Resultaten voor japans restaurant amsterdam

japans restaurant amsterdam
Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam.
Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. Sushi, altijd vers! Bekijk het hele menu. Superverse zalm uit Ijsland. Direct reserveren: 020 471 00 39. Welkom bij Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. 2017 Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. Toggle navigation Menu.
Beste 5 Sushi Amsterdam Restaurants Culi Amsterdam.
Sushi is van origine een Japans hapje. Het bestaat uit rijst en vaak rauwe zeevruchten, daarom is het altijd belangrijk dat het vers en met zorg wordt bereid. Bij de volgende sushi restaurants in Amsterdam ben je hier heel zeker van. Sushi Amsterdam Top 5. Aangezien sushi tegenwoordig immens populair is onder de Amsterdammers, zijn er ook een tal van restaurants en afhaalrestaurants te vinden. Dit zijn een aantal favoriete van Culi Amsterdam. Sushi Amsterdam: EN Amsterdam, Japanese restaurant and sake bar aan de Dusartstraat.
Hosokawa Amsterdam Japanese Kitchen Bar.
In the very heart of Amsterdam, executive chef Hiromichi Hosokawa has been welcoming to his restaurant guests from all over the world, for almost 20 years. Hosokawa, which translates to Narrow River, will bring you to ancient Japan with its traditional Robata grill, Teppan grill and Sushi style of cooking, but surrounded in a cosmopolitan Amsterdam with its modern and sophisticated ambience.
Otaru Traditioneel Japans restaurant Amsterdam.
Traditionele Japans Sushi Eten Sushi Korting Restaurant Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Japanse keuken. Sinds de opening worden wij door velen gezien als het meest favoriete Sushi restaurant van Amsterdam. Ons koks werken altijd met de meest verse ingredienten en daarom kunt u genieten van een gevarieerde keuken; van verse sushi, heerlijke tempura en Japanse grill.
Japans restaurant EN Amsterdam Culy.nl.
Japans restaurant EN Amsterdam. Jarenlang was Yamazato in het Okura hotel hét restaurant voor liefhebbers van de Japanse keuken, maar sinds de komst van EN Amsterdam hebben ze er een gevaarlijke concurrent bijgekregen. Stil en zonder aankondiging was EN opeens het gesprek van de dag in de Nederlandse gastronomie.
Japans Restaurant Tempura Sushi eten in Amsterdam.
Japans Restaurant Tempura in Amsterdam. Tempura verwelkomt u in ons Japanse restaurant in Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis. Wij bieden u al meer dan 10 jaar een gezellige eetgelegenheid voor een intiem diner voor twee en groepsuitjes. Het restaurant heeft een bovenverdieping, waardoor een grotere groep een eigen etage kan krijgen.
Japans restaurant UMENO Amsterdam.
Toen Umeno in 1978 de deuren opende was het t eerste Japanse restaurant in Nederland. In het authentieke interieur waant men zich in Japan en kan eenieder dagelijks in alle rust genieten van het beste dat de Japanse keuken te bieden heeft.
Restaurant Mangetsu Amsterdam Facebook.
Nu mede dankzij de AH dinerbonzegeltjes maar zeker weer een volgende keer. 2 Vind ik leuk Reageren Delen. Mensen vinden dit ook leuk. Dresses by Hanane. Sweets by Sally. Japanse restaurants in Amsterdam. Plaatsen Amsterdam Restaurant Japans restaurant Restaurant Mangetsu Amsterdam.
Genroku Korting bij sushi eten, japans restaurant amsterdam.
Japans Restaurant Amsterdam vers gemaakte sushi. Genroku is een Japans restaurant. Wij serveren een à la carte menu met Japanse specialiteiten, maar ook het ALL YOU CAN EAT concept. Bij ons kunt u dus onbeperkt genieten van de Japanse keuken voor een vaste prijs.

Contacteer ons