Op zoek naar sterren restaurant amsterdam?

sterren restaurant amsterdam
10x Michelin restaurants in Amsterdam Holland.com.
Adres: Nieuwe Doelenstraat 2, Amsterdam. Bij Bolenius eet u mooie gerechten met groenten uit eigen moestuin op de Amsterdamse Zuidas. Bolenius Restaurant is het vlaggenschip van de beweging Dutch Cuisine. Deze beweging zet zich in voor de promotie van de Nederlandse keuken en eetcultuur.
35 beste restaurants in Amsterdam 2018.
Een fantastisch restaurant in Amsterdam-Noord waar al jaren plezier wordt beleefd aan de no nonsense menukaart. Heel hip Amsterdam komt hier tezamen. Aambeeldstraat 10, 020 636 5170, https//hoteldegoudfazant.nl/.: 22/ Bar Centraal Wijnliefhebbers kenden wijnbar Glou Glou natuurlijk al. En van dezelfde hand is er nu ook Bar Centraal, een knusse tent mét een fijn menu inclusief heel veel vega.
Home Restaurant Blauw Restaurant Blauw NL.
Kabab Restaurant STAR BBQ Amsterdam.
Restaurant Star BBQ. Barbeque Restaurant STAR BBQ. Welkom bij de lekkerste kabab BBQ Restaurant van Nederland. Zoekt u een restaurant met Irakese specialiteiten? Dan bent u bij Star BBQ aan het goede adres! Star BBQ is gevestigd in de drukke Javastraat in Amsterdam.
De Kersentuin.
Restaurant De Kersentuin. Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Sterrenrestaurant Vermeer op de proef Residence.
Dat doen we vanuit passie en liefde voor het vak. Rechts chef-kok Chris Naylor. Restaurant Vermeer, Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam. Door Charlotte Balder. Ontdek meer restaurants in Amsterdam. Hoxton gekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. Nieuw in Amsterdam: Bodon, La Grande Brasserie.
6x Luxe in Amsterdam.
De enige twee Michelin-sterren restaurant in Amsterdam, Ciel Bleu, biedt een complete eetervaring met een prachtig uitzicht, de beste bediening en heerlijke gerechten op één van de beste locaties van Amsterdam. Het restaurant bevindt zich op de 23e verdieping van het sfeervolle Okura en biedt luxueuze gerechten in een elegante, stijlvolle omgeving.
Restaurant Johannes Amsterdam.
Wij kunnen bij elk gerecht een bijpassende wijn serveren en hebben een uitgebreide wijnkaart. Restaurant Johannes is gevestigd op de Herengracht nabij het Koningsplein en is met het openbaar vervoer tram 1, 2 of 5 halte Koningsplein uitstekend te bereiken.
Genieten bij Bolenius op de Amsterdamse Zuid-as Bolenius Restaurant.
1082 MT Amsterdam. Telefoon: 020 40 444 11. Als gast kunt u van maandag tot en met zaterdag vanaf 1700: uur gebruik maken van een uitrij kaart voor de Symphony parkeer garage, vergeet alleen niet om een kaartje te trekken. Copyright Bolenius Restaurant Powered by iClicks Nederland.

Contacteer ons