Op zoek naar restaurant amsterdam uitzicht?

restaurant amsterdam uitzicht
Uitzicht op Amsterdam Holland.com.
Andere geliefde restaurants met een mooi uitzicht zijn het centraal gelegen Blue Amsterdam bovenin winkelcentrum Kalvertoren met zijn uitzicht rondom en het hippe Hotel Okura in De Pijp, waar op de 23e verdieping in cocktailbar en restaurant met Michelinster zijn gevestigd.
restaurant EYE.
Het bedienend personeel gastvrij, attent en vriendelijk. Maar vooral het decor en met name het uitzicht over het Ij en Amsterdam waren spectaculair vooral als de schemer invalt! Lucienthorig iens.nl: voor dat we naar de film gaan eten we in het restaurant van het filmmuseum het decor is.
Dakterrassen-Route: Genieten van Amsterdam op een ander niveau Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
In en op het oude Volkskrantgebouw heeft zich een hotel en restaurant gevestigd. Restaurant Canvas op de 7de is te vinden op het gebouw, en geeft, natuurlijk, ook een geweldig uitzicht over Amsterdam. Dromen over een mooi leven terwijl je heerlijke tapas eet?
SkyLounge Amsterdam.
Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam, een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad. Dit is de plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Amsterdam.
Inloggen Lid worden. Beste restaurants met uitzicht in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants met uitzicht in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Geniet van een maaltijd in ons Restaurant in Amsterdam.
Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt verscheidene interessante dineeropties. Als het weer het toelaat, is het terras geopend en kunt u in de zon ontspannen met een prachtig uitzicht over het water van het IJ. Het restaurant bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een prachtig uitzicht over de rivier het IJ.
Restaurant de Compagnon Het restaurant van Amsterdam.
Aan de Guldehandsteeg in het centrum van Amsterdam vindt u ons restaurant. De chef de sommelier. Naast het restaurant heeft De Compagnon Groep verschillende horeca concepten ontwikkeld. Gepaard met de grote kennis en ervaring was het voor Bert en Sara belangrijk dat ze tijdens de groei van hun bedrijf dicht bij zichzelf bleven.
Zouthaven.
Voor groepen en evenementen ook op maandagen kan er contact opgenomen worden via info@zouthaven.nl. Klik HIER voor het concertmenu van deze week! Op loopafstand van Amsterdam Centraal op de begane grond van het Muziekgebouw met prachtig uitzicht over het IJ huist restaurant Zouthaven.
Op vrijdagavond hier met zeven man gegeten. Wat. Canvas Volkshotel in Amsterdam Recensies.
Amex, Mastercard, Pin, Visa card. Restaurant is af te huren 60 maximum aantal personen. Af te huren, Lift aanwezig, Terras, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi. 79, / 10. Met de familie. Datum van je bezoek: 10 jul. Canvas is weer open! En met een geheel nieuwe look en lekker uitdagend eten, waar de keuze niet groot is, maar groot genoeg om voor ieders wil iets neer te kunnen zetten is het er zeer in geslaagd om weer een hot-spot van dit deel van Amsterdam te worden. De kippendij was heerlijk mals en het vegetarische gerecht met asperges en allerlei soorten granen zat goed in elkaar. De service liet echter te wensen over, maar ik ga er vanuit dat dit een schoonheidsfoutje is, nu het gelijk super druk is, er nog meer ruimte is om te zitten en alles nog gestroomlijnd moet worden. Kortom; ga en geniet, geen of mooi weer, het uitzicht blijft prachtig.

Contacteer ons