Meer resultaten voor indian restaurant amsterdam

indian restaurant amsterdam
Vijaya Restaurant Authentic Indian Indonesian Food.
Gelegen in het hart van Amsterdam waar Indiase en Indonesische gerechten worden geserveerd waarbij het gehele palet van smaken pittig zuur zoet en warm op.
Indian Restaurant Motimahal Amsterdam Traditional Indian Cuisine.
You can make reservations online or by giving us a call. We will be happy to serve you. HOTTEST ROYAL INDIAN DINING SPOT IN AMSTERDAM. Motimahal is an ancient and quality North Indian restaurant in Amsterdam. Stunning and Royal Indian dishes and an exciting atmosphere. With an award-winning staff We put together one of the Amsterdams up and coming Indian restaurant. We only prepare really fresh wide variety of Indian dishes by traditional ingredients. My favorite is lovely Nan-cheese. I love The Indian cuisine and they proved it very well! Good quality and tasty food. Het indiaas restaurant Moti Mahal heeft direct een leuke sfeer als je binnenkomt.
Rangoli Indiaas Restaurant Amsterdam Noord Zuid Indiase Restaurant.
Welkom bij Rangoli Indian Restaurant. Rangoli is een indiaase restaurant in het hartje van Amsterdam. Bij ons kunt u genieten van het authentieke smaak van noord en zuid India. Als één van de weinige Indiase restaurants in Amsterdam bieden wij naast de noord Indiase currys biryanis rotis ook de welbekende zuid-indiase gerechten zoals Dosa. Rangoli is een Indiaas restaurant in het hart van Amsterdam. Bij ons kunt u genieten van de authentieke smaak van het noorden en het zuiden van India.
Pind Punjabi Indiaas Restaurant Amsterdam indian Restaurant amsterdam.
Pind Punjabi Restaurant biedt een unieke eetervaring waar innovatieve Indiase gerechten in een elegante en stijlvolle omgeving gelegen in het hart van Amsterdam. Welkom Bij Pind Punjabi Indian Restaurant. Pind Punjabi Restaurant is een Indiaas eten restaurant. Dit restaurant verwelkomt u in een unieke sfeer met tropische sfeer traditionele geest vriendelijk personeel en originele gerechten. Pind Punjabi Restaurant biedt een unieke eetervaring waar innovatieve Indiase gerechten in een elegante en stijlvolle omgeving gelegen in het hart van Amsterdam. Pind Punjabi Restaurant biedt een grote variatie aan gerechten bereid door originele Indiase recepten. Tijdens al van hard werken hebben we geleerd hoe om zelfs de meest veeleisende klant.
Indiaas restaurant Meghna Amsterdam Indiaas Restaurant Meghna Amsterdam.
Meghna verzorgd ook uw catering! Welkom bij Indaas Restaurant Meghna. Meghna verzorgd ook uw catering! Welkom bij Indaas Restaurant Meghna. Heeft u een feestje? Wij verzorgen ook uw catering! Welkom bij Indaas Restaurant Meghna. Heeft u een feestje? Wij verzorgen ook uw catering! Welkom bij Indiaas Restaurant Meghna. Wij laten u genieten van de unieke smaak van onze eigen keuken.
Restaurant Shahjahan Amsterdam.
Shahjahan Indiaas Restaurant is een Indiaas restaurant in Amsterdam waar al het goede uit India subtiel samenkomt. Op uw bord om u heen en in de wijze van bediening. Authentiek zonder te vervallen in kitsch. Met een chef-kok van absolute topklasse die gerechten samenstelt vanuit een breed smaakpalet waar uw smaakpapillen lang van zullen nagenieten. De fijnste combinaties van kruiden en specerijen prachtig opgemaakt in gerechten die niet alleen tongstrelend zijn maar ook oogstrelend. Ons Indiase restaurant in Amsterdam geeft u een ervaring die verder gaat dan eten alleen. Het is een totaalconcept waar sfeer en smaken samenkomen.
Haweli Restaurant Amsterdam.
Welkom in de wereld van de traditionele en authentieke Indiase vegetarische en niet vegetarisch voedsel. Haweli Indian restaurant is gelegen op Postjesweg 17 1057DT Amsterdam. Restaurant ligt dicht bij het centraal station en je kunt hier makkelijk te bereiken met de auto of door het nemen van tram 17. De specialiteiten van het restaurant zijn curry tandoori biryani vis en vegetarische gerechten. Haweli is zeven dagen per week van 17.00 geopend 23.00 uur. Vele toegewijde klanten komen uit alle hoeken van Amsterdam en Nederland aan de authentieke smaken van ons restaurant te ervaren. Het restaurant heeft een aromatische en verleidelijke sfeer die past bij de Indiase Punjabi keuken.
Natraj Indian Restaurant Indian Tandoori Restaurant Indiaas Surinaams Roti bestellen.
gisteren om 1006 anoniem Erg lekkere butter chicken en garlic naan! Het eten werd snel bezorgd en was goed heet. Bekijk beoordelingen over Natraj Indian Restaurant.
Mother India Amsterdam Online bestellen met 10% KORTING!
Online bestellen bij Mother India Amsterdam. Welkom op de bestelpagina van Mother India Amsterdam! Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen. Deze kunt u contant aan de deur of middels iDEAL betalen! Mother India Amsterdam Actie bij elke bestelling vanaf 20 via onze website krijgt u een 10% korting! Daarnaast bezorgen wij altijd gratis! Mother India is gevestigd aan de Ter Haarstraat in Amsterdam. Wij bezorgen elke dag van 1630 tot 2230 uur! Met al meer dan twintig jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor traditioneel Indiaas eten en goede service!

Contacteer ons