Resultaten voor restaurant centrum amsterdam

restaurant centrum amsterdam
Welkom.
Lange avonden lenen zich goed voor een gezellig samenzijn om te genieten van kroketjes van mosselen, venkel en dragon, gemarineerde en gerookte heilbot met citroengrascrème, geroosterde biet met pernod-wortelsaus en pistachetompouce met kweepeermousse toe. We zijn iedere avond open voor diner vanaf 18.00 uur. U kunt hier reserveren. U wordt gastvrij onthaald in ons restaurant in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt en Centraal Station.
10 x budget restaurants in Amsterdam I amsterdam.
Je kunt terecht op één van de vier locaties in Oud W. 1012 SP AMSTERDAM. Een sfeervol restaurant midden in het centrum van Amsterdam, op de Spuistraat, dat is Blue Boy. Met een vintage interieur en een v. 1016 ER AMSTERDAM.
Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017 Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdamse Nieuwe, Lijstjes Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017. Iedere week opent er wel een nieuw restaurant in Amsterdam, zoveel is zeker. Leuk hoor, maar bovenal ook verdomde lastig want waar moet je nu écht heen?
Frans Restaurant Looks Brasserie in Amsterdam.
Frans Restaurant Looks in Amsterdam. Genieten van franse klassiekers en een aantal mooie seizoensgerechten in een sfeervol warm restaurant in het centrum van Amsterdam? Bij ons wordt u op uw wenken bediend. Ons menu bestaat uit franse klassiekers met o.a.
Restaurant Lastage Amsterdam Centrum.
Maar elke traditie moet uitgedaagd worden, dus mocht je onze Pieter op de vloer treffen, steun hem dan maar een beetje. Hij moet het toch een tikkie zwaar hebben in ons meisjesteam. Restaurant Lastage, Geldersekade 29, 1011 EJ, Amsterdam, 020-7370811.
Restaurant RED Amsterdam Tournedos Kreeft Keizersgracht 594 1017 EN Amsterdam Tel: 020 320 18 24.
Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme Parijse ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al vijf jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen.
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs én een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Steak Restaurant Amsterdam.
8X DE BESTE HAMBURGERS VAN AMSTERDAM! HOTSPOTS 2016 DE TOP 5 VAN AMSTERDAM. Volg ons op Instagram! 2018 Restaurant Black Blue Hip Restaurant Amsterdam Restaurant Amsterdam Restaurant Jordaan Restaurant Amsterdam-West Restaurant Amsterdam Centrum Restaurant Vandaag Amsterdam Uit Eten Amsterdam Leuk Restaurant Amsterdam Bijzonder Restaurant Amsterdam.
Restaurant Top 25: Amsterdam.
Héél goed Michiel Huisman-nieuws! Restaurant Top 25: Amsterdam. We horen het vaak: wáár moeten we nou vanavond gaan eten? Vandaar, kort en bondig, een lijst vol Amsterdamse favorieten. Weten op welke plekken wij in 2015 te vinden zijn? Dit zijn de meest favoriete restaurants van uw ELLE-redactie in Amsterdam van het moment.

Contacteer ons