Zoeken naar amsterdam noord restaurant

amsterdam noord restaurant
17 x ultieme hotspots in Amsterdam-Noord metronieuws.nl.
Adres: NDSM-Plein 102, 1033 WB Amsterdam. Als vliegen op de stroop, zo snel wist iedereen Restaurant Stroop met pannenkoeken meer te vinden. Niet zo gek, want in deze oude voetbalkantine huist een puik pannenkoekenrestaurant met een waanzinnig terras. De vertrouwde pannenkoek is hier in een nieuw jasje gestoken en de ingrediënten komen van eigen oogst en terrein; Stroop hoort bij stadslandbouwproject NoordOogst. Denk: scharrelspek van de Buitengewone varkens en biertjes van brouwerij De Vriendschap. Lekker, voedzaam en duurzaam. Adres: Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam. Jumbo Foodmarkt in Noord.
Il Pecorino, Amsterdam Noord.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
Pllek Home.
RT @ tracymetznrc: Geef NDSMWerf 10 jaar de tijd zonder nwe woningbouw zegt gemeentelijke projectleider Inge Harder op avond in Sexyland. RT @ kavandenbosch: Toe aan een rustig momentje voor jezelf? Ga even naar de monochrome wcs bij @ pllek in Amsterdam Noord.
Restaurant-Café de IJ-kantine.
een besloten feest vanaf 1330: op 21 december 2017 1330.: Proef de winter Proeverij van de nieuwe menukaart op 16 januari 2018 1830.: Ons oude adres is.: Ondinaweg 15, 1033 RE Amsterdam. Deze straatnaam is gewijzigd naar.: NDSM-kade 5, 1033 PG Amsterdam.
THT Amsterdam.
restaurant EYE.
Het bedienend personeel gastvrij, attent en vriendelijk. Maar vooral het decor en met name het uitzicht over het Ij en Amsterdam waren spectaculair vooral als de schemer invalt! Lucienthorig iens.nl: voor dat we naar de film gaan eten we in het restaurant van het filmmuseum het decor is.
Foodfissa in Amsterdam-Noord: Semai in de Papaverhoek ilovenoord.
Elke dag open van 1200u: tot 0000u.: Door: Jonneke de Zeeuw. Dit artikel verscheen eerder op de leuke foodblog Mooncake. Mooncake ontdekt dé verborgen pareltjes op het gebied van streetfood in Amsterdam en verder weg én deelt recepten ander eetbaar vermaak!
Restaurant Coba Amsterdam Noord Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdamse Nieuwe Restaurant Coba Amsterdam Noord. Lord knows that we love good Mexican food en Hij is ons gunstig gestemd: in Amsterdam Noord, een straatje achter de Aambeeldstraat waar je niet 1, 2 maar 3 zomerfavorieten vind, namelijk Hotel de Goudfazant dé nieuwe klassieker waar het eigenlijk nooit mis gaat, Hangar deze zomer absoluut het meest aantrekkelijke stadstrand van de stad, helaas is het met de bediening iets minder jevanhet gesteld.
Cafe De Pont Menukaart.
Agenda en Nieuws. Aan de voet van Amsterdam Noord, direct gelegen aan het IJ, ligt café-restaurant De Pont een unieke locatie met twee zonrijke terrassen uitkijkend over het water en een intiem café-restaurant waar u dagelijks kunt genieten van een heerlijk biologisch verantwoord ontbijt, lunch of diner.

Contacteer ons