Zoeken naar indonesisch restaurant amsterdam

indonesisch restaurant amsterdam
Indonesisch restaurant Betawi. Heerlijk, authentiek en prijsbewust uit eten in Amsterdam, Bos en Lommer. uitgebreide vegetarische kaart!
Amsterdam Restaurant Blauw Restaurant Blauw NL.
Een palet van verschillende tradities, ingrediënten en bereidingswijzen. Bij Restaurant Blauw eet je Indonesisch zoals het bedoeld is. De rijsttafels van Blauw zijn beroemd, we geven je een beleving in smaken en kleuren, geserveerd in vele bakjes. Zowel in Utrecht als Amsterdam kan je natuurlijk ook kiezen voor een smakelijk hoofdgerecht, eventueel met bijgerechten, passende drankjes en heerlijke desserts.
Djanoko Home.
Restaurant Djanoko is begonnen in Amsterdam onder de naam Deli" in 1944, later werd de naam veranderd in de huidige naam. Als we het over smaak" van de indonesische keuken" hebben, heeft restaurant Djanoko een uitstekende reputatie even als de legendarische strijder zelf.
Restaurant Soenda Kelapa.
Indisch eten in Amsterdam MyTravelBoektje.
Ze hebben hier goddelijke sate kambing en veel verschillende soorten rijsttafels en bijgerechten. Blauw staat in de zomer ook altijd op Taste Amsterdam, dus ook daar kan je genieten van hun heerlijke gerechten. Daarnaast hebben ze ook een vestiging in Utrecht, de zaak in Den Haag is helaas onlangs gesloten. Mijn grootste favoriet en ideaal om af te halen. Eds heeft de lekkerste rendang en dagging smoor ever. Maar ook de pittige auberige, zoete tempeh en zoete kip zijn favoriet. Eds heeft 2 vestigingen die beiden net grondig verbouwd zijn eentje in Oost en eentje in Zuid. Ideaal om af te halen als je geen zin hebt om te koken of als de hele familie blijft eten op zondag. Check hier de hele review en alle fotos van Eds. Tempo Doeloe zit op de Utrechtsestraat lekker in het centrum en is een knus en typisch Indisch restaurant.
Café AMOI.
Cafe AMOI is het nieuwe zusje van het vroeger bekende Indonesisch restaurant Sarang Mas. Letterlijk vertaald betekent AMOI het jongere zusje. Het jongere zusje doet graag dingen op haar eigen manier. Zij is speels, origineel, modern en houdt vooral van heel veel gezelligheid.
Indonesisch restaurant Amsterdam De Telefoongids.
P Cornelisz Hooftstr 27, Amsterdam. Restaurant Sama Sebo is het oudste Indonesisch specialiteiten restaurant van Nederland. U kunt bij ons terecht voor lunches. /sama-sebo-indonesisch-restaurant/19694383/5-1/phoneDetails _blank 020-6628146 020-662 Toon nummer. E-mail Sama Sebo Indonesisch Restaurant. Geef uw mening. Betawi Indonesisch Restaurant.
Indonesisch restaurant Betawi. Heerlijk, authentiek en prijsbewust uit eten in Amsterdam, Bos en Lommer. uitgebreide vegetarische kaart!
De beste Indonesische restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
4 van 89 resultaten. Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Gastvrij en snelle bediening 19/08/2017. Restaurant Blauw Amsterdam. 5 van 89 resultaten. Aziatisch Indonesisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. De beste plek voor echt indonesisc 21/10/2017. Gastronomische highlights 02/10/2017.

Contacteer ons