. by LUTE, Amstel 70, Amsterdam.
Restaurant Di Bruno Italiaans specialiteitenrestaurant, Amsterdam Oud Zuid.
Een restaurant waar u de heerlijkste Italiaanse specialiteiten in een modern jasje kunt proeven: een diepe ossobuco, een betoverende safraan-risotto, een ovenheerlijke branzino sotto sale al forno, de spectaculaire geflambeerde pasta al funghi porcini of een geraffineerde salata mista met op houtskool gegrilde groenten, roze peper en koriander. U vindt restaurant Di Bruno aan de Willemsparkweg 155 in Amsterdam Oud Zuid.
Gustavino Restaurant Vinoteca, Gustavino.
Gustavino Restaurant Vinoteca. Aan de Zuid-As, tussen de hoge gebouwen, zit Gustavino restaurant vinoteca. De ruimte is indrukwekkend plafond van zeveneneenhalve meter! en aangekleed met een koperen bar, witmarmeren keuken en kroonluchters van fietslampjes. De keuken heeft een originele houtoven, waar flinterdunne pizzas op essenhout de perfecte smaak en substantie krijgen.
Symphony's' NL.
Parkeren kan onder het gebouw in Q-park Symphony, Leo Smitstraat 4. De ingang van ons restaurant is op de begane grond aan de kant van het Crowne Plaza Hotel. Op de Boelelaan parkeert u overdag voor 1880, voor een dagkaart.
ZUID Startpagina Facebook.
Waar serveert men het perfecte stuk vlees en is die hoog aangeschreven tent wel ├ęcht de moeite waard" Manners kwam langs en schreef een leuk stuk over ZUID. Check het hier! Manners Dining: ZUID in Amsterdam Manners Magazine. In de opperklasse wijk van Oud-Zuid vind je restaurant ZUID.
Restaurant Oliver's' Claude Debussylaan 78 Amsterdam.
Zuid Afrika, pinotage 2010. 22 maanden op eikenhout gerust. olivers werkt altijd met verse producten en. waar mogelijk met seizoensgebonden menus. RESERVEREN BIJ OLIVERS KAN VIA ONDERSTAAND FORMULIER, U KRIJGT DAN METEEN bevestiging VAN UW RESERVERING OF BEL 020-6461626. Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Brasserie Amsterdam Oud Zuid Brasserie van Baerle. Brasserie.

Contacteer ons