Op zoek naar aparte restaurants amsterdam?

aparte restaurants amsterdam
Onlangs geopend! Dit zijn de nieuwe hotspots in Amsterdam 2017 ELLE Eten.
Een paar indrukwekkende feiten op een rij: eigenaren Peter en Marike Lute, het succes van hun andere restaurants LUTE en De Kruidfabriek en de prachtige locatie in het voormalige Stadsarchief aan de Amstel wat het restaurant deelt met vijfsterrenhotel Pestana. by LUTE, Amstel 70, Amsterdam.
Extreem dineren: de bijzonderste restaurants in Nederland Froot.nl. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Helaas zijn er natuurlijk ook restaurants die ondanks het leuke concept failliet zijn gegaan. Zo was er bijvoorbeeld restaurant Flint-Stones in Hilversum waar je je waande in het stenen tijdperk. Je at er in een grot en het bestek was gemaakt van steen. Zelfs het personeel liep rond in passende kleding en de gehele inrichting van het restaurant was helemaal in de stijl van de Flintstones! Ook was er in Amsterdam het restaurant Sucre, waar alleen desserts geserveerd werden.
Apart uit eten Bijzondere restaurants.
Restaurants met gezonde kindermenus Er is een website smulpaapje.nl. Op deze website worden restaurants in. Heerlijk gegeten in zeecontainers. Door Jenny Reageren. Het was absoluut verrassend dat mijn lunchafspraak in zeecontainers bleek te zijn. In Amsterdam-Noord, op de NDSM-werf bij restaurant Pllek. Je moet het wel weten, anders ga je er zo aan voorbij Vlakbij de gratis pont tussen Amsterdam Centraal en de NDSM-werf.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Amsterdam.
Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Amsterdam! En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix.
De meest bijzondere restaurants in Nederland MonStyle.
Uit eten gaan is natuurlijk al geweldig, maar geloof ons, in deze restaurants wordt het nóg beter. Dit is het perfecte uitje voor jouw en je vriendinnen of om je lover mee te verassen. Hier WIL je eens in je leven gegeten hebben. Dit restaurant is niet altijd een restaurant geweest. Vroeger was dit hét broadcast platform dat er voor zorgde dat miljoenen kijkers de eerste commerciële programmas op TV konden kijken in Nederland. Nu is het omgetoverd tot restaurant! De sfeer is binnen lekker industrieel en je kijkt uit op het IJ van Amsterdam en de stad zelf.
Restaurants op bijzondere locaties nsfavourites.
Deel dit artikel.: Van een 100% plantaardige lunch in een oude tramwagon tot een vijfgangendiner op een onbewoond eiland: de locaties van deze bijzondere restaurants zijn net zo speciaal als de geserveerde gerechten. 1 Amsterdam: Vuurtoreneiland. Op een onbewoond eiland in het Markermeer staat Amsterdams enige vuurtoren.
Restaurant en Kwekerij De Kas Amsterdam.
lounge restaurant amsterdam restaurant amsterdam noord aparte restaurants amsterdam.
Groente in allerlei kleuren, maten en vormen. lounge restaurant amsterdam restaurant amsterdam noord aparte restaurants amsterdam. Bij veel restaurants in Amsterdam is Private Dining mogelijk en kan een aparte ruimte gebruikt worden voor groepen die besloten en in alle privacy willen lunchen of dineren.
Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017 Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdamse Nieuwe, Lijstjes Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017. Iedere week opent er wel een nieuw restaurant in Amsterdam, zoveel is zeker. Leuk hoor, maar bovenal ook verdomde lastig want waar moet je nu écht heen?

Contacteer ons