Op zoek naar restaurant amsterdam uitzicht?

restaurant amsterdam uitzicht
restaurant EYE.
Het bedienend personeel gastvrij, attent en vriendelijk. Maar vooral het decor en met name het uitzicht over het Ij en Amsterdam waren spectaculair vooral als de schemer invalt! Lucienthorig iens.nl: voor dat we naar de film gaan eten we in het restaurant van het filmmuseum het decor is.
Uitzicht op Amsterdam Holland.com.
Andere geliefde restaurants met een mooi uitzicht zijn het centraal gelegen Blue Amsterdam bovenin winkelcentrum Kalvertoren met zijn uitzicht rondom en het hippe Hotel Okura in De Pijp, waar op de 23e verdieping in cocktailbar en restaurant met Michelinster zijn gevestigd.
SV-PANORAMA-VIEWER.
SKYY Bar Amsterdam WestCord Culinair.
Restaurant Boschrijck Terschelling. Vincenzo Grand-Café Ameland. SKYY Bar Amsterdam. Ocean Bar Rotterdam. Captains Lounge Rotterdam. NY Basement Rotterdam. SKYY Bar Amsterdam. De stijlvolle hotspot van Amsterdam! Vanuit de SKYY Bar op de 10e etage van Fashion Hotel Amsterdam heeft u een fantastisch uitzicht over de hoofdstad.
Zouthaven.
Op loopafstand van Amsterdam Centraal op de begane grond van het Muziekgebouw met prachtig uitzicht over het IJ huist restaurant Zouthaven. Het gebouw, waar vrijwel alle dagen zeer speciale muzikale uitvoeringen plaatsvinden, is de locatie voor ontmoetingen. Ontmoetingen tussen liefhebbers; voor muziek, cultuur, Amsterdam of zaken.
SkyLounge Amsterdam.
Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam, een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad. Dit is de plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa.
De 10 beste restaurants met uitzicht in Amsterdam.
Inloggen Lid worden. Beste restaurants met uitzicht in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants met uitzicht in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Restaurant Moon panorama mA'DAM, Toren Amsterdam.
Eten drinken bij A'DAM' Lookout. Restaurant Madam en Moon.
Madam is een panoramabar en restaurant prijkend op de top van de ADAM Toren. Overdag is deze swanky setting onderdeel van de LOOKOUT experience Maar, als de zon ondergaat, schuift de volumeknop omhoog en transformeert ze tot de hoogste skybar van Amsterdam. Bij Madam kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, spannende brouwsels en uiteraard een prachtig uitzicht van Amsterdam.

Contacteer ons