Zoeken naar speciale restaurants amsterdam

speciale restaurants amsterdam
Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017 Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdamse Nieuwe, Lijstjes Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017. Iedere week opent er wel een nieuw restaurant in Amsterdam, zoveel is zeker. Leuk hoor, maar bovenal ook verdomde lastig want waar moet je nu écht heen?
Restaurant RED Amsterdam Tournedos Kreeft Keizersgracht 594 1017 EN Amsterdam Tel: 020 320 18 24.
Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme Parijse ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al vijf jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen.
7 originele restaurants in Amsterdam.
Dat is weer eens wat anders dan een pizza bij de Italiaan op de hoek. Dit zijn zeven originele en leuke restaurants in Amsterdam.: Restaurant de Kas vers van het land. Dit restaurant kook met de producten die van hun eigen land komen. Je eet dan ook uitsluitend verse seizoensproducten en het menu veranderd dagelijks. Groente spelen de hoofdrol in de verrukkelijke gerechten van De Kas. Het is een prachtig restaurant in de oude stadskas van Amsterdam. Dinner en lunch zijn vaste menus die dagelijks veranderen. Restaurant De Kas is en goede plek voor een speciale gelegenheid.
Harmsen Restaurant Cafe Amsterdam.
Als u al eerder in ons restaurant bent geweest dan hoeven wij u niets meer te vertellen over de kwaliteit van onze dagverse keuken, de gezellige sfeer en de reden dat steeds meer gasten graag terug komen om bij ons te komen genieten.
Extreem dineren: de bijzonderste restaurants in Nederland Froot.nl.
Gelukkig biedt Nederland daar mogelijkheden voor want er zijn namelijk genoeg restaurants die nét even anders zijn dan anders. Dus wanneer je een keertje geen zin hebt om weer in een gewoon restaurant te zitten, kun je overwegen om eens een kijkje te nemen in één van de restaurants uit dit lijstje. Lees vooraf wel even de recensies zodat je weet wat je kunt verwachten. Lunchen in zeecontainers. Als je niet weet dat je bij het restaurant Pllek in Amsterdam heerlijk kunt eten, zou je er zo voorbij lopen.
Steak Restaurant Amsterdam.
Steak restaurant Amsterdam: BLACK AND BLUE. Bij Steak restaurant Black and Blue in Amsterdam weten we waar we goed in zijn, en daar concentreren we ons op: het bereiden van de beste steaks en de lekkerste salades. De steaks, gemaakt van mals biologisch vlees, komen recht uit onze speciale Josper houtskoolgrill.
Bridges, inspired by Ron Blaauw visrestaurant Amsterdam.
Treed in de voetstappen van Winston Churchill, Prinses Beatrix en Michael Jackson en wordt onze volgende Legendarische gast! Bridges verkozen tot leukste restaurant van Amsterdam! Wij wisten het stiekem al, maar Bridges is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant van Amsterdam!
Foodnerdz De Leukste Lijst Met Hotspots in Amsterdam.
10 bijzondere restaurants Amsterdam.
Hier wil je slapen. door Chelsea Kuijper. mei 12, 2017. We verzamelden 10 bijzondere restaurants in Amsterdam. Van dineren in een vuurtoren tot in een zeecontainer, dit zijn dé restaurants voor wie een keer iets anders wilt. Ja, we kunnen er weer heen.

Contacteer ons