Meer resultaten voor restaurant amsterdam noord

restaurant amsterdam noord
NH Amsterdam Noord hotel in Amsterdam Distelkade 21 NH Hotel Group.
In onze lobby is een trendy café waar warme dranken en vers gemaakte sandwiches worden geserveerd. U kunt ook kleine hapjes bestellen in onze bar in Amsterdamse kroegstijl. NH Amsterdam Noord ontbijtbuffet. Bar King William III. Neem contact met ons op. NH Hotel Group Rewards.
De 10 beste restaurants in de buurt van NDSM TripAdvisor.
2.834 van 3.387 restaurants in Amsterdam. 0.1 km van NDSM. 153 van 3.387 restaurants in Amsterdam. TT Neveritaweg 59 Amsterdam Noord. 0.3 km van NDSM. Fantastische locatie leuke fe 11/09/2017. heerlijke plek bij mooi weer 11/09/2017. Keukens Nederlands Bar Europees Internationaal. Loetje Aan t IJ. 277 van 3.387 restaurants in Amsterdam. 0.4 km van NDSM. Best steak of town 08/09/2017. De echte ouderwets lekkere bie 06/09/2017. Keukens Nederlands Europees Internationaal. 2.123 van 3.387 restaurants in Amsterdam. 0.3 km van NDSM. In 1 woord geweldig 16/06/2016.
Pllek Home.
The Light Side of the Full Moon is a festival of fusion. Music food art dance all meets at Pllek in Amsterdam Noord on the 29th of July. Everyone no matter his or her background is invited to. Bekijk de volledige agenda. Altijd al willen leren paaldansen? zondag 30 juli is Pole Dance Factory Amsterdam van 11.30 tot 15.00 uur. AD.nl tipt The Light Side of the Full Moon Festival 2017. Live muziek waaronder Dialoque DJ's waaronder Dj. Vandaag op het strand en binnen in het restaurant Marcelo Umana Anel dj-set RUMBO TUMBA live Afrobot.
Restaurants Amsterdam Noord voor een lekkere lunch Culi Amsterdam.
Zowel voor ontbijt brunch lunch diner als borrel. Wij lunchen zelf met enige regelmaat in Noord en op dit moment zijn dit onze favoriete stekjes. 6 x restaurants voor een lunch in Amsterdam Noord. Jullie hebben THT misschien wel vaker voorbij zien komen in onze posts maar dat is dan ook omdat het gewoon een fijne plek is om even snel te lunchen en zelfs te flexwerken. Genoeg ruimte niet te druk wel gezellig en een fijne open sfeer. Met uitzicht over het IJ en variërend aanbod van soepen salades broodjes taarten en meer zeker een aanrader voor iedereen. De naam hebben ze al gemaakt ik bedoel vraag iemand op straat of ze Pllek kennen en bijna iedereen zal ja zeggen.
Restaurant.
Wat de kok schaft! In ons restaurant koken onze chefs waar ze zelf het meeste trek in hebben. Simpele maar ontzettend lekkere gerechten met alles wat het seizoen te bieden heeft. Vaak geínspireerd op de mediterrane keuken met de producten die ze elke ochtend op de markt kunnen verzamelen. Wat de kok schaft! In ons restaurant koken onze chefs waar ze zelf het meeste trek in hebben. Simpele maar ontzettend lekkere gerechten met alles wat het seizoen te bieden heeft. Vaak geínspireerd op de mediterrane keuken met de producten die ze elke ochtend op de markt kunnen verzamelen.
THT Amsterdam.
THT bevindt zich in de oude kantine van de Shell. Van 1941 tot 2011 nuttigden 1200 werknemers van Shell iedere dag hier hun lunch. Precies 70 jaar later kreeg het karakteristieke pand ontworpen door architect Staal een culturele bestemming. Samen met medebewoners Paradiso noord Stichting Tolhuistuin Framer Framed Solid Ground Movement en Tip Noord is hier invulling aan gegeven.
Restaurant Noordwest Noordermarkt Amsterdam.
Restaurant Noordwest gelegen aan de prachtige Noordermarkt is een begrip in de Amsterdamse Jordaan met een uitgebreide menukaart voor lunch borrel en diner.
Amsterdam noord Café-Restaurant Stork.
Tijdens dit event krijg je de kans om het stadsdeel aan de andere kant van het IJ op een nieuwe manier te ervaren. In 24H is er van alles te beleven in Amsterdam Noord. Restaurant Stork doet dit jaar ook weer mee met een OestersBubbels VISSA. Catch of the Day Diklipharder. Vandaag is de vis van de dag Diklipharder uit de Waddenzee. De Diklipharder is een schitterende vis die aan de bovenzijde mooi donker blauw/zwart is met een naar wit uitlopende buikzijde. Diklipharder heeft grove schubben met een duidelijk zichtbare blauw/zwarte belijning op zijn flank. De benaming ligt voor de hand deze vis heeft een dikke. Vrijdagtips Vissa oesters diner On the Roof concert.
Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Ook in Amsterdam-Noord kunt u genieten van de Thaise keuken authentiek en in een oosterse atmosfeer. Bij Thais restaurant Pasoek kunt u lekker uit eten uw eten afhalen of laten bezorgen binnen Amsterdam-Noord. Elke week is er een afhaalgerecht in de aanbieding U betaalt dan slechts 7 euro 50 wanneer u het gerecht afhaalt. Daarnaast serveren wij maandelijks de Pasoek Special een wisselende Thaise lekkernij die niet op de reguliere menukaart voorkomt. Welk gerecht in de aanbieding is of wat de Pasoek Special is kunt u vinden op deze website.

Contacteer ons