Meer resultaten voor restaurant amsterdam

restaurant amsterdam
Restaurant Amsterdam Roest.
Restaurant in Amsterdam Roest. De menukaart van Amsterdam Roest past zich aan op het weer. Onze chef Valentijn heeft weer een heerlijke zomerkaart samengesteld. Kortom, een nieuwe kaart met heerlijke gerechten om je dag mee te beginnen of te eindigen.
MIU Restaurant Amsterdam Trendy Asian Fusion Cuisine All you can eat: Menu.
Shared dining with friends family, shared dining at its best. Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 1250., Lunch: 1200-1600: 1995.: Zondag t/m donderdag 2650., Vrijdag, zaterdag en feestdagen 2795., Hain Theme Pre Footer. 020 420 8080. Nieuwezijds Voorburgwal 161, 1012 RK, Amsterdam.
I-Dock restaurant Amsterdam.
Restaurant, bar marina terrace. I-Dock restaurant, bar marina terrace is een fantastische plek in het centrum van Amsterdam om te genieten, te werken en af te spreken. Wij willen jou een warme, veilige, gezellige en comfortabele thuishaven bieden voor elk moment van elke duur.
Restaurant Lt. Cornelis Amsterdam Dutch Food Restaurant.
Onze missie is om iedereen het genot van de Hollandse keuken te laten ervaren. Door heden en verleden te combineren met de puurste ingrediënten en de meest gastvrije service, willen wij onze gasten van restaurant cornelis in Amsterdam een legendarische ervaring geven.
Instock restaurant Amsterdam.
Bij Instock restaurant Amsterdam creëren onze koks de meest heerlijke gerechten. Zij stellen elke dag een ander menu samen op basis van de oogst van de dag. Deze vind je op ons krijtbord in het restaurant. Geen uitgebreid keuzemenu, maar de gerechten gewoon op je af laten komen.
Adam.
Indien u ons met een gezelschap wilt bezoeken of buiten de normale openingstijden voor een lunch, dan is ons restaurant hiervoor beschikbaar. Informeer hiervoor gerust naar de mogelijkheden. We proudly present Restaurant Adam, the ideal spot for a great evening out!
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs en een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Cafe Restaurant Amsterdam.
Zo gezegd zo gedaan: sinds 20 december 1996 is café-restaurant Amsterdam in de voormalige machinekamer gevestigd. De overige ruimtes zijn verbouwd tot kantoren en een sportschool. De machinekamer is altijd zeer goed onderhouden door de mensen die er werkten. Zo hoefden de nieuwe gebruikers de vis boven het bassin niet opnieuw te verven. Bij de inrichting van het restaurant is zoveel mogelijk intact gelaten: één dieselmotor is verhuisd naar het Energeticamuseum, de andere staat nog in het restaurant.
Steak Restaurant Amsterdam.
8X DE BESTE HAMBURGERS VAN AMSTERDAM! HOTSPOTS 2016 DE TOP 5 VAN AMSTERDAM. Volg ons op Instagram! 2017 Restaurant Black Blue Hip Restaurant Amsterdam Restaurant Amsterdam Restaurant Jordaan Restaurant Amsterdam-West Restaurant Amsterdam Centrum Restaurant Vandaag Amsterdam Uit Eten Amsterdam Leuk Restaurant Amsterdam Bijzonder Restaurant Amsterdam.

Contacteer ons