Resultaten voor restaurant spelt amsterdam

restaurant spelt amsterdam
Restaurant Spelt Startpagina Facebook.
Zowel dag-als avonddiensten beschikbaar. Stuur een mailtje naar info@restaurantspelt.nl Meer weergeven. Vind ik leuk Reageren Delen. 30 januari 2016 om 517. Restaurant Spelt is een van mijn favoriete restaurants. Eten is alti jd voortreffelijk bediening is heel goed en professioneel. Het restaurant heeft een hele fijne sfeer een aanrader om met je geliefde vrienden of zakenpartner te unchen of dineren. Vind ik leuk Reageren Delen. 30 januari 2016 om 249. 1 Vind ik leuk Reageren Delen. Mensen vinden dit ook leuk. continentale restaurants in Amsterdam. Pagina's die deze pagina leuk vindt.
Restaurant Spelt in Amsterdam Menu openingstijden prijzen adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Spelt in Amsterdam. Nieuwe Spiegelstraat 5A 1017 DB Amsterdam Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2017. Menu van Restaurant Spelt. Caesarsalade Ei spek Bergse ansjovis en Stolwijker kaas. Groententuin ingemaakte groenten sla en spelt.
Restaurant Spelt Nieuwe Spiegelstraat 5A Amsterdam.
Bij restaurant Spelt is er aandacht voor een goede maaltijd waar onze gasten de tijd voor nemen en krijgen om van te genieten. Aandacht voor het mooie en het goede respect voor de herontdekking van traditie vormen samen een unieke waarde Spelt heeft oog voor de moderne tijd.
Restaurant Spelt Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. 592 van 3.339 Restaurants in Amsterdam. Nieuwe spiegelstraat 5A 1017 DB Amsterdam Nederland. 31 20 420 7022. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
Restaurant Spelt in Amsterdam.
Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Nieuwe Spiegelstraat 5A 1017 DB Amsterdam. Restaurant Spelt aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam aandacht voor verse en pure gerechten en een goede sfeer. Geen spreekwoord is meer van toepassing op dit restaurant dan de speld in de hooiberg vinden. De oude spreuk symboliseert deze verborgen schat van het Spiegelkwartier een tijdloos moderne zaak waar je als je hem eenmaal gevonden hebt graag terug wil komen. Spelt verwijst naar het oergraan dat staat voor kwaliteit en authenticiteit. Dit kenmerkt ook onze gerechten. Aandacht voor een eerlijke maaltijd met verse pure producten van Nederlandse bodem.
Restaurant Spelt in Amsterdam reserveer nu met SeatMe.
laatste reservering gemaakt gisteren. Eerlijk en smaakvol dineren hier kan het. Het vriendelijke personeel laat je helemaal thuis voelen en houdt rekening met al je wensen. Je proeft het meteen bij Spelt hebben ze oog voor de mooiste producten die helemaal in balans samenkomen op het bord.
Spelt in Amsterdam Eet.nu.
29 op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer. Mw de Wildt op 21 maart 2010. Zaterdag 20 maart 2010 hebben wij met 2 personen gegeten in Restaurant Spelt aan de Nieuwe Spiegelstraat 5 te Amsterdam. We hebben voor hoofd en nagerecht genomen zelfs op dieetwensen speciaal gemaakt voor 95. Als je de smaak prijsverhouding vergelijkt is het voortreffelijk. En in een huiselijke sfeer. Je proeft wat je op bord krijgt zo een mals stuk kalfsmedaillon. En ik ben echt niet de makkelijkste met eten maar het was voortreffelijk. Ik kan het zeker iemand aanraden die biologische producten wel kan waarderen. Prijs / kwaliteit 10. 10 op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer.
Restaurant Spelt 31 foto's 17 reviews Modern Europees Nieuwe Spiegelstraat 5A Centrum Amsterdam Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Voor chocoladeliefhebbers is het dessert erg lekker. Bediening is uitermate vriendelijk maar onnodig onzeker. Wensen buiten de standaard vindt men wel erg lastig. Maar ze dien hun best. Dit bedrijf is geclaimd door de eigenaar of een vertegenwoordiger. Details Opent een popup Scoregegevens. Modern Europees Bewerken Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen Opent een popup Favoriet Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Nieuwe Spiegelstraat 5A 1017 DB Amsterdam. 1017 DB Amsterdam Centrum.

Contacteer ons