Meer resultaten voor restaurant amsterdam

restaurant amsterdam
Restaurant BLEU Amsterdam.
BBQ KREEFT EN STEAK BIJ BISTRO BRASSERIE BLEU 15 februari 2017. Bourgondisch Amsterdam 9 december 2016. Volg op Instagram. Eén van onze andere restaurants! restaurant Black and Blue. 2018 RestaurantBleu.AMSTERDAM Restaurant Amsterdam Centrum Lunchen in Amsterdam Centrum Leuk restaurant Amsterdam Franse keuken Amsterdam Eten in Amsterdam.
De 49 lekkerste adresjes van Amsterdam. Blendle logo.
Restaurant van het Sir Albert Hotel. Hip en trendy. Hier waan je je niet meer in Amsterdam, maar in klein-Londen. Publiek van internationale young urban professionals. Kakofonie van wereldtalen. Aziatische keuken: verse sushi en sashimi, vlees en vis bereid op Robata-grill of Hibachi-vuurschaal.
Uit eten in Amsterdam I amsterdam.
De restaurants in Amsterdam schotelen smulpapen het lekkerste eten voor. Van Indonesisch, tapas en Japans tot de betere Hollandse pot, in Amsterdam is er een restaurant dat jouw favoriete eten serveert. Of je nu op zoek bent naar een chic restaurant of een gezellig eetcafé; je hebt in Amsterdam voldoende keus om je trek te stillen.
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs én een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Restaurant RED Amsterdam Tournedos Kreeft Keizersgracht 594 1017 EN Amsterdam Tel: 020 320 18 24.
Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme Parijse ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al meer dan 10 jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen.
Biologische, lokale producten BAK Restaurant Amsterdam.
Gelegen aan het water in de Amsterdamse houthavens vindt u ons restaurant op de derde verdieping van pakhuis Het Veem. We streven naar de beste groenten van gepassioneerde boeren, vis van duurzame visserij en vlees van lokale producenten. Met deze hoogwaardige producten hopen we onze gasten te vermaken met een innovatieve en eerlijke keuken. Het menu wisselt dagelijks met de seizoenen en het aanbod van onze producenten mee. Wij werken met vaste menus. Er is geen à la carte. In ons menu kunnen we rekening houden met vegetariers, zwangerschappen, gluten of lactose intolerantie en alergieen voor sommige producten, zolang deze niet te ingrijpend zijn voor ons menu. Dit horen we wel graag van te voren, mocht twijfelen of we ook een menu voor u kunnen maken, neem dan vooral contact met ons op. Zaterdag en zondag. reserveren van 1230: tot 1330.: 3 gangen 3250., 6 gangen 45. Woensdag tot en met zondag. reserveren van 1900: tot 2030.: 6 gangen menu 55. passende wijnen 75, per glas. Van Diemenstraat 408. 1013 CR Amsterdam.
Restaurant DS De School Amsterdam.
020-737-3197 /////// Open van dinsdag t/m zaterdag. Restaurant DS is gevestigd in een oude werkplaats in De School in Amsterdam West. De grote open ruimte waar het restaurant zich bevindt werd tot een aantal jaar geleden gebruikt als praktijklokaal om automonteurs op te leiden.
Restaurant Amsterdam Roest.
Vrijdag 1200: 0300.: keuken tot 2200.: Restaurant in Amsterdam Roest. Deze zomer heeft Chef Valentijn een menu samengesteld met gerechten waar je tijdens een mooie zomerdag van kan genieten op het strand maar op een iets mindere dag ook zeker in het café.
Restaurant in Amsterdam dat de hele dag geopend is Mövenpick Hotel.
Silk Road restaurant biedt een spectaculair uitzicht over het IJ! Gevestigd waar in het verleden schepen met specerijen terugkwamen van hun tocht naar de Oost, geniet van onze East meets West keuken. Geniet van onze uitgebreide selectie wijnen, inclusief Mövenpick huiswijnen. Of u nou Frans, Spaans, Italiaans, Zuid-Afrikaans of een glas wijn uit Chili wilt de keuze is aan u. Geniet van een drankje, snelle lunch of lichte snack. Piet Heinkade 11., 1019BR Amsterdam, Nederland.

Contacteer ons