Resultaten voor restaurant centrum amsterdam

restaurant centrum amsterdam
Uit eten in Amsterdam I amsterdam.
10 vegetarische en veganistische restaurants in Amsterdam. Van chique en prijzig tot informeel en betaalbaar: veganistische en vegetarische restaurants zijn Amsterdam aan het veroveren. Met gerechten die zo sm. Top 10 bijzonder uit eten in Amsterdam. In Amsterdam is elke dag wel een nieuw restaurant of eetcafé te ontdekken.
Restaurant Amsterdam Restaurant Café In de Waag.
Restaurant Amsterdam, Nieuwmarkt. Tel: 31 20 4227772. Running on Pocketmenu. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging. Reserveringen vanaf 11 personen klik hier. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.
Restaurant Top 25: Amsterdam.
Restaurant Top 25: Amsterdam. We horen het vaak: wáár moeten we nou vanavond gaan eten? Vandaar, kort en bondig, een lijst vol Amsterdamse favorieten. Weten op welke plekken wij in 2015 te vinden zijn? Dit zijn de meest favoriete restaurants van uw ELLE-redactie in Amsterdam van het moment.
Brand restaurant Spui Amsterdam centrum Brandweer Nederland.
Vrijdagmiddag 28 juli is de brandweer om 14.45 uur uitgerukt naar een brand aan het Spui in het centrum van Amsterdam. De brand woedde boven het plafond van de keuken van restaurant The Seafood Bar en in de vloer van de bovengelegen woning.
Toscanini.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant. U vindt ons bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75. Copyright Restaurant Toscanini 2017. Toscanini is een beschermde merknaam.
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs en een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Restaurant ANNA Culinair genieten.
Anna hoort bij het oude centrum van Amsterdam met destijds tientallen kloosters in de omgeving van de Katholieke Oude Kerk. Tijdens de Reformatie werden de kloosters gesloten na 1578, de oude kerken gereformeerd, en schuilkerken geboren. Maar de heilige Anna bleef. Voor eeuwig vernoemd in de Sint Annen en Sint Annendwarsstraat en sinds 2011 in restaurant Anna.
Restaurant DenC, Dik Cunningham Amsterdam.
Wie zijn wij: Chefkok Johan Dik en gastvrouw/vinologe Emmalou Cunningham Wat doen wij: Met plezier en passie serveren wij onze gerechten en wijnen op een duurzame en biologische basis. 1017 HW Amsterdam. Tel: 020-42 22 766. Mis niets van Restaurant DenC.
Indiaas uit eten in het beste, traditionele Indiase restaurant in Amsterdam Centrum.
Dat kan zowel in één van onze twee restaurants in Amsterdam of gewoon bij u thuis of op uw werk. Vooraf reserveren is verstandig want het is altijd gezellig druk. Neem alvast een kijkje in ons menu of bestel direct uw favouriete curry. Restaurant Koh-i-Noor kookt al sinds 1981 de heerlijkste gerechten.

Contacteer ons