Resultaten voor turkse restaurant amsterdam

turkse restaurant amsterdam
Home Restaurant Hanimeli Cafe Demliq.
Door samen met de buurt te werken is het een gezellige en warme omgeving waar iedereen welkom is. Laat je onderdompelen in Turkse sferen terwijl je proeft van alle delicatessen en lekkernijen die Turkije te bieden heeft. Wanneer kom jij een kijkje nemen? Restaurant Hanimeli Cafe Demliq Kamperfoelieweg 160 1032HV Amsterdam info@hanimeli.nl 020 22 46 020.
Turks restaurant Amsterdam Restaurant Mesken.
M esken is een gezellig Turks restaurant in Amsterdam. Mesken is al meer dan 25 jaar favoriete plek geworden voor iedereen die gek is op Turkse gerechten. Ons schitterend vormgegeven restaurant 140 is ook een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten.
Konak Restaurant Amsterdam Turkse Restaurant Als Konak Restaurant bestaan wij om de lekkerste van het kebap, de meest heerlijke warme gerechten, delicieuse mezes en desserts uit de authentieke Turkse
1063 BH Amsterdam. Tel: 020 613 29 89. Copyright 2017 Konak Restaurant Amsterdam by MultiVista. Wij zijn per direct op zoek naar een chefkok met ervaring in volledige diversiteit van de Turkse keuken. Klik hier om naar de vacature te gaan.
Restaurant Sahan Restaurant Sahan Amsterdam.
Daarin werd in Turkije vroeger traditioneel gekookt en gegeten. Bij Restaurant Sahan leeft die klassieke Turkse keuken voort. Niet op koperen borden, wel in authentieke smaakvolle gerechten. Vandaar onze naam Sahan. Die is een eerbied aan de eeuwenoude Turkse keuken.
turkse restaurant in amsterdam, ufukrestaurant ufuk restaurant restaurantufukshoarma, in amsterdam Turkse Specialiteiten kebapkofte.,
Restaurant aan Oostoever Sloterplas gefinancierd met drugsgeld AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
De politie maakte gisteravond bekend acht verdachten te hebben opgepakt in een groot onderzoek naar drugshandel en witwaspraktijken. De recherche heeft het vermoeden dat grote sommen geld, afkomstig uit drugshandel, werden geïnvesteerd in twee restaurants in Amsterdam. Eén van die horeca-gelegenheden is nog in aanbouw. Het gaat om het nieuwe restaurant Suada aan de Sloterplas.
Amsterdam Osdorp Restaurant Meram.
Amsterdam Osdorp merammeram 2017-03-03T2109080000.: De achtste vestiging van Meram is begonnen met het verlenen van diensten in 2015 in Amsterdam Osdorp. Meram, die bekend staat om de heerlijke ontbijtbuffetten op zaterdag en zondag heeft ook heerlijke steaks zoals rib-eye, spareribs en diverse andere vleesgerechten. Ook voor de vegetariërs zijn er vele alternatieven van de Turkse keuken beschikbaar. Wij verwelkomen u graag in ons mooie restaurant aan de Sloterplas om te komen genieten van een Turks hapje!
Saray Turks Restaurant in Amsterdam De Telefoongids.
Restaurant in Amsterdam. Saray Turks Restaurant. Eigenaar van dit bedrijf? Saray Turks Restaurant in Amsterdam. add_review Ja Nee. Gerard Doustraat 33/HS, 1072VK, Amsterdam. Buurt: Oude Pijp. Wijk: Stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid. Schrijf als eerste een review. Uitsluitend besloten feesten. Toon openingstijden feestdagen. Klassiek en modern tegelijk. Zo kun je het oudste hoofdstedelijke Turkse restaurant Saray in twee woorden omvatten.
Restaurant Ada blijft voorlopig dicht in afwachting van witwasonderzoek AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
De eigenaren van het Turkse restaurant hadden bij de rechter bezwaar aangetekend tegen het besluit van burgemeester Eberhard van der Laan, die besloot dat Ada dicht moet blijven tijdens een grootschalig integriteitsonderzoek. Ada wordt onderworpen aan dat integriteitsonderzoek, nadat in juli de politie tijdens een inval acht personen arresteerde.

Contacteer ons