Resultaten voor amsterdam turkse restaurant

amsterdam turkse restaurant
BeyMen Restaurant Café Turks Restaurant Amsterdam.
Turks restaurant Amsterdam. BeyMen restaurant is al enkele jaren een hot item voor de echte levensgenieters: traditionele en heerlijk huisgemaakte eten in samenhang met de gezellige en kenmerkende sfeer die men van BeyMen gewend is. Het restaurant staat in het teken van het bruisende Turkse leven en gastronomie.
IENS top 5: Turkse restaurants in Amsterdam PlusOnline.
Verse kruiden spelen een onmisbare rol in alle gerechten op de kaart en u kunt hier dan ook eindeloos genieten van verrassende smaakcombinaties. U kunt zelfs op twee verschillende locaties in Amsterdam genieten van de specialiteiten van Orontes. Zowel in De Pijp als in West zet dit Turkse restaurant zijn beste beentje voor.
De beste Turkse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
De beste Turkse restaurants in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Turkse restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Turkse restaurants in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Turkse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Waar heb je zin in? Turkse restaurants in Amsterdam. Alle Turkse restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Saray Lokanta oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Saray Lokanta is meer dan zomaar een restaurant! Lokanta betekent in het Turks een plek waar je niet alleen heen gaat om te eten, maar vooral ook om te genieten, samen te zijn, te leven en te zingen. Oudste Turkse restaurant. Saray is het oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Turks restaurant Amsterdam Restaurant Mesken.
M esken is een gezellig Turks restaurant in Amsterdam. Mesken is al meer dan 25 jaar favoriete plek geworden voor iedereen die gek is op Turkse gerechten. Ons schitterend vormgegeven restaurant 140 is ook een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten.
Restaurant Sahan Amsterdam Amsterdam.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 31 203 343 286 info@restaurantsahan.nl. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Konak Restaurant Amsterdam Turkse Restaurant Als Konak Restaurant bestaan wij om de lekkerste van het kebap, de meest heerlijke warme gerechten, delicieuse mezes en desserts uit de authentieke Turkse
1063 BH Amsterdam. Tel: 020 613 29 89. Copyright 2017 Konak Restaurant Amsterdam by MultiVista. Wij zijn per direct op zoek naar een chefkok met ervaring in volledige diversiteit van de Turkse keuken. Klik hier om naar de vacature te gaan.

Contacteer ons