Meer resultaten voor lounge cafe amsterdam

lounge cafe amsterdam
Escape Caffé Lounge Welcome.
SkyLounge Amsterdam.
Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad. Dit is de plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen! Overdag is het de perfecte locatie voor al uw afspraken zowel zakelijk als privé! Geniet van een kop Buscaglione-koffie of een gerecht uit de verfijnde lunchkaart. Wilt u met vrienden relaties of collegas komen borrelen?
Saint Paul's Lounge Cafe Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Saint Paul's Lounge Cafe Amsterdam. Saint Paul's Lounge Cafe. Saint Paul's Lounge Cafe. Is dit uw bedrijf? 1.393 van 3.340 Restaurants in Amsterdam. B Gravenstraat 24 1012 NM Amsterdam Nederland. 31 20 627 7044.
mesken-lounge-cafe-amsterdam Restaurant Mesken.
Wij bieden onze gasten de gelegenheid elke dag bij ons aan te schuiven voor de beste Turkse maaltijden in Amsterdam. Turks eten doet Amsterdam bij Mesken! Restaurant Mesken Sumatrastraat 35-37 1094 LN Amsterdam 020 694 0277 info@restaurantmesken.nl. t/m Do 09.00 01.00 uur. t/m Za 09.00 03.00 uur. Like ons op Facebook!
Loungecafe Wonderland.
Wonderland is een combinatie van een gezellig cafe en een loungegedeelte met een zeer warme uitstraling. Je kunt hier heerlijke biertjes drinken of lekker loungen onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens kunt u bij Wonderland gewoon een sigaretje roken in de overdekte en verwarmde patio. Daarnaast is er de mogelijkheid om een spelletje te spelen zoals darten kaarten schaken dammen etc. Dit alles met heerlijke relaxte Top 2000 muziek. Wonderland is tevens hét adres voor al uw feestjes en partijen bel of mail en vraag naar de mogelijkheden. Bij Wonderland zijn er telkens nieuwe seizoensbieren van Hertog Jan te proeven van de Tap.
Dit zijn de leukste dakterrassen van Amsterdam Cityguys.
Dit zijn nog steeds de aller-allerfijnste van de stad. De Skylounge op de 11e verdieping van het Hilton Doubletree hotel is hét dakterras van Amsterdam. Gelegen op het Oosterdok naast Amsterdam CS kijk je uit over het hele centrum van Amsterdam. Het dakterras is voor zoveel verschillende momenten geschikt waardoor je hier niet alleen komt om lekker te genieten van het terras maar je ook je internationale vrienden hier mee naartoe sleept voor de ideale vakantiefoto of je date om samen romantisch over de stad uit te kijken. DoubleTree by Hilton Oosterdoksstraat 4. Mr Porter W Hotel.
Gemeente sluit Kanka Lounge Café in Noord Amsterdam PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Gemeente sluit Kanka Lounge Café in Noord. De Kanka Lounge is voor onbepaalde tijd gesloten. Het Kanka Lounge Café aan de Hagedoornweg in Noord is voor onbepaalde tijd gesloten vanwege illegaal gokken. Door Redactie 5 april 2016 1701. De politie constateerde meerdere keren dat er mogelijk illegaal gegokt werd in de horecazaak. Op 26 november 2015 zagen agenten dat er een computer een website voor illegale voetbalkansspellen was geopend. Op 3 maart 2016 kwam de politie daarom terug.

Contacteer ons