Op zoek naar stork restaurant amsterdam?

stork restaurant amsterdam
Restaurant Stork in Amsterdam Places we Know.
In een oude scheepsmotorenfabriek vind je visrestaurant Stork. Het restaurant dat gelegen is in Amsterdam Noord telt maar liefst 150 zitplaatsen en is 1100m2 groot. De industriële inrichting, zoals de betonvloer, hoge plafond, de stalen constructie, gecombineerd met de ligging en het uitzicht maken Restaurant Stork een heel bijzonder restaurant.
Restaurant Stork in Amsterdam De Architect.
jong talent award. Restaurant Stork in Amsterdam. Een oude industriële loods van 1100 m2, op een van de mooiste plekjes aan de Amsterdamse IJoevers, is mede door CUBE en SOLUZ architecten getransformeerd tot een prachtig café en het grootste visrestaurant van Europa.
Café-Restaurant Stork in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Gemiddelde prijs 30. Menu van Café-Restaurant Stork. Over het restaurant Café-Restaurant Stork. Blij aan het IJ. In een oude industriële loods aan het IJ vind je het grootste visrestaurant van Amsterdam. Ondanks zijn grootte heeft restaurant Stork een gezellige sfeer.
Cafe-Restaurant Stork. Vis aan t IJ. Cafe-Restaurant Stork. Vis aan t IJ. Catch52.nl.
En dito mensen die van hele blije Vis aan t IJ houden. En dat allemaal dus bij Stork Amsterdam. De plek waar ze op de meest ongekunstelde manier een tikkie industrieel geweld met precies dat juiste beetje wapperend wit linnen weten af te wisselen.
Informatie over Café-Restaurant Stork LovestoHAVE.
No bad hair days. Gedempt Hamerkanaal 201 1021 KP Amsterdam. 31 020 634 40 00. Vis aan t IJ eet je bij Café-Restaurant Stork. Ga met het pontje vanaf het Centraal Station of maak gebruik van de grote en gratis het bestaat nog parkeerplaats.
dinnersite banner.
Restaurant Stork Amsterdam Boat Center.
Met een ruime keuze aan vis schaal en schelpdiergerechten is Stork al jaren een favoriet onder de visliefhebbers. No related projects found. Amsterdam Boat Center is een kleine, gezellige rederij in het hartje van Amsterdam waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol spelen.
Cafe Restaurant Stork, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Cafe Restaurant Stork, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Cafe Restaurant Stork. Cafe Restaurant Stork. 630 van 3.463 Restaurants in Amsterdam. Vis en zeevruchten, Europees. Bedrijventerrein de Overkant Gedempt Hamerkanaal 201, 1021 KP Amsterdam, Nederland. 31 20 634 4000. Alle fotos 118.
Café Restaurant Stork: Amsterdam Restaurants Review 10Best Experts and Tourist Reviews.
Photo courtesy of Restaurant Stork. Photo courtesy of Restaurant Stork. Photo courtesy of Restaurant Stork. Photo courtesy of Restaurant Stork. Café Restaurant Stork. Dine along the IJ in an old industrial warehouse and enjoy some of the best seafood in Amsterdam.

Contacteer ons