Meer resultaten voor trendy restaurants amsterdam

trendy restaurants amsterdam
Hippe restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Hippe restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants.
De 10 beste restaurants in De Pijp Amsterdam TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Anne Frank Huis. Restaurants in de buurt van Rijksmuseum. Restaurants in de buurt van Van Gogh Museum. Restaurants in de buurt van Vondelpark. Restaurants in de buurt van Jordaan Amsterdam. Restaurants in de buurt van Concertgebouw.
Barça Bar Restaurant Lunch Tapas Diner.
Ontdek onze smaak. Een stukje Barcelona in Amsterdam. Gaudi, La Sagrada Familia, Park Güell, La Pedrera, Las Ramblas Barcelona bruist! Overal in Barcelona kun je heerlijk eten in één van de vele authentieke tapasbarretjes tot aan luxueuze restaurants en clubs.
lounge restaurant amsterdam lunch amsterdam trendy restaurants amsterdam.
Dit kunnen hippe en trendy restaurants in Amsterdam zijn of leuke hotspots, maar ook gewoon fijne eettentjes om even neer te strijken tijdens een dag vol activiteiten. Het hele jaar door openen er nieuwe restaurants met allemaal hun eigen stijl.
Restaurant Top 25: Amsterdam.
Vinnie's' Deli Ontegenzeggelijk het relaxte sfeertje dat je, of je nou wil of niet, gewoon naar binnen zuigt. DIT zijn ELLE's' favoriete restaurants in Amsterdam voor 2015. Dit nieuwe restaurant in Amsterdam is HELEMAAL roze. Dit is waarom je in een hotel altijd moet aangeven of je lakens moeten worden verschoond.
The Roast Room Vlees Restaurant Amsterdam.
THE ROAST ROOM is the unique meat eating experience of Amsterdam. Surrounded by the craftsmanship, open kitchens with Beech ovens and the sturdy, yet classically designed interior, you can enjoy the best cuts of meat, burgers, charcuterie and sausages from the restaurants own butchery.
Balthazar's' Keuken Restaurant Elandsgracht.
Elandsgracht 108 1016VA Amsterdam 0204202114. Op de Elandsgracht, midden in de Jordaan, ligt restaurant Balthazars Keuken. Chefs Karin Gaasterland en Alain Parry startten in 1995 dit eigenzinnige restaurant. De open keuken geeft het gevoel alsof je bij goede vrienden bent aangeschoven.
De 10 beste restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Kindvriendelijke restaurants in Amsterdam. Koffie en thee in Amsterdam. Nagerechten in Amsterdam. Restaurants met zitplaatsen buiten in Amsterdam. Restaurants voor diners met groepen in Amsterdam. Restaurants voor late trek in Amsterdam. Restaurants voor speciale gelegenheden in Amsterdam. Romantische restaurants in Amsterdam.
Dit zijn de 25 coolste nieuwe hotspots van Amsterdam. Group. Group.
Écht chique dineren. Een van de beste restaurants van Amsterdam, maar dan gezelliger dan ooit. Hoe ziet dat eruit? Advertisement Continue Reading Below. Je kende Bridges al als hét Michelinsterdragende restaurant van het legendarische hotel The Grand. Afgelopen zomer werd dat restaurant omgebouwd en heringericht, met als doel om het vooral gezelliger te maken.

Contacteer ons