Meer resultaten voor japans restaurant amsterdam

japans restaurant amsterdam
5 Authentieke Japanse Restaurants Amsterdam foodpedia NL.
Verfijnd Japans eten bij Hosokawa. In dit restaurant geniet je van de Japanse keuken op hoog niveau. Hosokawa betekent eigenlijk smalle rivier. De bijzondere Robata-grill is de trots van de zaak, maar ook de andere gerechten zijn zeer de moeite waard.
Japans restaurant UMENO Amsterdam.
Toen Umeno in 1978 de deuren opende was het t eerste Japanse restaurant in Nederland. In het authentieke interieur waant men zich in Japan en kan eenieder dagelijks in alle rust genieten van het beste dat de Japanse keuken te bieden heeft.
Japans Restaurant Tempura Sushi eten in Amsterdam.
Japans Restaurant Tempura in Amsterdam. Tempura verwelkomt u in ons Japanse restaurant in Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis. Wij bieden u al meer dan 10 jaar een gezellige eetgelegenheid voor een intiem diner voor twee en groepsuitjes. Het restaurant heeft een bovenverdieping, waardoor een grotere groep een eigen etage kan krijgen.
Otaru Traditioneel Japans restaurant Amsterdam.
Traditionele Japans Sushi Eten Sushi Korting Restaurant Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Japanse keuken. Sinds de opening worden wij door velen gezien als het meest favoriete Sushi restaurant van Amsterdam. Ons koks werken altijd met de meest verse ingredienten en daarom kunt u genieten van een gevarieerde keuken; van verse sushi, heerlijke tempura en Japanse grill.
wagamama home.
zoek een wagamama. er zijn 4 restaurants in amsterdam, 1 in rotterdam en 1 in de designer outlet in roermond. waar is wagamama. meld je aan voor het laatste nieuws. blijf op de hoogte van nieuwe evenementen en aanbiedingen. meld je aan.
Akitsu Amsterdam Japanese Restaurant.
Akitsu is not only one of the longest standing establishments in the neighborhoods restaurant row, but one of the pioneers of Japanese cuisine in Amsterdam. Imbued with the Japanese spirit, we serve straightforward but also stylish Japanese cuisine and sushi in our wood-tone Izakaya-style restaurant.
Tomo Sushi Japanse Restaurant.
Wij zijn een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant dat zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam bevindt. Wij zijn een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant dat zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam bevindt.
EN Amsterdam, Japanese restaurant and sake bar.
Hulp gevraagd: ben jij student en heb je zin om je beste beentje voor te zetten in ons Japanse restaurant? Wij zijn Ken en Ryuji Ike, geboren in Japan en naar Nederland gekomen om te werken voor het met een Michelin ster bekroonde Yamazato in het hotel Okura. Trots en blij openen wij EN Japanese kitchen sake bar. Amsterdam is klaar voor authentiek Japans eten.
Yatta Sushi Amsterdam Online bestellen met GRATIS frisdrank Orientaals dineren Amsterdam.
Afhalen en bezorging. Welkom bij Restaurant Yatta. Orientaals dineren in Amsterdam. Yatta betekend: we did it, yes, in het japans. U heeft besloten vanavond japans te gaan eten. Een gebruikelijk Japanse kreet van geluk als men iets heeft afgrond of bereikt.

Contacteer ons