Meer resultaten voor thaise restaurants amsterdam

thaise restaurants amsterdam
Thaise restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Thaise restaurants in Amsterdam. Alle Thaise restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10.
Thais restaurant Me Naam Naan in het centrum van Amsterdam.
Knus gezellig en eten pittig zoals het hoort. Uw restaurant is een TOPPER in de nieuwste IENS gids IENS Restaurants van Amsterdam 2007. 12-12-2006 bron brief van Iens. Gezellig restaurant toegewijde bediening en heerlijk etenvoor een schappelijke prijs. Geen compromis met de hollandse tong zoals opportunistische tenten dat plegen te doen maar louter authentieke gerechten en dito smaken van de thaise kok. Waarschuwing voor de echte kaaskoppen onder ons als je niet houdt van de ECHTE Thaise keuken kun je beter een patatje scoren JS. 03-11-2006 Anoniem bron www.iens.nl. Dichtbij de drukke Nieuwmarkt zit in een klein straatje het bescheiden Thaise restaurant Me Naam Naan.
Royal Thai Restaurant Amsterdam Authentiek Thais Restaurant.
Wij zijn gespecialiseerd in authentieke Thaise specialiteiten waarmee wij uniek zijn in Amsterdam en de regio. Alle gerechten zijn op ambachtelijke wijze gemaakt door onze Thaise chef kokkin en haar medewerksters. Wij streven ernaar om een perfect product te leveren van hoge kwaliteit. Wij staan altijd open voor suggesties van klanten die eigen wensen hebben.
Thais restaurant Song Kwae in het centrum van Amsterdam.
Thai restaurant Song Kwae is open sinds 1995 en ligt slechts op tien minuten lopen van het Centraal Station vlakbij de gezellige Nieuwmarkt met leuke cafées en restaurants in het centrum van Amsterdam. In de zomer is er een gezellig terras. Song Kwae bekend om zijn vers bereide maaltijden vlotte bediening en betaalbare prijzen. Song Kwae is aangesloten bij de Thais Restaurant Association en is bekroond met het Thai Pride Logo en Thai Select Logo. Ook verzorgen wij Thaise catering op locatie. Klik hier voor een 360 panorama van ons restaurant. Op deze pagina vind u onze menukaarten. Song Kwae heeft een uitgebreide menukaart met een groot scala aan authentieke Thaise gerechten. Wij importeren eigen currys zonder kleur en smaakstoffen vanuit Phitsanuloke Thailand.
Maenaam THAI Restaurant Home.
Maenaam THAI Restaurant. Authentieke Thaise Gerechten
Thais Restaurant Bird eerste Thaise restaurant op de Zeedijk Amsterdam.
Volgens eigen zeggen zijn de gerechten bij Bird vaak nog lekkerder dan in Thailand zelf! Zo'n uitspraak vraagt om een proef op de som. Bird was het eerste Thaise restaurant in Chinatown Amsterdam. Het restaurant bevindt zich al sinds 1993 op de gezellige Zeedijk en geniet grote bekendheid bij locals en mensen van ver buiten Amsterdam. Er zijn maar liefst 110 zitplaatsen verdeeld over drie aparte ruimtes waardoor het restaurant niet massaal aanvoelt. Groepen zijn welkom maar reserveren kan alleen voor groepen vanaf 10 personen van zondag t/m donderdag. Restaurant Bird was een echt in en uitlooprestaurant als er geen plaats is kunt u even. met een drankje wachten aan de gezellige bar totdat er een tafel vrijkomt.
Restaurant Baan Thai.
Met een zeer gevarieerde kaart menu vanaf 2450 en 54 zitplaatsen is Baan Thai de perfecte plaats om op een sfeervolle manier van de Thaise keuken te genieten. Er bestaat ook de mogelijkheid om met partijen tot circa 50 personen bijzondere gelegenheden te vieren. Baan Thai is met uitzondering van dinsdag dagelijks geopend van 1700 uur tot 2300 uur. Dinsdag zijn we gesloten. tel 020 675 66 32.
De 25 beste Aziatische restaurants NRC.
De 25 beste Aziatische restaurants. Heeft u een tip over dit onderwerp ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste 5 artikelen hebben we u cadeau gedaan. Ook dit artikel lezen? Neem nu een abonnement bij NRC. Dat is in een paar minuten geregeld. Volledig toegang tot alle artikelen op nrc.nl.
Bird Thai Restaurant.
Ons restaurant heeft 110 zitplaatsen verdeeld over 3 aparte ruimtes. Lukt het niet direct een plaatsje te bemachtigen dan kunt u alvast iets drinken bij de bar. In de keuken werken onze Thaise koks slechts met verse producten. Onze specialiteiten zijn de rode en groene curry sausen die gecombineerd kunnen worden met vis garnalen biefstuk kip of varkensvlees. In de Thaise keuken wordt veel met groenten gewerkt vandaar ons grote assortiment vegetarische voor en hoofdgerechten. U krijgt bij afhalen 10% korting op de menukaart. Klik hier voor het restaurant menukaart in PDF formaat.

Contacteer ons