Op zoek naar arabisch restaurant amsterdam?

arabisch restaurant amsterdam
Restaurant MOZO Marokkaans halal restaurant Amsterdam Moroccan halal restaurant Amsterdam.
With our grandmothers recipes, fresh spices from mystical Moroccan souks markets and the Moroccan hospitality our mums taught us so well Restaurant MOZO was born in 2013. Restaurant MOZO is our homeage to Morocco in one of the most hip and trendy areas of Amsterdam called De Pijp.
Nomads Amsterdam: verborgen sprookje aan de Rozengracht.
NOMADS AMSTERDAM: VERBORGEN SPROOKJE AAN DE ROZENGRACHT. ARABISCH SPROOKJE BIJ NOMADS. Per 31-12-2015 gesloten! Op deze locatie zit nu Pesca. Achter de deuren van een pand aan de Rozengracht ligt het Arabische restaurant Nomads, een verborgen sprookjeswereld. Waar je heerlijk kunt eten en loungen in een Arabische sfeer. Hier niet de standaard oosterse inrichting die je bij een Arabisch restaurant zou verwachten.
Welkom bij ons restaurant Habibi.
Van jongs af aan had ik de droom om mijn eigen restaurant te openen en in 2010 is deze droom werkelijkheid geworden. Restaurant Habibi biedt een uniek concept in Amersfoort vanwege de Arabische keuken, welke je nergens anders terugvindt, maar ook vooral vanwege de traditionele gastvrijheid van het Midden-Oosten.
Restaurant Bazar Amsterdam gerechten uit verschillenden werelddelen.
Restaurant Bazar Amsterdam. Bazar Amsterdam ligt aan de Albert Cuypstraat in het hart van de bruisende Pijp. In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming.
Onbeperkt tapas eten bij restaurant Topkapi.
Bestel snel en geniet vanavond nog van de lekkerste tapas van Amsterdam! Van 3250, voor. Kies gewenste aantal.: Aanbieding afrekenen Of geef deze aanbieding cadeau. Geef deze aanbieding cadeau. Coupon stijl Normaal. Jouw naam Naam ontvanger Email ontvanger Persoonlijk bericht 1 keer als Cadeau geven. Je voucher is alleen vandaag geldig. Je voucher is geldig voor een persoon. Maximaal 10 verschillende tapas per ronde. Maximaal 4 tapas p.p. Lange Leidsedwarsstraat 37 1017 NG topkapiamsterdam@gmail.com www.topkapiamsterdam.nl Topkapi is een traditioneel Arabisch restaurant waar je kunt genieten van de lekkerste arabische gerechten, zoetigheden, thee.
Restaurant Maz Mez Libanees Restaurant Amsterdam.
Libanees Restaurant Amsterdam. Restaurant Maz Mez. Libanees Restaurant Amsterdam. 020 737 1799. RESTAURANT MAZ MEZ, ORIGINEEL LIBANEES SPECIALITEITEN RESTAURANT. RESTAURANT MAZ MEZ AMSTERDAM, ERVAAR DE BIJZONDERE SMAKEN VAN DE LIBANESE KEUKEN. Onze Libanese keuken wordt gekenmerkt door Mediterrane en Arabische invloeden.
Welkom bij Bazar in Rotterdam en Amsterdam.
Welcome to Restaurant Bazar Amsterdam. Bazar Amsterdam ligt aan de Albert Cuystraat in het hart van de bruisende Pijp. In deze voormalige kerk kunt u kennis maken met gerechten uit verschillenden werelddelen. Bazar doet haar naam eer aan; met de kleurige tafeltjes, opvallende lampen en vrolijke muziek doet het restaurant denken aan een markt op een verre vakantiebestemming.
Zagros, Koerdisch Restaurant, Amsterdam.
Welkome bij Zagros Restaurant. Restaurant Zagros is gevestigd in het hart van de Pijp in Amsterdam-Centrum en bestaat sinds 1996. Het is het enige Koerdische restaurant in Amsterdam met een eigen Koerdische identiteit. De keuken bestaat uit voorgerechten Meze, vlees en visgerechten en uit salades.
Fijn Plekje // Restaurant Nomads in Amsterdam Moderne Hippies.
Onlangs kreeg ik een uitnodiging om bij Restaurant Nomads te komen eten, een Arabisch restaurant dat gevestigd is op de Rozengracht in Amsterdam. Ik nam mn vriend mee voor een romantisch diner voor twee, en damn, dat kregen we. Alsof we een sprookje binnenliepen.

Contacteer ons