Op zoek naar amsterdam centraal restaurant?

amsterdam centraal restaurant
Menu Eten Centraal Station Amsterdam Lunch en buffet Amsterdam.
If custom widgets is added than this will be replaced by those widgets. Bekijk onze vacatures. Culinaire Arrangementen vanaf 20 personen. 2 gangen kleine kaart. 2 of 3 gangen grote kaart. Stationsplein 15 Spoor 2b. 1012 AB Amsterdam. 2018 Restaurant 1e Klas Website door: Bureau Feith.
japanisches restaurant in amstelstraat amsterdam centraal station wagamama.
wenn du diese website weiter verwendest, akzeptierst du die installation der cookies und ihre anwendung. du kannst deine browser-einstellungen ändern oder weitere informationen erhalten, indem du hier klickst. zum mitnehmen lieferung. nicht in den niederlanden? zum mitnehmen lieferung. amsterdam centraal station ij-hal.
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam ELLE Eten.
De lekkerste Italiaanse restaurants van Amsterdam. Aan de ene kant van de straat een enorme op hout gestookte steenoven waar de pizza's' gebakken worden en afgehaald en aan de andere kant het restaurant. Waar het altijd vol zit, maar een tafel meestal toch wel lukt.
Pancakes Amsterdam enjoy more than 30 pancakes Pancakes Amsterdam.
PANCAKES Amsterdam Centraal. PANCAKES Amsterdam Westermarkt. The whole world enjoys Pancakes. PANCAKES Amsterdam brings a modern and new twist to traditional pancake houses. The Dutch gezelligheid" and cosiness is recognisable by the use of large tables, open bars and kitchens to create a sense of togetherness. PANCAKES Amsterdam restaurants are situated in all of Amsterdam's' top locations; in the famous nine streets, directly opposite Central Station and our brand new restaurant between the Anne Frank House and Westerkerk.
Sea Palace.
Sea Palace ligt vlak bij Amsterdam Centraal Station op slechts 5 minuten lopen. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. De parkeergarage Parking Centrum Oosterdok ligt tegenover Sea Palace. Hier kunt u parkeren in het centrum van Amsterdam voor EUR 1, per 12 min voor de eerste 5 uur. Vanaf het 5e uur tot 24ste uur parkeert u voor EUR 13! Kijk voor de meest actuele parkeerinformatie op www.oosterdokparking.nl Voor een routebeschrijving klik hier. Openingstijden Restaurant Sea Palace is dagelijks geopend van 12.00 00.00 uur.
IENS TOP 2018 restaurants in Amsterdam Centraal Station Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. IENS TOP 2018 restaurants in Amsterdam Centraal Station Amsterdam. IENS TOP 2018 restaurants in Amsterdam Centraal Station Amsterdam. 5 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Wush. Authentiek Duits eten in Amsterdam.
Wurst Schnitzelhaus, ook wel bekend als WuSH, is het eerste Duitse eethuis in hartje Amsterdam. Gelegen aan de Prinsengracht en nabij het Leidseplein is het dé ideale plek om je buik vol te eten met heerlijke Duitse gerechten. Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten; Duits bier!
Café Restaurant De Pont gelegen aan de oevers van het IJ.
Vanuit het raam van het centraal gelegen café restaurant De Pont kijkt u uit over de oevers van het IJ richting het Centraal Station. De tafels aan het raam hebben een uniek uitzicht over het water en de pont die voor de deur iedere paar minuten aanmeert. In ons café kunt u kiezen voor een ontbijt, lunch en café menu, maar ook simpelweg genieten van een drankje en een borrelhap. Prima plek om af te spreken centraal in Amsterdam.
Wok restaurant in Amsterdam bij het Centraal Station WOKTOWALK.COM.
Dit Wok to Walk-restaurant vind je in de buurt van het Centraal Station. Dit is het ideale restaurant om af te spreken met vrienden of om een afhaalmaaltijd te bestellen. Als je in Amsterdam op zoek bent naar een veganistisch of vegetarisch restaurant dan is Wok to Walk DE plek!

Contacteer ons