Op zoek naar indiaas restaurant amsterdam?

indiaas restaurant amsterdam
Indiase restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Moti Mahal met de beste Indiase keuken van Amsterdam. Indiaas Nieuwezijds Voorburgwal 34 1012 SB Amsterdam Nederland. 89 op schaal 1 10 36 recensies 9 fans 13. In bollywood geniet je als een ster van het Indiase eten! Indiaas Lange leidsedwarsstraat 108 1017 NN Amsterdam Nederland. 84 op schaal 1 10 9 recensies 1 fan 8. Deal Met 28% korting in Bollywood-style genieten van een 3-gangen keuzemenu. Nu voor maar 25! Indiaas Haarlemmerdijk 28 1013 JD Amsterdam Nederland.
Top 10 Indiase Restaurants in Amsterdam.
Indiase keuken is een verzameling van heel veel verschillende keukens en invloeden van India. Berlijk onze top 10 van lekkere Indiase restaurants waar de geur en smaak van het eten met een heel vriendelijke gastvrije en relaxte sfeer bijeen komen.
Rangoli Indiaas Restaurant Amsterdam Noord Zuid Indiase Restaurant.
Als één van de weinige Indiase restaurants in Amsterdam bieden wij naast de noord Indiase currys biryanis rotis ook de welbekende zuid-indiase gerechten zoals Dosa. Rangoli is een Indiaas restaurant in het hart van Amsterdam. Bij ons kunt u genieten van de authentieke smaak van het noorden en het zuiden van India. Als een van de weinige Indiase restaurants in Amsterdam bieden wij naast de Noord-Indiase curry's biryani roti ook de bekende Zuid-Indiase gerechten. Eten is een uitdrukking van liefde. Een goed voorbereide schotel is niet alleen het leven geven het versterkt banden tussen mensen. Dit respect voor voedsel en liefde voor het delen met mensen is de reden waarom we doen wat we doen.
Shiva restaurant Amsterdam lekker Indiaas eten. restaurant shiva.
Haweli Restaurant Amsterdam.
Welkom in de wereld van de traditionele en authentieke Indiase vegetarische en niet vegetarisch voedsel. Haweli Indian restaurant is gelegen op Postjesweg 17 1057DT Amsterdam. Restaurant ligt dicht bij het centraal station en je kunt hier makkelijk te bereiken met de auto of door het nemen van tram 17. De specialiteiten van het restaurant zijn curry tandoori biryani vis en vegetarische gerechten. Haweli is zeven dagen per week van 17.00 geopend 23.00 uur. Vele toegewijde klanten komen uit alle hoeken van Amsterdam en Nederland aan de authentieke smaken van ons restaurant te ervaren. Het restaurant heeft een aromatische en verleidelijke sfeer die past bij de Indiase Punjabi keuken.
Surya Restaurant De premier Indiase keuken in Amsterdam.
Surya Restaurant is een top klasse restaurant gevestigd aan de Ceintuurbaan 147 1072 GB in Amsterdam. Bel ons voor reserveringen en take away orders.
Natraj Indian Restaurant Indian Tandoori Restaurant Indiaas Surinaams Roti bestellen.
gisteren om 1006 anoniem Erg lekkere butter chicken en garlic naan! Het eten werd snel bezorgd en was goed heet. Bekijk beoordelingen over Natraj Indian Restaurant.
Balraj Indian Restaurant Welkom bij Balraj.
Balraj is het oudste Indiase restaurant van Amsterdam. Op 1 juli 2016 bestonden we 39 jaar en al sinds 1977 onder leiding van Uw gastheer Jasbir Atwal. Wij zijn gespecialiseerd in currys en bieden ook een ruime keuze aan vegetarische hoofdgerechten. Onze keuken is gebaseerd op de manier waarop in India thuis wordt gegeten minder pittig dan in veel andere restaurants. Maar wilt U het toch iets pittiger of heeft u andere wensen of voorkeuren laat het ons gerust weten. Bovendien worden bij ons alle gerechten geserveerd met Basmati rijst en dal.
Pind Punjabi Indiaas Restaurant Amsterdam indian Restaurant amsterdam.
Pind Punjabi Restaurant biedt een unieke eetervaring waar innovatieve Indiase gerechten in een elegante en stijlvolle omgeving gelegen in het hart van Amsterdam. Welkom Bij Pind Punjabi Indian Restaurant. Pind Punjabi Restaurant is een Indiaas eten restaurant. Dit restaurant verwelkomt u in een unieke sfeer met tropische sfeer traditionele geest vriendelijk personeel en originele gerechten. Pind Punjabi Restaurant biedt een unieke eetervaring waar innovatieve Indiase gerechten in een elegante en stijlvolle omgeving gelegen in het hart van Amsterdam. Pind Punjabi Restaurant biedt een grote variatie aan gerechten bereid door originele Indiase recepten. Tijdens al van hard werken hebben we geleerd hoe om zelfs de meest veeleisende klant.

Contacteer ons