Zoeken naar amsterdam noord restaurant

amsterdam noord restaurant
Restaurants Amsterdam Noord voor een lekkere lunch Culi Amsterdam.
Zowel voor ontbijt brunch lunch diner als borrel. Wij lunchen zelf met enige regelmaat in Noord en op dit moment zijn dit onze favoriete stekjes. 6 x restaurants voor een lunch in Amsterdam Noord. Jullie hebben THT misschien wel vaker voorbij zien komen in onze posts maar dat is dan ook omdat het gewoon een fijne plek is om even snel te lunchen en zelfs te flexwerken. Genoeg ruimte niet te druk wel gezellig en een fijne open sfeer. Met uitzicht over het IJ en variërend aanbod van soepen salades broodjes taarten en meer zeker een aanrader voor iedereen. De naam hebben ze al gemaakt ik bedoel vraag iemand op straat of ze Pllek kennen en bijna iedereen zal ja zeggen.
IJ-Kantine Cafe Restaurant Amsterdam Noord Kerstmenu 2016.
De IJ-Kantine Cafe Restaurant Amsterdam Noord Stijlvol dineren met kerst zie ons Kerstmenu 2016. Ook ruimte te huur voor kerstborrel of nieuwjaarsborrel.
THT Amsterdam.
THT bevindt zich in de oude kantine van de Shell. Van 1941 tot 2011 nuttigden 1200 werknemers van Shell iedere dag hier hun lunch. Precies 70 jaar later kreeg het karakteristieke pand ontworpen door architect Staal een culturele bestemming. Samen met medebewoners Paradiso noord Stichting Tolhuistuin Framer Framed Solid Ground Movement en Tip Noord is hier invulling aan gegeven.
Restaurant STROOP Pannenkoekenhuis Amsterdam.
De oude voetbalkantine van sportpark Melkweg is omgetoverd tot een uniek pannenkoekenhuis met een waanzinnig terras. Deze verborgen parel van Amsterdam-Noord is veel meer dan een gewoon pannenkoekenhuis. Wij geven de pannenkoek een heel nieuw gezicht. Bij STROOP eet je een wereld vriendelijke maaltijd in een persoonlijke sfeer weg van de stadse drukte. Feestjes op een vrije plek. Ons unieke restaurant is bij uitstek geschikt voor een bruiloft kinderpartijtjes een teamdag vergaderingen of andere feesten en partijen. Stroop is een officiële trouwlocatie in Amsterdam-Noord!
Welkom bij Thais restaurant Pasoek.
Ook in Amsterdam-Noord kunt u genieten van de Thaise keuken authentiek en in een oosterse atmosfeer. Bij Thais restaurant Pasoek kunt u lekker uit eten uw eten afhalen of laten bezorgen binnen Amsterdam-Noord. Elke week is er een afhaalgerecht in de aanbieding U betaalt dan slechts 7 euro 50 wanneer u het gerecht afhaalt. Daarnaast serveren wij maandelijks de Pasoek Special een wisselende Thaise lekkernij die niet op de reguliere menukaart voorkomt. Welk gerecht in de aanbieding is of wat de Pasoek Special is kunt u vinden op deze website.
restaurant EYE.
Het panoramische uitzicht de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in EYE Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook het Panorama bezoeken. Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op. Ook met groepen bent u van harte welkom. Tot vijf personen kunt u online of telefonisch reserveren. Komt u met meer dan vijf personen dan bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden. reserveer direct een tafel.
Il Pecorino Amsterdam Noord.
BUITEN KUNNEN WE HELAAS NIET RESERVEREN. TIJDENS ZOMERSE DAGEN BEPERKEN WE HET AANTAL RESERVERINGEN MAAR BENT U NATUURLIJK VAN HARTE WELKOM. Meer dan 6 personen? Bel ons op 020-737 15 11 of gebruik het formulier op de groepen pagina. Bevestiging van de reservering krijg je direct per mail. Op koningsdag 27 april zijn wij gesloten. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn. Bel ons even voor de mogelijkheden.
Top 5 restaurants Amsterdam Noord PlusOnline.
Het leukste van het web. U bevindt zich hier home eten drinken Aan tafel met IENS. Top 5 restaurants Amsterdam Noord. David de Wilde Gepubliceerd 02-05-2016. Op het moment dat ik dit stuk schrijf hebben we net de koudste koninklijke feestdag sinds 1985 achter de rug. In het noorden van het land werden mensen zelfs wakker met een sneeuwdek in hun tuin! Toch focus ik me graag op de zonnige kant van de voorjaarsmaanden want het is tenslotte begin mei. Dan horen de terrassen al helemaal vol te zitten! En welk deel van Amsterdam ja het mag weer een keertje over onze hoofdstad gaan leent zich daar beter voor dan Amsterdam Noord?
Amsterdam noord Café-Restaurant Stork.
Tijdens dit event krijg je de kans om het stadsdeel aan de andere kant van het IJ op een nieuwe manier te ervaren. In 24H is er van alles te beleven in Amsterdam Noord. Restaurant Stork doet dit jaar ook weer mee met een OestersBubbels VISSA. Catch of the Day Diklipharder. Vandaag is de vis van de dag Diklipharder uit de Waddenzee. De Diklipharder is een schitterende vis die aan de bovenzijde mooi donker blauw/zwart is met een naar wit uitlopende buikzijde. Diklipharder heeft grove schubben met een duidelijk zichtbare blauw/zwarte belijning op zijn flank. De benaming ligt voor de hand deze vis heeft een dikke. Vrijdagtips Vissa oesters diner On the Roof concert.

Contacteer ons