Resultaten voor amsterdam centraal restaurant

amsterdam centraal restaurant
Menukaart Loetje Centraal.
Restaurant 1e Klas Lunch private dining buffet Amsterdam.
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1 e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam. Grand Café Restaurant 1 e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale en internationale gasten trein reizigers en passanten. De verborgen parel op het Centraal Station perron 2B heeft meerdere ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere groepen. Zowel privé als zakelijk kunt u hier terecht voor een drankje een heerlijk ontbijt lunch of diner. Internationale erkenning voor Restaurant 1e Klas. 1e plek in Europese top 10 Beste Station Restaurants.
De beste plekken voor een snelle hap op Amsterdam Centraal Station Culy.nl.
Eén van de grootste treinstations van Nederland is Amsterdam Centraal Station. Dagelijks komen hier duizenden mensen voorbij onderweg naar werk thuis afspraken en meer. Velen moeten even wachten soms met lekkere trek. Maar waar kun je nu het beste terecht voor een snelle hap die ook nog eens lekker is? Om het nog makkelijker te maken de restaurants in dit artikel zijn allemaal gevestigd aan de achterkant van het Centraal Station aan de IJ-zijde. Favoriet op de Culy redactie is toch wel EXKi.
japans restaurant in amstelstraat amsterdam centraal station wagamama.
amsterdam centraal station ij-hal. wagamama centraal station is gesitueerd in de nieuwe ij-hal aan de ijzijde van het station. het restaurant heeft een mooi uitzicht op het ij en het eye filmmuseum. volg in het station de borden taxi standplaats. amsterdam centraal station ij-hal. wagamama centraal station is gesitueerd in de nieuwe ij-hal aan de ijzijde van het station. het restaurant heeft een mooi uitzicht op het ij en het eye filmmuseum. volg in het station de borden taxi standplaats. de ruijterkade 36b 1012 AA amsterdam. 020 363 54 62.
Loetje Centraal in Amsterdam Menu openingstijden prijzen adres van restaurant.
Loetje Centraal in Amsterdam. Stationsplein 10 1012 AB Amsterdam Nederland Kaart. Menu van Loetje Centraal. Soep van de dag vanaf. Trio van vis gerookte zalm Hollandse garnalen en gerookte paling. Wonton met gerookte zalm en wasabi mayonaise. Rosbief carpaccio met truffelmayonaise. Geitenkaas met rode uienchutney.
Contact Restaurant Moon A'DAM Toren Amsterdam.
arrivé 1800 2130 uur. Te voet te fiets per openbaar vervoer vanaf de zuidkant van het IJ. Ga naar Amsterdam Centraal Station. Neem aan de achterkant van het station de gratis 5-min pont richting Buiksloterweg. Zodra je aan de overkant bent beland loop dan linksaf naar de ADAM Toren. Moon kan je bereiken via de de ingang direct tegenover het EYE Filmmuseum. Check in bij de receptioniste waarna je de lift neemt naar de 19e verdieping. Neem op de rijksweg A10 stadsroute S118 gevolgd door de Klaprozenweg Ridderspoorweg en Asterweg richting de ADAM Toren zie Google Maps. Volg de tijdelijke borden richting de ADAM Toren.
Kom lekker eten! Ristaurante Italiano Piccolo Mondo Amsterdam.
Kom lekker Italiaans eten in hartje Amsterdam! Kom lekker Italiaans eten bij restaurant Piccolo Mondo een gezellig en centraal gelegen restaurant in de populaire Nieuwmarktbuurt in Amsterdam. Vlakbij het Centraal Station de Dam en de beroemde Walletjes. In Restaurant Piccolo Mondo op de Geldersekade 93 kunt u in een ongedwongen en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse specialiteiten kakelvers en huisgemaakt. Uiteraard hebben we ook vegetarische gerechten op de menukaart. Groepen zijn ook van harte welkom. Grote groepen graag van te voren reserveren via email of via telefoonnummer 020-35.83.875 of 0624856961. Woont u in de buurt? Dan kunt u ook telefonisch bestellen.
De top 25 restaurants in Amsterdam voor 2015.
En je zit er ook nog eens heel erg leuk daar aan de Amstel. Rotisserie Amsterdam Een deurtje naast restaurant Fier en van dezelfde eigenaren waardoor we hier eigenlijk een beetje smokkelen. Fier behoort namelijk net zo goed tot onze lievelingen. Bij de een Rotisserie peuzel je tot laat aan een gebraden kippetje whats in a name? en en dat is verrassend van de wat ons betreft op een na lekkerste burger van de stad. Bij de ander Fier draait alles om de ongecompliceerde Vlaamse keuken. En das dan goe he. De Clercqstraat 79 en 81.
Onze restaurants Exki.nl. celery. crustaceans. eggs. fish. gluten. lupine. milk. mollusc. mustard. nuts. peanut. sesame. soya. sulphites. arrow-down. arrow-right. arrow-right-short. blockquote-br. blockquote-tl. blockquote. line-scratched. line. line. load
26 rue du 4 Septembre. 26 rue du 4 Septembre. Open van Maandag tot Vrijdag. Open van Maandag tot Vrijdag. Open van Zaterdag tot Zondag.

Contacteer ons