Zoeken naar cafe restaurant amsterdam

cafe restaurant amsterdam
Café-Restaurant Amsterdam 55 foto's' 43 reviews Cafés Watertorenplein 6, West, Amsterdam, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
De ganzenrilettes vooraf zijn briljant en probeer als toetje eens de sticky toffee cake, die is thuis niet na te maken. Absolute asset van Cafe Amsterdam is dat je overdag ook dingen van de avondkaart kan bestellen. Ja, deze mensen snappen het. Vlakbij het Westerpark in het gelijknamige stadsdeel bevindt zich café-restaurant Amsterdam Cradam. Het is een enorm grote restaurantzaal, het is van origine een Machinepompgebouw. Ik heb me ook laten vertellen dat in principe alles nog in originele staat is, erg leuk! Ik ben hier een aantal keer geweest met grote groepen en hier een erg leuke avond gehad. We hebben hier goed gegeten, vrij eenvoudige gerechten van smaakten goed. Een van de dingen die mij heel erg opviel is het enorme assortiment aan desserts, dat maakt de keuze niet gemakkelijk! De chocoladetaart die ik hier geproefd heb was erg lekker! Het personeel is vriendelijk en houden naar mijn gevoel redelijk alles in de hand in het toch wat grote onoverzichtelijke restaurant.
De Ysbreeker.
Return to Content. 1091 EC Amsterdam. T 31 20 468 1808. van 8.00 tot 1.00. Vrijdag en zaterdag. van 8.00 tot 2.00. xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? CAFÉ RESTAURANT DE YSBREEKER. Er kan veel in De Ysbreeker.
Rookverbod op terras Café-Restaurant Amsterdam Amsterdam PAROOL.
Op het terras van Cradam wordt niet meer gerookt. Cafe Restaurant Amsterdam. Café-Restaurant Amsterdam is een pionier: sinds 1 maart mag er niet op het terras gerookt worden. Je boert ook niet in iemands gezicht. Door: Malika Sevil 13 april 2017, 1114.:
Café Restaurant Amsterdam Cradam Kidsproof Amsterdam.
Café Restaurant Amsterdam Terug naar vorige pagina. Watertorenplein 61051, PA Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website. Voor een luxe avondje dineren ben je bij Café Restaurant Amsterdam aan het juiste adres! Op de kaart staan meerdere voorgerechten, zoals verschillende soepen, salades en vissoorten.
Café-restaurant gerealiseerd door buurtbewoners Amsterdam Nieuw-West.
Buurtbewoners openen café-restaurant in Amsterdam. Aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West is in een half jaar tijd een nieuw café-restaurant verrezen. De zaak is tot stand gekomen in samenwerking met de buurt, vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het café restaurant krijgt de naam Hotel Buiten en opent zondag 8 oktober haar deuren.
Café Restaurant Hoogendam. Café Restaurant Hoogendam.
Check hier onze menukaart voor lunch en diner. Makkelijk en snel online een plekje reserveren. Café Restaurant Hoogendam Westerdokspleinnbsp10 1013nbspAZ Amsterdam tnbsp020nbsp370nbsp76nbsp86 Wij zijn geopend zo do 09.00 tot 23.00 uur en vrij za 09.00 tot 00.00. 2016 Café Restaurant Hoogendam.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Café Americain Amsterdam.
Welkom bij Café Americain, de huiskamer van Amsterdam. In ons restaurant kunt u naast kleine klassieke brasserie-gerechten ook terecht voor een diner met meerdere gangen. Maar ook voor een kopje koffie of een uitgebreid ontbijt bent u welkom in ons Café met zijn typische Art Deco atmosfeer.
THT Amsterdam.

Contacteer ons