Zoeken naar ethiopisch restaurant amsterdam

ethiopisch restaurant amsterdam
Ethiopisch Restaurant Axum in Amsterdam Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Ethiopisch Restaurant Axum Amsterdam. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Ethiopisch Restaurant Axum in Amsterdam. Gerelateerde bedrijven Ethiopisch Restaurant Axum Amsterdam.
Foodfissa in Amsterdam-Noord: Semai in de Papaverhoek ilovenoord.
Eritrees / Ethiopisch welteverstaan. Ik beloofde hem een paar dagen later terug te komen om te proeven want, again, ik had natuurlijk, zoals zo vaak, al gegeten en, als het de moeite waard was, er een blog over te schrijven. We moeten het dringend hebben over restaurant Semai, lieve lezers.
Ethiopisch restaurants in Amsterdam IENS.
Ethiopisch restaurants in Amsterdam. 13 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Als je voor een Ethiopisch restaurant kiest, ga je een keuken ontdekken die anders is dan anders. Met veel kleuren, zoals dat in Afrika gebruikelijk is, en zachte tonen van specerijen.
Ethiopisch Restaurant Axum Amsterdam Centrum.
Ethiopisch Restaurant Axum, Utrechtsedwarsstraat 85 87, 1017 WD Amsterdam. In de Provintie Tigrai ligt de heilige stad van Ethiopië, Axum. Volgens de Ethiopiers ligt de Ark van het verbond verborgen in één van de tempels in Axum. Naar deze plaats is het restaurant genoemd.
Fenan Klein Afrika Ethiopisch Jan Pieter Heijestraat 147, Oud West, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Voor het interieur moet je niet bij dit restaurant zijn, het is een beetje kaal, maar het eten maakt dat meer dan goed! De injera's' die je belegt met vis of vlees en groenten zijn om je vingers bij op te eten. Het personeel is enorm vriendelijk, de sfeer is relaxt en ook fijn; het is helemaal niet duur. Fenan Klein Afrika. Nog niet geclaimd. Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Ethiopisch Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen. Fenan Klein Afrika. Jan Pieter Heijestraat 147, 1054 MG Amsterdam.
Eetcafé Ibis Ethiopisch Restaurant thuisbezorgd in Amsterdam foodora.
21 Bevat weekdieren. Eetcafé Ibis Ethiopisch Restaurant. Preorder mogelijk woensdag 1700: 2200.: ma zo 1700: 2200.: Weesperzijde 43, Amsterdam. Wil je aanbiedingen en het laatste nieuws over onze restaurants? Inschrijven voor onze wekelijkse e-mail.: Je bent met succes aangemeld voor onze nieuwsbrief!
Met de Dinerbon eten bij restaurant Taytu Ethiopisch Restaurant Dinerbon.
Heeft u zin in een culinair avontuur? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Ethiopisch restaurant Tayto in het hartje van Amsterdam Oost. Deze eeuwenoude eetcultuur staat bekend om haar smaakvolle gerechten en de unieke combinatie van Indiase en Arabische specerijen.
Ethiopisch Restaurant Lalibela 020-683 83 32.
Ethiopisch restaurant Lalibela _. Ethiopisch Eethuis Lalibela." Eerste Helmersstraat 249. 1054 DX Amsterdam. 020 68 38 332. dagelijks geopend van 1700: tot 2300. Afhalen is mogelijk. Eethuis Lalibela ligt vlak bij het vondelpark en is gemakkelijk bereikbaar per tram. Restaurant Lalibela is het oudste Ethiopische restaurant van Nederland.
Top vijf Afrikaanse restaurants in Amsterdam PlusOnline.
Of wilt u kennis maken met deze onderbelichte keuken? IENS zocht uit bij welke vijf restaurants in Amsterdam u het lekkerst Afrikaans kunt eten! Tjing Tjing klinkt misschien Aziatisch, maar het gaat hier om een heus Zuid-Afrikaans restaurant. Ze noemen het zelf The Fusion Kitchen of the Rainbow Nation en het smaakt zoals het klinkt: sensationeel!

Contacteer ons