Zoeken naar restaurant as amsterdam

restaurant as amsterdam
Restaurant As: puur natuur Amsterdam. Restaurant As: puur natuur Amsterdam.
Ik vind het leuk dat restaurant As ons mee neemt terug naar de tijd dat het leven langzamer was. Ik geniet van het knapperige vette randje en de sappige artisjokken. Met de linzen erbij, is het echt een gezond maaltje. Mijn lief heeft een snoekbaars met zuurkool, schorseneer en Tropea uien, uit Campania. Ook dat smaakt uitstekend. We hebben ook twaalf kippen achter en twee varkentjes. Die zwijntjes voeren we het eten dat is overgebleven, vertelt Sander. zeg ik, daar gaan ze lekker van smaken. We brengen ze in november naar de slacht. November is varkensvleesmaand. Ik kan me er nu al op verheugen. Dan moeten we tegen die tijd maar weer eens terugkomen, zeg ik tegen mijn lief. Dan probeer ik ook een van die goddelijk uitziende taartjes uit als dessert. Omdat onze oppas morgen moet werken is daar nu geen tijd voor. Volgende keer gaan we op een vrijdagavond! Tekst: Louise van der Zee. Fotos: Kristian Verlaan. Prinses Irenestraat 19 Amsterdam.
Restaurant AS 78 foto's' 21 reviews Diner Prinses Irenestraat 19, WTC, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Foto van Restaurant AS Amsterdam, Noord-Holland, Nederland door Charmie P. So flavorful and tender door Annett C. Bekijk alle 78 foto's.' Het restaurant bevindt zich in het Beatrixpark in de Rivierenbuurt, en de rust van het park heerst ook in dit restaurant.
Restaurant As Startpagina Facebook.
Restaurant As is bij Restaurant As. 9 september om 755: Amsterdam, North Holland, Netherlands. Zondag 10 september is de terras-special.: Huisgemaakte Gnocchi met groene paprika, tomatenbouillon en verse salie. Lekker met een glas Pinot Blanc van Domaine Bernard uit de Elzas!
Restaurant As Amsterdam City Hotels. Restaurant As Amsterdam city hotels.
Vandaag was een dag om vrolijk van te worden en dat was ik dan ook! Het zonnetje stond hoog aan de hemel om ons allemaal te verlichten en te verwarmen en.mijn favoriete restaurant was na een winterstop weer open op zondag: Restaurant As, in Amsterdam Zuid, bij de Zuidas om precies te zijn.
Strandzuid Amsterdam Restaurant Events Amsterdam RAI.
Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark vind je Strandzuid, ons stadsstrand dat jaarlijks gedurende het voorjaar en de zomer geopend is als restaurant, evenementenlocatie en plek om op bourgondische wijze van het leven te genieten. Voor het seizoen van 2016 zijn we vanaf begin april geopend als evenementenlocatie.
Restaurant As 4en5mei amsterdam.
Prinses Irenestraat 19, 1077 WT Amsterdam. Restaurant As in het voormalig Sint Nicolaas Kapel ontworpen door Lau Peters aan het Beatrixpark met een interieur in zijn meest pure vorm van Studio Muller Van Tol. As gaat over koken in zijn meest pure vorm.
Bezoek Art Chapel Amsterdam.
De Art Chapel Amsterdam is gevestigd op de eerste verdieping van de voormalige Sint-Nicolaas kapel gelegen in het Beatrixpark. In het souterrain is restaurant As actief. Het modernistische gebouw is samen met het naastgelegen klooster een ontwerp uit 1957 van architect Lau Peters.
As in Amsterdam Eet.nu.
As in Amsterdam. nog geen rating. Prijs / kwaliteit. Schrijf een recensie. 6 Word een fan! 3 recensies, 5 favorieten. ma 1830: 2300.: di lunch 1200: 1430: diner 1830: 2300.: wo lunch 1200: 1430: diner 1830: 2300.: do lunch 1200: 1430: diner 1830: 2300.: vr lunch 1200: 1430: diner 1830: 2300.: za 1830: 2300.: zo lunch 1200: 1430: diner 1830: 2300.: Prinses Irenestraat 19. E-mail Verstuur een e-mail. Betaald parkeren 120, per uur tot 1900 uur. zaterdag, zondag en na 1900 gratis. Tram: lijn 5 tot halte Prinses Irenestraat. Metro 51: Station Zuid / WTC. Hotels in de buurt Voorzieningen. Bezorgen en terras Personeel. Eigenaar: Sander Overeinder. Schrijf een recensie. Schrijf een recensie. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Eten drinken niet van toepassing. Service niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels. Voeg foto's' toe. Ramona Nijssen op 17 december 2013. Mooi restaurant, voormalig klooster uit de jaren 50, kind" of pop up, buitenkeuken met ouderwetse steenoven, heerlijk gegeten!
Lindenhoff.

Contacteer ons