Resultaten voor vegetarisch restaurant amsterdam

vegetarisch restaurant amsterdam
10 x vegetarisch eten in Amsterdam I amsterdam.
Direct naast De Culinaire Werkplaats vind je een kunstgalerie waar je voedselkunstwerken, zoals een eetbare bruidsjurk van rabarberpapier, kunt bewonderen. De Culinaire Werkplaats, Fannius Scholtenstraat 10. Laat je culinair verrassen bij Bettys, een vegetarisch restaurant in Amsterdam-Zuid dat al bijna 30 jaar bestaat.
Restaurant Golden Temple Amsterdam.
Heerlijk vegetarisch eten op uw event? Kijk bij catering! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Welkom bij Restaurant Golden Temple. Over ons restaurant. Over de eigenaar. Over de schilderingen. Ons restaurant is genoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar in het noorden van India. Deze tempel heeft 4 deuren, die symbool staan voor het feit dat iedereen hier, met welke religie dan ook, altijd welkom is. Daarnaast wordt er hier een van de grootste keukens ter wereld gerund, om de 100.000 bezoekers die hier dagelijks komen van een gratis vegetarische maaltijd te voorzien. De weg van de Golden Temple in India naar ons restaurant in Amsterdam loopt via yoga, meditatie en het bewust klaarmaken van heerlijke gerechten die eenheid in lichaam en geest bevorderen.
Vegetarisch eten in het centrum van Amsterdam.
In hartje Amsterdam, naast het Leidseplein bieden wij u en uw gezelschap een fantastische shared dining ervaring, geschikt voor gasten die vegetarisch zijn, dan wel veganistisch of volgens de Islamitische regels halal eten. Iedereen kan terecht bij Indian Restaurant Mayur, wat zorgt voor een ontspannende avond voor uw gastheer, gastvrouw of organisator.
Hotspot: Bar James Amsterdam Oost De Groene Meisjes.
IN DE MEDIA. IN DE MEDIA. 10 juli 2016. Hotspot: Bar James Amsterdam Oost. Zul je altijd zien: nét voordat ik ga verhuizen, opent er een vegetarisch restaurant praktisch bij mij in de straat. Bar James, waar was je al die jaren!
Marits Eetkamer Marits Eetkamer vegetarisch restaurant Amsterdam.
Voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. Een groenterestaurant waar we verrassend, eerlijk, dagvers, mooi en kleurrijk koken. Een zintuiglijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd met een eigenzinnig oog voor detail. In Marits Eetkamer wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. De gerechten zijn zonder vlees en vis, maar met liefde en zorg bereid. Naast een 3, 4, of 5-gangen vegetarisch menu bieden wij ook de mogelijkheid geheel plantaardig te eten graag bij het reserveren aangeven als je veganistisch wilt eten.
VEGETARIAN VEGAN RESTAURANTS IN AMSTERDAM.
The restaurant also has a small shop where they sell handpicked ingredients like fine oils and chocolates. Rijnstraat 75, Amsterdam. Golden Temple Vegetarisch. A mix of Indian, Middle Eastern and Mediterranean cuisines, Golden Temple offers a varied vegetarian menu in a unique environment.
Biologisch Vegetarisch Restaurant De Vliegende Schotel.
Vegetarische restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Vegetarisch Utrechtsestraat 126, 1017 VT, Amsterdam, Nederland. 75, op schaal 1 10 8 recensies 0 fans. De Vliegende Schotel. Nederlands Nieuwe Leliestraat 162, 1015 HE, Amsterdam, Nederland. 75, op schaal 1 10 5 recensies 0 fans. Indiaas Marie Heinekenplein 1, 1072 MH, Amsterdam, Nederland. 71, op schaal 1 10 5 recensies 0 fans. Libanees Restaurant Cedars.
Hotspots: 8 vegetarische restaurants en traiteurs in Amsterdam ELLE Eten.
Dit jaar viert De Waaghals haar maar liefst 35e verjaardag. Het menu wisselt iedere twee weken en van ieder vegetarisch gerecht is er ook een veganistische versie. Bekend om de heerlijke toeten en taarten. De Waaghals, Frans Halsstraat 29, Amsterdam.

Contacteer ons