Op zoek naar vegetarisch restaurant amsterdam?

vegetarisch restaurant amsterdam
Vegetarisch restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Vegetarisch restaurants in Amsterdam. Vegetarisch restaurants in Amsterdam. 30 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Vegetarisch/Vegetarian Restaurant DE WAAGHALS in Amsterdam.
VEGETARIAN VEGAN RESTAURANTS IN AMSTERDAM.
The restaurant also has a small shop where they sell handpicked ingredients like fine oils and chocolates. Rijnstraat 75, Amsterdam. Golden Temple Vegetarisch. A mix of Indian, Middle Eastern and Mediterranean cuisines, Golden Temple offers a varied vegetarian menu in a unique environment.
Marits Eetkamer Marits Eetkamer vegetarisch restaurant Amsterdam.
Voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. Een groenterestaurant waar we verrassend, eerlijk, dagvers, mooi en kleurrijk koken. Een zintuiglijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd met een eigenzinnig oog voor detail. In Marits Eetkamer wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. De gerechten zijn zonder vlees en vis, maar met liefde en zorg bereid. Naast een 3, 4, of 5-gangen vegetarisch menu bieden wij ook de mogelijkheid geheel plantaardig te eten graag bij het reserveren aangeven als je veganistisch wilt eten.
Vegetarisch eten in het centrum van Amsterdam.
In hartje Amsterdam, naast het Leidseplein bieden wij u en uw gezelschap een fantastische shared dining ervaring, geschikt voor gasten die vegetarisch zijn, dan wel veganistisch of volgens de Islamitische regels halal eten. Iedereen kan terecht bij Indian Restaurant Mayur, wat zorgt voor een ontspannende avond voor uw gastheer, gastvrouw of organisator.
De Bolhoed Amsterdam Chickslovefood. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Met vriendin Roxanne, vega in hart en nieren, besloot ik vegetarisch restaurant De Bolhoed in Amsterdam eens uit te proberen. Ik heb in Nederland nog nooit een vega resto bezocht dat géén alto-zweempje om zich heen heeft hangen misschien ook nog niet goed genoeg gezocht.
Hotspot: Bar James Amsterdam Oost De Groene Meisjes.
IN DE MEDIA. IN DE MEDIA. 10 juli 2016. Hotspot: Bar James Amsterdam Oost. Zul je altijd zien: nét voordat ik ga verhuizen, opent er een vegetarisch restaurant praktisch bij mij in de straat. Bar James, waar was je al die jaren!
Meatless District Amsterdam West Vegan Restaurant Bilderdijkstraat 65-67 huis. Meatless District Amsterdam Amsterdam West Bilderdijkstraat 65-67 huis.
Maak een reservering. Meatless District Amsterdam. Bar Kitchen Breakfast Lunch Dinner Drinks Take away Organic 100% vegan. Wijzig deze tekst door op Facebook te posten met de hashtag zitecraft. Wijzig deze tekst door op Facebook te posten met de hashtag zitecraft.
Hotspots: 8 vegetarische restaurants en traiteurs in Amsterdam ELLE Eten.
Dit jaar viert De Waaghals haar maar liefst 35e verjaardag. Het menu wisselt iedere twee weken en van ieder vegetarisch gerecht is er ook een veganistische versie. Bekend om de heerlijke toeten en taarten. De Waaghals, Frans Halsstraat 29, Amsterdam.

Contacteer ons