Meer resultaten voor restaurant amsterdam centrum

restaurant amsterdam centrum
10 x budget restaurants in Amsterdam I amsterdam.
Je kunt terecht op één van de vier locaties in Oud W. 1012 SP AMSTERDAM. Een sfeervol restaurant midden in het centrum van Amsterdam, op de Spuistraat, dat is Blue Boy. Met een vintage interieur en een v. 1016 ER AMSTERDAM.
Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017 Barts BoekjeBarts Boekje.
Barts Groene Hoekje. Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amsterdamse Nieuwe, Lijstjes Dé top 30 beste restaurants van Amsterdam 2017. Iedere week opent er wel een nieuw restaurant in Amsterdam, zoveel is zeker. Leuk hoor, maar bovenal ook verdomde lastig want waar moet je nu écht heen?
Onze selectie van restaurants in Amsterdam Oude Stad.
Mediterraan restaurant in het mooiste verborgen steegje van Amsterdam. In de Waag. Gevestigd in een voormalige stadspoort, met een groot terras. De culinaire top van Amsterdam, bekroond met een Michelin ster. De Brakke Grond. Hier komt het Vlaamse goesting-gevoel tot leven. Culinair genieten voor een redelijke prijs aan de voet van de Oude Kerk. Wisselende fine dining kaart. Oesters, kreeft en entrecote zijn altijd beschikbaar. Italiaanse keuken met een passie voor verse producten en kwaliteit. Beurs van Berlage Grand Café. Grand Café in dit historisch centrum voor tentoonstellingen.
Facebook Song Kwae.
I-Dock restaurant Amsterdam.
Restaurant, bar marina terrace. I-Dock restaurant, bar marina terrace is een fantastische plek in het centrum van Amsterdam om te genieten, te werken en af te spreken. Wij willen jou een warme, veilige, gezellige en comfortabele thuishaven bieden voor elk moment van elke duur.
Humphrey's' Restaurant Amsterdam Nieuwezijds Kolk Humphrey's' Restaurants.
De voorkant oogt huiselijk en knus en dus uitermate geschikt voor een gezellig diner voor 2 of 4 personen. Vergist u zich echter niet, het restaurant gaat achter verder! Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor grote gezelschappen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsuitje of verjaardagsdiner. Is in het bezit van het Certificaat van Uitmuntendheid van Tripadvisor. De binnenstad van Amsterdam bevindt zich ten zuiden van het IJ en het centraal station. Het oudste gebied van de stad is de Wallen, tegenwoordig beroemd als prostitutiegebied. Rond de oudste kern ontwikkelde zich in de 17e eeuw in een halvemaansvorm, de grachtengordel. Op 1 augustus 2010 is deze grachtengordel geplaatst op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Daarbuiten liggen de vroegere arbeidersbuurten de Jordaan en De Pijp. Op de grens van het centrum of daarbuiten liggen ook bekende plaatsen als het Museumplein, het Vondelpark en de Plantagebuurt, met de dierentuin Artis.
Restaurant ANNA Culinair genieten.
Anna hoort bij het oude centrum van Amsterdam met destijds tientallen kloosters in de omgeving van de Katholieke Oude Kerk. Tijdens de Reformatie werden de kloosters gesloten na 1578, de oude kerken gereformeerd, en schuilkerken geboren. Maar de heilige Anna bleef. Voor eeuwig vernoemd in de Sint Annen en Sint Annendwarsstraat en sinds 2011 in restaurant Anna.
Restaurant BREDA Amsterdam.
Met een menu van de chefs én een wijnkaart die op zichzelf al een bezoek waard is, hopen we jullie te mogen verwelkomen aan het Singel 210 en te laten genieten van alles wat BREDA te bieden heeft. Freek, Guillaume en Johanneke. Het team van Restaurant BREDA.
Restaurant Amsterdam Centrum: Players Amsterdam.
Lunchen in Amsterdam Centrum. In het weekend zijn wij geopend voor een heerlijke lunch op het Leidseplein in Amsterdam. Door de centrale ligging van het restaurant in Amsterdam Centrum het Leidseplein kunt u bij Players Amsterdam terecht voor een smaakvolle lunch na het shoppen.

Contacteer ons