Meer resultaten voor amsterdam chinese restaurant

amsterdam chinese restaurant
De 25 beste Aziatische restaurants NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste 5 artikelen hebben we u cadeau gedaan.
Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin Amsterdam.
Blijf deze website in. Surinaams Chinees Restaurant Kam Yin. posted by admin. Kam Yin was in 1980 begonnen als eethuisje aan de destijds roerige kop van de zeedijk. Als Surinaams-Chinees, ofwel Surinees, zijn wij inmiddels een begrip in Amsterdam en omstreken.
Chinees Specialiteiten Restaurant Canton Amsterdam.
Al sinds jaren is Restaurant Canton een begrip in Amsterdam voor liefhebbers van de Chinese keuken. Dagverse ingredienten met de fijnste chinese kruiden gecombineerd met de kennis van onze ervaren koks. Samen met het vriendelijke personeel, zijn wij er van overtuigd u een fantastische avond te kunnen.
De traditionele gids voor Chinees eten in Amsterdam MUNCHIES.
Hij gaat me vandaag meenemen naar zijn favoriete Chinese eetgelegenheden in Amsterdam. Lee's' vader Sifu was lange tijd chef-kok in een Chinees restaurant, dus hij weet waar hij het over heeft. Met Chinatowns wereldwijd is de Chinese keuken een van de bekendste en populairste.
De 10 beste Chinese restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste Chinese restaurants in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Chinese restaurants in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
CHANG-I Chinese Cuisine Amsterdam.
Restaurant CHANG-I opent voor het eerst haar deuren voor de Kerstdagen! Vanaf donderdag 24 December Kerstavond en tijdens beide Kerstdagen vrijdag 25 zaterdag 26 December, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk Kerstdiner. De Chef en zijn keukenbrigade geeft u de keuze uit à la carte dineren of Shared Dining!
Chinese restaurants voor een authentiek Chinees maaltje.
Voor authentiek Chinees voer hoef je niet ver te reizen. Bij deze vijf Chinese restaurants in Amsterdam hap je een goede en echte Chinese maal. Tenzij je erop zit te wachten je zaterdagmiddag te spenderen met je neus in de rug van de wachtende voor je, kan ik je aanraden te reserveren bij restaurant Oriental City.
Taste of Culture Chinese Clay Pot Restaurant.
Bent u al nieuwsgierig naar al deze bijzondere Chinese gerechten? Wij verwelkomen u graag binnenkort in restaurant Taste of Culture! Like ons op Facebook. Posts over Taste of Culture. Echt Chinees eten bij Taste of Culture. Echt Chinees eten bij Taste of Culture Koks en Chinezen eten écht Chinees bij Taste of Culture in Amsterdam.
Sichuan Food Amsterdam.
Welcome to Sichuan Food. Gelegen in een gezellige straat in het centrum van Amsterdam vindt u restaurant Sichuan Food. Hét restaurant voor een onvergetelijke avond van de Chinese keuken; Sichuan Food. Sichuan Food is een uniek Chinees restaurant waar de gerechten met uiterste zorg, volgens de kunst van Sichuan een van de vier voornaamste manieren van koken in China, bereid worden.

Contacteer ons