Op zoek naar stork restaurant amsterdam?

stork restaurant amsterdam
Restaurant Stork in Amsterdam De Architect.
vloeren wanden plafonds. Restaurant Stork in Amsterdam. Een oude industriële loods van 1100 m2, op een van de mooiste plekjes aan de Amsterdamse IJoevers, is mede door CUBE en SOLUZ architecten getransformeerd tot een prachtig café en het grootste visrestaurant van Europa.
dinnersite Menukaart banner. van Café-Restaurant Stork in Amsterdam dinnersite.nl.
privacy verklaring vrijwaring opmerkingen contactgegevens restaurateurs aanmelden restaurant nieuwsbrief over dinnersite op uw eigen website sitemap. 1996-2017 restaurantgids dinnersite m.dinnersite.nl dinnersite.be couverts.nl. aangemaakt op 20 augustus 2017 214835: in 0.43 s vernieuwen. MEEST BEZOCHT MICHELIN BIB GOURMAND GAULTMILLAU LEKKER ALLIANCE GASTRONOMIQUE EURO-TOQUES ALLE TOPRESTAURANTS. AMSTERDAM UTRECHT ROTTERDAM DEN HAAG AMERSFOORT ARNHEM BREDA DELFT DEN BOSCH EINDHOVEN GRONINGEN HAARLEM LEIDEN MAASTRICHT TILBURG.
Café-Restaurant Stork in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Blij aan het IJ. In een oude industriële loods aan het IJ vind je het grootste visrestaurant van Amsterdam. Ondanks zijn grootte heeft restaurant Stork een gezellige sfeer. Door de vele ramen heb je een prachtig uitzicht over het IJ.
Restaurant STORK Kromhouthal, Amsterdam-Noord.
Het restaurant biedt ruimte voor ruim 150 dinergasten met aanvullende plaatsen in het Café gedeelte. In de zomer is tevens het terras geopend direct gelegen aan het IJ. Afhankelijk van het evenement en het aantal gasten is een complete afhuur van restaurant STORK mogelijk in overleg. brandnav Restaurant Stork 04.25.2014.
Vacatures Café Restaurant Stork in Amsterdam. De Banensite. De Banensite. Sluiten. De Banensite. De Banensite.
Gedempt Hamerkanaal 201, 1021 KP Amsterdam, Noord-Holland, Nederland. Bedrijfsprofiel Café Restaurant Stork. E-mailadres: e-mailadres weten? Over Café Restaurant Stork. Café Restaurant Stork is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ oevers.
Cafe Restaurant Stork, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Cafe Restaurant Stork, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Cafe Restaurant Stork. Cafe Restaurant Stork. 595 van 3.357 Restaurants in Amsterdam. Vis en zeevruchten, Europees. Bedrijventerrein de Overkant Gedempt Hamerkanaal 201, 1021 KP Amsterdam, Nederland. 31 20 634 4000. Alle fotos 112.
Restaurant Stork In Amsterdam Couverts.nl.
Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Café-Restaurant Stork en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant. Hoe wijzig/annuleer ik mijn reservering bij Stork in Amsterdam?
Café-Restaurant Stork in Amsterdam.
Café-Restaurant Stork het grootste visrestaurant van Amsterdam, geniet van de heerlijke visgerechten en mooie sfeer. Restaurant Stork is gevestigd in een grote loods, de voormalige machinehal van Stork, op het terrein van de Overkant in Amsterdam Noord aan de IJ/oevers.
Restaurant Stork in Amsterdam Places we Know.
In een oude scheepsmotorenfabriek vind je visrestaurant Stork. Het restaurant dat gelegen is in Amsterdam Noord telt maar liefst 150 zitplaatsen en is 1100m2 groot. De industriële inrichting, zoals de betonvloer, hoge plafond, de stalen constructie, gecombineerd met de ligging en het uitzicht maken Restaurant Stork een heel bijzonder restaurant.

Contacteer ons