Zoeken naar restaurant amsterdam noord

restaurant amsterdam noord
Restaurant Moon panorama mA'DAM, Toren Amsterdam.
Top 7 restaurants in Amsterdam Noord I amsterdam.
Part of NoordOogst, an urban agricultural development in Amsterdam Noord, STROOP is all about being as local as possible. The restaurant specialises in a Dutch favourite: pancakes. You can choose one of the world pancakes, a selection of changing inventions from the kitchen, or build your own with a variety of toppings.
Cafe De Pont Menukaart.
Agenda en Nieuws. Aan de voet van Amsterdam Noord, direct gelegen aan het IJ, ligt café-restaurant De Pont een unieke locatie met twee zonrijke terrassen uitkijkend over het water en een intiem café-restaurant waar u dagelijks kunt genieten van een heerlijk biologisch verantwoord ontbijt, lunch of diner.
Leukste hotspots Amsterdam Noord MyTravelBoektje.
Chique, design en industrieel. Ik vind Stork echt een van de gaafste tenten in Amsterdam. Het is on Nederlands gaaf het heeft veel meer weg van een dikke tent in New York. Lekker eten en wederom een geweldig uitzicht. En Stork heeft een van de gaafste terrassen aan het IJ. Dit is een fantastisch concept. Landmarkt is een markt en restaurant in één. Je kunt hier dus je boodschappen doen en lekker eten. Alles biologisch, vers en direct van de markt! Jaren geleden was dit de enige leuke plek waar je met je collegas in Noord even kon lunchen.
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord metronieuws.nl.
Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
Pllek Home.
RT @ tracymetznrc: Geef NDSMWerf 10 jaar de tijd zonder nwe woningbouw zegt gemeentelijke projectleider Inge Harder op avond in Sexyland. RT @ kavandenbosch: Toe aan een rustig momentje voor jezelf? Ga even naar de monochrome wcs bij @ pllek in Amsterdam Noord.
THT Amsterdam.
Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Welk gerecht in de aanbieding is of wat de Pasoek Special is kunt u vinden op deze website. Het restaurant is gevestigd aan de Kamperfoelieweg 7 in Amsterdam, vlakbij het Mosplein, de Pekmarkt, het NH-Hotel en op loopafstand van het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin.
Restaurants Amsterdam Noord Couverts.nl.
Restaurant Moon, Amsterdam Noord. Fine dining en een sensationeel uitzicht over Amsterdam vind je bij Moon in de ADAM-toren. Stork, Amsterdam Noord. Voor de echte visliefhebber is het genieten bij het industriële Stork in Amsterdam Noord. Restaurant HANGAR, Amsterdam Noord.

Contacteer ons