Resultaten voor vegetarisch restaurant amsterdam

vegetarisch restaurant amsterdam
Vegetarisch restaurants in Amsterdam IENS.
Restaurant in Amsterdam /. Vegetarisch restaurants in Amsterdam. Vegetarisch restaurants in Amsterdam. 29 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Ontdek onze selectie vegetarische restaurants waar je, geheel tegen het cliché in dat de vegetarische keuken bestaat uit 3 blaadjes sla en een beetje tofu, juist heel rijk en gevarieerd kunt eten en ook nog eens heel gezond!
Vegetarisch eten in het centrum van Amsterdam.
In hartje Amsterdam, naast het Leidseplein bieden wij u en uw gezelschap een fantastische shared dining ervaring, geschikt voor gasten die vegetarisch zijn, dan wel veganistisch of volgens de Islamitische regels halal eten. Iedereen kan terecht bij Indian Restaurant Mayur, wat zorgt voor een ontspannende avond voor uw gastheer, gastvrouw of organisator.
Restaurant Golden Temple Amsterdam.
Heerlijk vegetarisch eten op uw event? Kijk bij catering! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Welkom bij Restaurant Golden Temple. Over ons restaurant. Over de eigenaar. Over de schilderingen. Ons restaurant is genoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar in het noorden van India. Deze tempel heeft 4 deuren, die symbool staan voor het feit dat iedereen hier, met welke religie dan ook, altijd welkom is. Daarnaast wordt er hier een van de grootste keukens ter wereld gerund, om de 100.000 bezoekers die hier dagelijks komen van een gratis vegetarische maaltijd te voorzien. De weg van de Golden Temple in India naar ons restaurant in Amsterdam loopt via yoga, meditatie en het bewust klaarmaken van heerlijke gerechten die eenheid in lichaam en geest bevorderen.
Vegetarisch Restaurant Betty's' Amsterdam.
Top 5: Veggie proof restaurants in Amsterdam.
Het bezoeken van restaurants is een van mijn grootste hobbies, een passie en voor mij een belangrijk onderdeel van De Hippe Vegetariër. Dankzij al mijn eetervaringen weet ik hoe geweldig vegetarisch culinair je kan eten. Goede restaurants kunnen groenten een hele nieuwe dimensie geven, toveren noem ik dat! Dit is mijn top 5 van de restaurants in Amsterdam die absoluut kunstenaars met groenten zijn. Ben jij hier weleens geweest? Restaurant De Kas is een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam.
Amsterdam Spirit Restaurants.
Het buffet biedt keuze uit vijftig verschillende gerechten voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Allemaal gegarandeerd 100% bio en 100% vega. Opscheppen bij Spirit Er ging iets mis. Maandag t/m Zondag. Buffet sluit om 22.00. Czaar Peterstraat 2a. 1018 PR Amsterdam.
vegetarische-restaurants in Noord-Holland.
Golden Temple vegetarisch. Eerste Schinkelstraat 16. volkskeuken vegetarisch ook veganistisch. 020 679 07 12. geen website bekend. Vegetarisch Restaurant Betty's.' De Waaghals vegetarisch. Frans Halsstraat 29. De Bolhoed vegetarisch. geen website bekend. Olive Cookie vegetarisch. 1072 CD, De Pijp, Amsterdam.
Marits Eetkamer Marits Eetkamer vegetarisch restaurant Amsterdam.
Voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. Een groenterestaurant waar we verrassend, eerlijk, dagvers, mooi en kleurrijk koken. Een zintuiglijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd met een eigenzinnig oog voor detail. In Marits Eetkamer wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. De gerechten zijn zonder vlees en vis, maar met liefde en zorg bereid. Naast een 3, 4, of 5-gangen vegetarisch menu bieden wij ook de mogelijkheid geheel plantaardig te eten graag bij het reserveren aangeven als je veganistisch wilt eten.
Vegetarische restaurants in Amsterdam Eten en Drinken: Horeca.
Kentucky Fried Chicken restaurants in Amsterdam Kentucky Fried Chicken, beter bekend onder de afkorting KFC, is een restaurantketen uit Amerika. In Nederland heeft KFC. Vegetarisch eten in Italie De meeste mensen denken wel te weten wat er op vegetarisch gebied te koop is in een Italiaans restaurant.

Contacteer ons