Zoeken naar thaise restaurants amsterdam

thaise restaurants amsterdam
Thaise restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Thaise restaurants in de buurt van Amsterdam. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Amsterdam en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Grote plaatsen met restaurants.
Thais Restaurant Thai Fusion Amsterdam Kom dineren of laat thuisbezorgen!
1016 GH Amsterdam. Download de Thai Fusion app! Download de Thai Fusion app om direct vanaf uw smartphone onze menukaart te bekijken, een bestelling te plaatsen en indien gewenst deze online te betalen via iDEAL! Download de app voor Android.
Thais restaurant in Amsterdam Pheun Thai.
Gevestigd op een toplocatie nabij het centrum is Pheun Thai al jarenlang actief als Thais restaurant in Amsterdam. Iedere dag opnieuw is het onze passie om onze gasten te verwennen met authentieke Thaise gerechten, bereid met alleen de allerbeste Thaise ingredi├źnten.
Proef de sfeer van Thailand Thai Restaurant Bangkok.
KAI PAD MED MAMAUNG HIMMAPAN Gebakken kip met cashewnoten 19.95. GIEUWHAAN KOONG SAI THOUA Groene kerry garnalen met Thaise aubergine en kokosmelk 19.95. TOM GA KAI Kippensoep met kokosmelk citroensap 6.50. TOM YAM PLA Vissoep met citroensap 6.50. Bel Amsterdam 020-627-3030 Reserveer online.
Jasmine Thai Thais Restaurant in Amsterdam en Tilburg.
Thaise restaurants in Amsterdam Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Restaurant Baan Thai.
Baan Thai is een Thais specialiteitenrestaurant gevestigd in Amsterdam zuid, nabij het Vondelpark. Met een zeer gevarieerde kaart menu vanaf 2450, en 54 zitplaatsen is Baan Thai de perfecte plaats om op een sfeervolle manier van de Thaise keuken te genieten.
Krua Thai Classic restaurant Klassieke Thaise keuken in Amsterdam.
De service is zeer vriendelijk, net zo als de Thaise cultuur. Kom heerlijk eten bij het restaurant van Prasan en zijn vrouw Suwanne├ę in een warme en uitnodigende sfeer! Chicken with red curry. Sticky rice with Thai mango. 31 020 6229533. Staalstraat 22, Amsterdam 1011JM. Krua Thai Classic restaurant.
Kratiam Thai.
Uw Thaise restaurant in Bos en Lommer, Amsterdam, heet u van harte welkom. Wij bieden u een gezellige avond en wij bereiden onze gerechten met uitsluitend verse ingredienten en maken nooit gebruik van toevoegingen als MSG E621. copyright 2010 Kratiam Thai.

Contacteer ons