Zoeken naar restaurant amsterdam noord

restaurant amsterdam noord
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 4. Add Arrow. Views. Likeability of 5. Likeability of 4. Views. Likeability of 4. Views. Likeability of
Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
THT Amsterdam.
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Chique, design en industrieel. Ik vind Stork echt een van de gaafste tenten in Amsterdam. Het is on Nederlands gaaf het heeft veel meer weg van een dikke tent in New York. Lekker eten en wederom een geweldig uitzicht. En Stork heeft een van de gaafste terrassen aan het IJ. Dit is een fantastisch concept. Landmarkt is een markt en restaurant in één. Je kunt hier dus je boodschappen doen en lekker eten. Alles biologisch, vers en direct van de markt! Jaren geleden was dit de enige leuke plek waar je met je collegas in Noord even kon lunchen.
Café Restaurant De Pont gelegen aan de oevers van het IJ.
Vanuit het raam van het centraal gelegen café restaurant De Pont kijkt u uit over de oevers van het IJ richting het Centraal Station. De tafels aan het raam hebben een uniek uitzicht over het water en de pont die voor de deur iedere paar minuten aanmeert. In ons café kunt u kiezen voor een ontbijt, lunch en café menu, maar ook simpelweg genieten van een drankje en een borrelhap. Prima plek om af te spreken centraal in Amsterdam.
Restaurant.
1074 AG Amsterdam. Hoe het werkt. Wij bezorgen in groot Amsterdam. Check of we al in jouw buurt komen! Selecteer de boodschappen waar je trek van krijgt zonder minimum orderbedrag! Kies je bezorgtijd: 10-12, 12-16, 16-18 of 18-20 uur 395.,
Loetje aan t IJ Het restaurant binnen is ruim en modern. De hoge ramen zorgen voor licht, overzichtelijkheid en een prachtige kijk op het gezellige, drukke water met de vele schepen en bootjes.
Loetje aan t IJ is gevestigd in de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina, in Amsterdam Noord. Deze jachthaven ligt bij één van de meest dynamische culturele hotspots van Noord: de NDSM-werf. Rondom het opvallende pand ligt een prachtig houten terras met aanlegsteigers voor gasten die met de boot naar Loetje komen. Het restaurant binnen is ruim en modern.
Restaurant Moon panorama mA'DAM, Toren Amsterdam.
Home Café Modern.
tel: 020 494 06 84. maandag t/m zaterdag vanaf 18u. boven café modern kun je slapen in sweet dreamz. cafe modern serveert een vast menu., natuurlijk houden we rekening met. vegetariërs, diëten, allergieën en. voor een voorbeeld kijk hier. 2017 cafe modern.
Restaurant Coba Amsterdam Noord Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdamse Nieuwe Restaurant Coba Amsterdam Noord. Lord knows that we love good Mexican food en Hij is ons gunstig gestemd: in Amsterdam Noord, een straatje achter de Aambeeldstraat waar je niet 1, 2 maar 3 zomerfavorieten vind, namelijk Hotel de Goudfazant dé nieuwe klassieker waar het eigenlijk nooit mis gaat, Hangar deze zomer absoluut het meest aantrekkelijke stadstrand van de stad, helaas is het met de bediening iets minder jevanhet gesteld.

Contacteer ons