Op zoek naar cafe restaurant amsterdam?

cafe restaurant amsterdam
Café Restaurant Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Leuke dynamische plek. Cafe restaurant Amsterdam blijft een leuke plek om met je gezin of een groep naar toe te gaan, voor stellen raad ik het af. De bediening is vlot en vriendelijk. Het is inderdaad een lawaaiig restaurant maar dat past wel bij de locatie.
Cafe Restaurant Amsterdam.
Zo gezegd zo gedaan: sinds 20 december 1996 is café-restaurant Amsterdam in de voormalige machinekamer gevestigd. De overige ruimtes zijn verbouwd tot kantoren en een sportschool. De machinekamer is altijd zeer goed onderhouden door de mensen die er werkten. Zo hoefden de nieuwe gebruikers de vis boven het bassin niet opnieuw te verven. Bij de inrichting van het restaurant is zoveel mogelijk intact gelaten: één dieselmotor is verhuisd naar het Energeticamuseum, de andere staat nog in het restaurant.
Café-Restaurant Amsterdam 59 foto's' 44 reviews Cafés Watertorenplein 6, West, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Absolute asset van Cafe Amsterdam is dat je overdag ook dingen van de avondkaart kan bestellen. Ja, deze mensen snappen het. Vlakbij het Westerpark in het gelijknamige stadsdeel bevindt zich café-restaurant Amsterdam Cradam. Het is een enorm grote restaurantzaal, het is van origine een Machinepompgebouw. Ik heb me ook laten vertellen dat in principe alles nog in originele staat is, erg leuk! Ik ben hier een aantal keer geweest met grote groepen en hier een erg leuke avond gehad. We hebben hier goed gegeten, vrij eenvoudige gerechten van smaakten goed. Een van de dingen die mij heel erg opviel is het enorme assortiment aan desserts, dat maakt de keuze niet gemakkelijk! De chocoladetaart die ik hier geproefd heb was erg lekker! Het personeel is vriendelijk en houden naar mijn gevoel redelijk alles in de hand in het toch wat grote onoverzichtelijke restaurant.
PARK Café-Restaurant Amsterdam.
PARK café-restaurant ligt midden in Amsterdam, maar toch helemaal buiten. We zijn een hide-away in het Oosterpark waar je de dag begint, spijbelt in de middagzon, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift en steeds weer terugkomt. Waar een werkbespreking ongemerkt overgaat in een borrel en een hapje eten zomaar een feestmaal kan worden.
Café Restaurant Amsterdam. Its in the name. Café Restaurant Amsterdam. Its in the name. Catch52.nl.
Sterker nog, misschien juist wel gedreven door al deze nieuwkomers hun eigen kracht weten te behouden, en gewoon al jaren een goed concept en heerlijk eten neerzetten. En misschien wel mijn favoriet der favorieten is Café Restaurant Amsterdam, aan het Watertorenplein in Westerpark.
Café Restaurant Riva.
Café-Restaurant Maandag t/m vrijdag geopend van 1100: tot 0100: Zaterdag geopend van 1200: tot 0100: Zondag geopend van 1200: tot 0000. Keuken Maandag t/m vrijdag van 1130: tot 2200. Zaterdag van 1200: tot 2200. Zondag van 1200: tot 2100. Lunch 1130: t/m 1500.: Snacks vanaf 1500.: Diner vanaf 1730.: 1096 HH Amsterdam. Werken bij Café Restaurant Riva.
Café Restaurant Amsterdam Cradam Kidsproof Amsterdam.
Café Restaurant Amsterdam Terug naar vorige pagina. Watertorenplein 61051, PA Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website. Voor een luxe avondje dineren ben je bij Café Restaurant Amsterdam aan het juiste adres! Op de kaart staan meerdere voorgerechten, zoals verschillende soepen, salades en vissoorten.

Contacteer ons