Zoeken naar japans restaurant amsterdam

japans restaurant amsterdam
Otaru Traditioneel Japans restaurant Amsterdam.
Traditionele Japans Sushi Eten Sushi Korting Restaurant Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Japanse keuken. Sinds de opening worden wij door velen gezien als het meest favoriete Sushi restaurant van Amsterdam. Ons koks werken altijd met de meest verse ingredienten en daarom kunt u genieten van een gevarieerde keuken; van verse sushi, heerlijke tempura en Japanse grill.
Yamazato Japanse haute cuisine Hotel Okura Amsterdam.
U vindt Yamazato Restaurant op de begane grond van Hotel Okura Amsterdam. Hoe u het Okura kunt bereiken ziet u in de routebeschrijving. We raden u aan uw tafel vooraf online te reserveren of telefonisch bij het team Restaurant Reserveringen via 020 6787 450. Wat kunt u verwachten in Yamazato? Yamazato Restaurant is het eerste traditionele kaiseki restaurant buiten Japan dat is bekroond met een Michelinster. De normen die gelden voor de kaiseki keuken verschillen zeer van die van de moderne Japanse keuken. Dit betekent dat het menu volgens klassieke kaiseki structuur is samengesteld. De gerechten, het servies en de kimono's' van de serveersters zijn allemaal ondergedompeld met symboliek naar de veranderingen van de seizoenen. Maak kennis met de Japanse cultuur. Wij zijn ervan bewust dat niet iedereen bekend is met de specifieke culturele gebruiken en ingrediënten die worden gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld niet bekend bent met het eten met stokjes, kunt u hier vanalles over lezen, of het personeel simpelweg vragen naar stokjes voor beginners of wat bestek. Hoewel de meeste medewerkers in de bediening van Yamazato Japans zijn en Engels zullen spreken, kunt u hen altijd vragen naar uitleg.
5 Authentieke Japanse Restaurants Amsterdam foodpedia NL.
Verfijnd Japans eten bij Hosokawa. In dit restaurant geniet je van de Japanse keuken op hoog niveau. Hosokawa betekent eigenlijk smalle rivier. De bijzondere Robata-grill is de trots van de zaak, maar ook de andere gerechten zijn zeer de moeite waard.
Japans restaurant UMENO Amsterdam.
Toen Umeno in 1978 de deuren opende was het t eerste Japanse restaurant in Nederland. In het authentieke interieur waant men zich in Japan en kan eenieder dagelijks in alle rust genieten van het beste dat de Japanse keuken te bieden heeft.
Sushi restaurant Amsterdam Shabu Shabu.
ONTDEK DE SMAAKSENSATIE VAN SHABU SHABU SUSHI AMSTERDAM. Heeft u al kennis gemaakt met de overheerlijke sushi gerechten van Shabu Shabu? Sushi restaurant Shabu Shabu in Amsterdam verrast uw smaakpapillen door de sensatie van ons Oosterse all you can taste menu.
Japans restaurant EN Amsterdam Culy.nl.
Japans restaurant EN Amsterdam. Jarenlang was Yamazato in het Okura hotel hét restaurant voor liefhebbers van de Japanse keuken, maar sinds de komst van EN Amsterdam hebben ze er een gevaarlijke concurrent bijgekregen. Stil en zonder aankondiging was EN opeens het gesprek van de dag in de Nederlandse gastronomie.
home.
We are also good for all kinds of diet restriction such as vegan dietnon, dairy products diet etc. If you are looking for real Japanese food by real Japanese owner-chef, please come and try restaurant AN. Hand Made Home Made.
Japanse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Japans Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 2 fans. Japans Scheldestraat 99, 1078 GJ, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 1 fan. Japans Lange Leidsedwarsstraat 71a, 1017 NH, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 1 fan. Hwa Won Japans-Koreaans Restaurant. Japans Nederhoven 13-15, 1083 AM, Amsterdam, Nederland.
Restaurant Ken-Ichi.
Sushi eten in Osdorp. Ken-Ichi is een jong en hip sushi grill restaurant in Amsterdam Nieuw-west. Een plek voor meer dan 90 gasten om van meer dan 100 verschillende Japanse specialiteiten te genieten. We zijn er voor diner maar ook voor de lunch. Vers Japans dineren.

Contacteer ons