Resultaten voor restaurant de pijp amsterdam

restaurant de pijp amsterdam
Restaurant Arles Amsterdam.
In een restaurant dat luistert naar de naam Arles. Een combinatie van liefde voor Amsterdam, de uitdaging, en de dynamiek van de jonge chefs die het gastronomische niveau hier op een hoger plan hebben getild, heeft Numa ertoe gebracht zijn restaurant in de Provence te verruilen voor de Amsterdamse Pijp.
5 leuke Franse restaurants in De Pijp, Amsterdam. 5 leuke Franse restaurants in De Pijp, Amsterdam.
Dit pijpenlaatje in de Pijp is een van mijn favorieten. Ik ga hier achterin op de hoge barkrukken zitten, begin met een selectie van de heerlijke Franse oesterbar neem in elk geval de Gillardeau-oesters en een glas bubbels, en kies daarna gerechtjes om samen te delen. Standaard ga ik voor de lobster roll in briochebrood. De gerookte Noordzeekrab is fantastisch, net als de gegrilde gambas en de scheermessen. Eigenlijk is de hele kaart een feest. Als je van vis houdt, tenminste. Brut de Mer, Gerard Douplein 8, Amsterdam. Auberge Jean Marie. Klassieke gerechten van de grote Franse chefs die zijn vertaald naar een moderne variant, dat is de kracht van de keukenbrigade bij Auberge Jean Marie. Denk aan steak tartare, confit de canard, Poire Belle Helene een dessert van Auguste Escoffier, heerlijke Franse kazen en wijnen. Als je van de Franse keuken houdt dan mag je dit restaurant niet missen.
Amsterdam De Pijp Archives Culi Amsterdam.
Amsterdam De Pijp Beste Restaurants Dinner Amsterdam Nieuwe Restaurants. Hennequin To, restaurant en champagnebar Amsterdam de Pijp. Culi-Amsterdam, May 17, 2017. Pascal Hennequin en Toby Mensink hebben sinds kort restaurant en champagnebar Hennequin en To geopend aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.
Amsterdam Oud-Zuid Centrum.
The Seafood Bar is a modern restaurant and offers an array of the freshest fish and other seafood. Every day, we prepare these beautiful products with great passion and care to enhance their pure flavors. Our purpose is to provide you a wonderful and delicious experience in a casual and cozy setting. De Visscher family welcomes you to The Seafood Bar! You can find us at three locations in Amsterdam.: Spui square 15 City Centre. Van Baerlestraat 5 Oud-Zuid near Vondelpark. Ferdinand Bolstraat 32 De Pijp.
Bar-restaurant Simpel in de Pijp.
verse, lokale producten altijd gezellig. Simpel, al ruim 12 jaar een begrip in de pijp. Restaurant Simpel is gelegen in het hart van de gezellige Pijp, met zijn diversiteit aan winkeltjes, bars en restaurants, ook wel het Quartier Latin van Amsterdam genoemd.
De 10 beste restaurants in De Pijp Amsterdam TripAdvisor.
Teppanyaki Restaurant Sazanka. 10 van 3.385 Restaurants in Amsterdam. 3 van 335 Restaurants in De Pijp. Japans Aziatisch Geschikt voor vegetariƫrs Veganistische opties Glutenvrije opties. Omelegg De Pijp. 29 van 3.385 Restaurants in Amsterdam. 4 van 335 Restaurants in De Pijp.
De nieuwe volkstuin in de Pijp! de Tulp Amsterdam.
Restaurant Bazar Amsterdam gerechten uit verschillenden werelddelen.
Bazar Amsterdam ligt aan de Albert Cuypstraat in het hart van de bruisende Pijp. In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming.
De Pijp I amsterdam.
Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. Ga op ontdekkingstocht door de Amsterdamse buurten met de I amsterdam Maps Routes app. De Pijp in beeld. CT Coffee Coconuts. Eerste van der Helststraat. Klik op de kaart om naar plattegrond met tips van de buurt te gaan. Het beste uit de buurt. 1 Rialto Filmtheater Filmtheater. 2 manamana Restaurant.

Contacteer ons