Zoeken naar restaurant de pijp amsterdam

restaurant de pijp amsterdam
Michelin Restaurants De Pijp: Gids van de beste restaurants van De Pijp.
Alle Michelin restaurants in De Pijp: sterrenrestaurants in De Pijp en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants De Pijp. Alles van ViaMichelin: Amsterdam.
Restaurant Reuring.
Bel om te reserveren met 020 7770996, of reserveer online Lutmastraat 99 is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Cafe Reuring in de Amsterdamse Pijp Lutmastraat 99 1073 GR Amsterdam Telefoon 020-7770996 Met de auto In het blok zijn voldoende. Reuring in de Pijp te Amsterdam."
Dé 20 hotspots van Amsterdam, om af te vinken BySam.
Restaurant Spaghetteria West is de tweede telg van de Spaghetteria clan en zit in Amsterdam Oud-West. Deze buurt Italiaan is minstens zo niet nóg leuker dan het oudere broertje in De Amsterdamse Pijp. Lekker aanschuiven voor een bordje betaalbare verse pasta met huisgemaakte saus in een huiselijke sfeer.
De 10 beste restaurants in De Pijp Amsterdam TripAdvisor.
Teppanyaki Restaurant Sazanka. 17 van 3.498 Restaurants in Amsterdam. 6 van 322 Restaurants in De Pijp. Japans Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Op culinair gebied weer eens heel 26/03/2018. Top Japans 25/03/2018. 24 van 3.498 Restaurants in Amsterdam. 7 van 322 Restaurants in De Pijp.
De Pizzakamer De Pijp houtovenpizzeria Amsterdam.
en garant staat voor een uiterst gezellige avond uit. Zomers beschikt het restaurant over een terras waar tot middernacht gegeten en geborreld kan worden. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk i.v.m. de beperkte ruimte. Reserveren is beperkt mogelijk tot 18.30 uur, telefonisch na 16.00 uur.
Restaurants in De Pijp, Amsterdam, The Netherlands Lonely Planet. arrow-left. arrow-down. arrow-right. arrow-up. bookmark. bookmark-outline. checkmark. chevron-left. chevron-down. chevron-right. chevr
Mouthwatering choices include Silence of the Lamb with spices and tahini, the Codfather beer-ba. Vietnamese in De Pijp. Fast, fresh, authentic Vietnamese street food at this black-painted corner restaurant includes bánh mì baguettes, bún noodle salad and gi cun spring rolls, filled with various combinations of ingredients suc. Hot Dogs in De Pijp.
Loetje In De Pijp In de levendige Amsterdamse buurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen en gezellige winkeltjes in deze omgeving.
Loetje in De Pijp Ferdinand Bolstraat. In de levendige Amsterdamse buurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen en gezellige winkeltjes in deze omgeving. Hier vind je een leuke mix van allerlei culturen, mensen en restaurants. Daar kan Loetje natuurlijk niet ontbreken! Ons restaurant is gevestigd in een prachtig authentiek pand aan de Ferdinand Bolstraat, vlakbij het Cornelis Troostplein, direct naast het politiebureau en op korte loopafstand van de RAI en de Scheldebuurt. Het compacte restaurant is modern van opzet, met diverse gezellige hoekjes, een lange tafel met uitkijk op de Ferdinand Bolstraat, een mooie houten bar waar je alvast een drankje kunt drinken en een knus buitenterras direct in de straat, waar altijd wel wat te beleven is. Ferdinand Bolstraat 188A. 1072 LV Amsterdam.
Mediterraans Restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam.
MEDITERRANE KEUKEN IN DE PIJP CEINTUURBAAN AMSTERDAM. Bent u op zoek naar een gezellige Mediterraans Restaurant in Amsterdam? U bent op het juiste adres! Restaurant Maydanoz Amsterdam is een oost-mediteraanse keuken, hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije Antalya, Adana, Antakya, Mersin en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland.
Restaurants in De Pijp in Amsterdam! 22x ontbijten, lunchen, borrelen en dineren ELLE Eten.
Auberge Jean Marie. Nog zo'n' Franse topper in de Pijp. Al zijn Jan en Marije hartstikke Nederlands, in de herberg wordt er als Jean en Marie fantastisch Frans gekookt. Gluur ook zeker even naar binnen in de wijnkamer, als wijnliefhebber. Auberge Jean Marie, Albert Cuypstraat 58 60, Amsterdam. Leg jezelf volledig in de watten bij Sinne. Hier staat verwennerij op nummer 1. Klassieke gerechten met een Franse basis en Mediterraanse twist. Een culinair hoogstandje, dat zeker. Sinne, Ceintuurbaan 342, Amsterdam. Bij Manamana eet je de Israëlische keuken van de hummus, baba ganoush, falafel en andere favoriete vegetarische gerechten. Maar al is de kaart grotendeels vega, er wordt hier en daar wel vis en vlees geserveerd. Manamana, Eerste Jan Steenstraat 85, Amsterdam. Hier vind je misschien wel de allerbeste koffie van Amsterdam. Ze staan er in ieder geval om bekend. Mode, eten en koffie. Alles op een plek met een Scandinavisch tintje. Scandinavian Embassy, Sarphatipark 34, Amsterdam. Bar en Restaurant Little Collins heeft echte Australische roots.

Contacteer ons