Zoeken naar arabisch restaurant amsterdam

arabisch restaurant amsterdam
Arabische Halal restaurants Halal Restaurants.
Meer over Nomads. Keukens: Arabisch, Midden-Oosten. Akersluis 8, Amsterdam. Score: nog niet bekend. Meer over Syriana. Keukens: Arabisch, Marokkaans, Midden-Oosten. Albert Cuypstraat 182, Amsterdam. Score: nog niet bekend. Meer over Wereldeethuis Bazar. 2007 2017 Fluxility Design Voeg restaurant toe disclaimer contact.
Fijn Plekje // Restaurant Nomads in Amsterdam Moderne Hippies.
Onlangs kreeg ik een uitnodiging om bij Restaurant Nomads te komen eten, een Arabisch restaurant dat gevestigd is op de Rozengracht in Amsterdam. Ik nam mn vriend mee voor een romantisch diner voor twee, en damn, dat kregen we. Alsof we een sprookje binnenliepen.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West en De Pijp.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam. Restaurant Orontes is een Mediterraans Turks restaurant in Amsterdam met twee vestigingen. U vindt Restaurant Orontes in De Pijp aan de Albert Cuijpstraat. Restaurant Orontes in Amsterdam West ligt 5 minuten van de Jordaan vandaan op de Hugo de Grootplein.
Restaurant Marrakech Marrakech.
Door de setup met traditionele banken in een U vorm en handgemaakte houten schotten ligt de focus hier meer op het eigen gezelschap. Ons menu bestaat uit verschillende traditionele Marokkaanse gerechten. Bekijk ons menu. Di t/m Zo: 1700: 2230.: Van Woustraat 119. 1074 AH Amsterdam. Tel: 020 66 44 557. Marrakech op Facebook. Copyright 2016 Restaurant Marrakech Design door Fase Twenty-three.
lounge restaurant amsterdam.
Informatie Geisha Restaurant Lounge Amsterdam. Verscholen achter de Geldersekade bevindt zich een pareltje uit het verre oosten Geisha Restaurant Lounge. De droom van drie zussen is in 2010 uitgekomen en de werkelijkheid is een uniek restaurant en lounge in kosmopolitische sfeer.
Restaurant Bazar Amsterdam gerechten uit verschillenden werelddelen.
Restaurant Bazar Amsterdam. Bazar Amsterdam ligt aan de Albert Cuypstraat in het hart van de bruisende Pijp. In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming.
WIe kent eeen leuke marokkaans/arabisch restaurant In amsterdam met live band. Archief Marokko Community.
Bekijk volle/desktop versie: WIe kent eeen leuke marokkaans/arabisch restaurant In amsterdam met live band. Wie kent er een leuke gezellige arabische restaurant in amsterdam.waar z elive muziek draaien en of buikdanseres alle hulp ik welkom. Is echt leuk om met je mannetje uiteten te gaan met zo een live band!
Restaurant Zina Het beste uit de Noord-Afrikaanse en Arabische keuken.
Zina betekent schoonheid in het Arabisch. Deze schoonheid vind je in restaurant Zina terug in het prachtige warme interieur en in de oog-en tongstrelende gerechten. De basis wordt gevormd door de keuken van Noord-Afrika, de Maghreb. Deze keuken is rijk en gevarieerd aan smaken, puur en. Genieten van het beste. Zina heeft altijd een wisselend menu en ook een dag specialiteit. Deze fotos geven een impressie van de gerechten die je bij restaurant Zina kan verwachten. De Tunesische en Marokkaanse keuken zijn beiden zeer rijk en gevarieerd. Maar ook de keukens van de rest van de. U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen met: telefoon 020 489 37 07 of via email: stoera60@gmail.com Of hier een online reservering maken: Restaurant Zina Bosboom Toussaintstraat 70 1054 AV Amsterdam Bij 8 personen meer graag 1 dag van tevoren reserveren, menu.
Arabisch restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Arabisch restaurants in Amsterdam. Arabisch restaurants in Amsterdam. 92 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Heb je ineens zin in de Oosterse keuken?

Contacteer ons