Resultaten voor restaurant de pijp amsterdam

restaurant de pijp amsterdam
Foodnerdz De Leukste Lijst Met Hotspots in Amsterdam.
Foodnerdz Heeft De Leukste Lijst voor een Lekker Ontbijtje Voortreffelijke Lunch of Heerlijk Diner in Amsterdam.
Barça Bar Restaurant Lunch Tapas Diner.
Catalaanse gerechtjes drankjes en de echte Spaanse ambiance. Alsof je even weg bent in eigen stad. Barça in de Pijp ligt dan wel niet aan de Middellandse zee maar wel in de geliefde Amsterdamse buurt de Pijp. Amsterdam is een multiculturele stad waar je op elke hoek van de straat een andere sfeer kunt ervaren. De Pijp is een oude volksbuurt waar vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij leven. De geuren en kleuren komen je in dit gebied tegemoet bij een bezoek aan de Albert Cuypmarkt de authentieke restaurantjes bruine cafés en hippe horeca.
Restaurant Bazar Amsterdam gerechten uit verschillenden werelddelen.
In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan met de kleurige tafeltjes opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming. De gerechten op de kaart zijn voornamelijk afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten en prettig geprijsd. Zo staat voor 850 de dagelijks wisselende dagschotel op tafel.
Restaurant Reuring.
Cafe Reuring in de Amsterdamse Pijp Lutmastraat 99 1073 GR Amsterdam Telefoon 020-7770996 Met de auto In het blok zijn voldoende. Reuring in de Pijp te Amsterdam. Met koningsdag zijn wij gewoon open voor diner! Wij zijn er trots op dat wij ons sinds 18 januari 2014 officieel lid van Euro-Toques Nederland mogen noemen. Hier lees je wat het lidmaatschap inhoudt inclusief de code van eer waar wij ons aan verbonden hebben. Bij Reuring serveren wij een wisselend 3 of 4-gangen chefsmenu. We houden hierbij graag rekening met alle allergieën en dieetwensen.
Restaurants in Amsterdam de Pijp reserveer je via Couverts.nl Couverts.nl.
Restaurants Amsterdam de Pijp. Lekker eten in de Pijp begint bij Couverts. Ontdek restaurants in de Pijp Amsterdam. De Pijp place to be voor jong en hip Amsterdam. De wijk zit vol met restaurants en cafés en is daarom perfect voor jouw volgende etentje. Iedere maand komen hier weer nieuw te ontdekken horecagelegenheden bij. De Pijp is levendig druk en vooral populair onder jongeren. Studenten én jong werkenden drinken na werktijd een cocktail in de Utrechtsestraat of bestellen een biertje en bitterballen aan het Marie Heinekenplein.
Café de Pijp Het gezeligste café van Amsterdam.
jaren is uitgegroeid tot één van de absolute toplokaties in Amsterdam voor wonen. In de Amsterdamse Pijp hebben zich de afgelopen tijd veel jonge. professionals gevestigd alsmede moderne bedrijven winkels galeries en de horeca. in de buurt sluit daar perfect op aan. Café De Pijp is daar geen uitzondering op. het is modern en sfeervol met een uniek interieur waarbij je je soms afvraagt welke. elementen nu klassiek of juist heel hip zijn. De Pijp heeft een aparte menukaart en je kunt er ook prima daggerechten eten. Belangrijker nog is het enthousiasme waarmee keuken en bediening hun werk doen en.
Restaurant Floreyn.
Geuren en smaken van vroeger worden herleefd met behulp van technieken en kennis van nu. Door optimaal gebruik te maken van wat het seizoen ons te bieden heeft verandert ons menu maandelijks. Telefoon 020 670 7357.
Amsterdam De Pijp Archives Culi Amsterdam.
Culi-Amsterdam August 3 2017. Bar Fisk restaurant de Pijp Amsterdam. Culi-Amsterdam July 30 2017. Restaurant Moer restaurant Amsterdam Oud-West/Oud-Zuid. Culi-Amsterdam July 28 2017. Posts in category Amsterdam De Pijp. Beste Restaurants in Amsterdam De Pijp. Amsterdam De Pijp Beste Restaurants Breakfast Amsterdam Lunch Amsterdam. JACKS Juice Kitchen juicebar Amsterdam de Pijp. Culi-Amsterdam August 3 2017. Yessss we hebben er weer een nieuwe gezonde hotspot bij in Amsterdam. En niet zomaar eentje JACKS Juice Kitchen opende onlangs haar deuren in de Amsterdamse Pijp. Read more 0 Comments. Amsterdam De Pijp Dinner Amsterdam. Bar Fisk restaurant de Pijp Amsterdam. Culi-Amsterdam July 30 2017. Bar Fisk opende eind mei jl. haar deuren aan de Sweelickstraat in Amsterdam.
De 10 beste restaurants in De Pijp Amsterdam TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste restaurants in De Pijp Amsterdam Nederland.

Contacteer ons