Meer resultaten voor restaurant amsterdam uitzicht

restaurant amsterdam uitzicht
Dit zijn de leukste dakterrassen van Amsterdam Cityguys.
Floor 17 Staalmeesterslaan 410 Amsterdam. Het ooit in de Noordzee gelegen zendeiland met helikopterplatform ligt nu gelegen in het IJ en biedt huisvesting aan restaurant en rooftop bar. Het uitzicht over het industriële gebied is evenals de keuken indrukwekkend wat de lunch borrel of dinner toch wat memorabeler maakt. REM Eiland Haparandadam 45. Deze locatie staat er in als bonus. Niet echt een dakterras waar je de hele middag blijft hangen wel een geweldig uitzicht een schommel die stiekem toch veel leuker is dan je waarschijnlijk verwacht. En een panoramabar op de 20e verdiepingen met toch wel het meest complete uitzicht vanaf van Amsterdam. A'DAM Lookout Overhoeksplein 5.
SV-PANORAMA-VIEWER.
Want bij Floor17 volgen wij geen trends wij laten u proeven waar we goed in zijn. Kom langs geniet en ervaar goed eten met een verhaal. onder het genot van een verslavend uitzicht over Amsterdam. SUMMER AT THE ROOFTOP ROOFTOP. Ramada Apollo Amsterdam Centre Floor17.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Centrum Amsterdam.
Dingen om te doen. Beste restaurants met uitzicht in Centrum Amsterdam Nederland. Restaurants in Mooi uitzicht in Centrum.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Amsterdam.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Jouw selecties Alles wissen.
Blue Amsterdam. Eten en drinken met uitzicht over de stad.
Lekker eten en drinken met een spectaculair 360 graden uitzicht over Amsterdam!
SkyLounge Amsterdam.
tomato sauce olives and cheese. tomato sauce and four different kind of cheeses. tomato sauce pepperoni sausage and cheese. Eindelijk heeft Amsterdam zoals elke wereldstad een bar restaurant op hoog niveau. Letterlijk dan want de SkyLounge stijgt behoorlijk boven de stad uit. EVENT OP GROTE HOOGTE. Van vergadering tot bedrijfsfeest. Het zuidelijke gedeelte van de SkyLounge is dé locatie voor een uniek event op grote hoogte. Een panoramisch uitzicht met een gegarandeerd wow-effect! Zien wat er te doen is? Stay on top en voeg je toe aan de SkyLounge Amsterdam friends list. Bruiloften Trouwen SkyLounge Amsterdam! Op uw belangrijkste dag zorgen wij voor een perfect georganiseerde bruiloft op hoog niveau.
Uitzicht op Amsterdam Amsterdam Holland.com.
Het veer brengt u in 15 minuten naar de NDSM-werf een voormalige scheepswerf die is omgebouwd tot creatieve vrijhaven met een prachtig uitzicht op Amsterdam vanaf de postindustriële beachbars zoals Pllek en Noorderlicht. Voor een spectaculair uitzicht op de stad kunt u een voormalige scheepskraan die is getransformeerd tot exclusief hotel beklimmen voor een bungeejump. Uitzicht vanaf ADAM Toren. Voor een adembenemend uitzicht vanuit de lucht stapt u in de lift van de ADAM Toren naar de ADAM Lookout een panoramaterras met de hoogste schommel van Europa.
Dakterrassen-Route Genieten van Amsterdam op een ander niveau Amsterdam Inside Amsterdam Inside.
Floor 17 is gevestigd op het dak van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Met een 360 graden uitzicht over Amsterdam op een hoogte van 85 meter is dit een echte must voor de dakterrasliefhebber. Je kunt hier heerlijk loungen een cocktail drinken of een hapje eten. Helemaal hip happening en nieuw is het Volkshotel op de Wibautstraat. In en op het oude Volkskrantgebouw heeft zich een hotel en restaurant gevestigd. Restaurant Canvas op de 7de is te vinden op het gebouw en geeft natuurlijk ook een geweldig uitzicht over Amsterdam. Dromen over een mooi leven terwijl je heerlijke tapas eet? Jup Canvas geeft je dat.
5x tips voor restaurants met adembenemend uitzicht over Amsterdam Nieuws.nl.
Deze plek is voor elke ontmoeting geschikt. Kijk hier voor meer informatie. Blue Amsterdam is een café en restaurant met een 360 graden uitzicht over de stad. Gelegen in de dertig meter hoge Kalvertoren kan je tijdens je lunch of diner het Rijksmuseum de Munttoren het Paleis op de Dam én het Centraal Station zien liggen. Met de speciale glazen lift kijk je hier je ogen uit terwijl je geniet van koffie ontbijt lunch early dinner borrel taarten en speciale bieren en wijnen. Kijk op Blue-Amsterdam.nl voor meer informatie en om te reserveren.

Contacteer ons