Meer resultaten voor amsterdam turkse restaurant

amsterdam turkse restaurant
Menu Konak Restaurant Amsterdam Turkse Restaurant.
Dranken / i├žecekler. Jus dorange vers. Melk met honing. Copyright 2017 Konak Restaurant Amsterdam by MultiVista. Wij zijn per direct op zoek naar een chefkok met ervaring in volledige diversiteit van de Turkse keuken. Klik hier om naar de vacature te gaan.
De beste Turkse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De beste Turkse restaurants in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Turkse restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Turkse restaurants in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Home Restaurant Hanimeli Cafe Demliq.
Door samen met de buurt te werken is het een gezellige en warme omgeving waar iedereen welkom is. Laat je onderdompelen in Turkse sferen terwijl je proeft van alle delicatessen en lekkernijen die Turkije te bieden heeft. Wanneer kom jij een kijkje nemen? Restaurant Hanimeli Cafe Demliq Kamperfoelieweg 160 1032HV Amsterdam info@hanimeli.nl 020 22 46 020.

Turks Restaurant in Amsterdam. Over Bir Tat. Bir Tat Amsterdam. Select a page. Over Bir Tat. Bir Tat Amsterdam. Kwalitatieve en verse producten zijn de basis van al onze gerechten. Bir Tat laat u graag kennismaken met de heerlijke gerechten uit de Turkse keuken.
Levant Turks Restaurant in Amsterdam.
Direct reserveren bij Turks Restaurant Levant. In Turks Restaurant Levant proberen wij. met ambiance, kookkunst, drank en bezoekers. de Levantijnse sfeer op te roepen. Turks Restaurant Levant. Adres: Weteringsschans 93 1017 RZ Amsterdam tel 020 6225184. Ramazan Aybey, uw gastheer.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West en De Pijp.
Bent u op zoek naar een Turks Mediterraans restaurant in Amsterdam? Restaurant Orontes verwelkomt u graag om u te laten genieten van de heerlijke mediterrane keuken. Naast de heerlijke gerechten schenken wij internationale, maar ook Turkse wijnen. Kies wanneer u wilt reserveren.
Turks restaurants in Amsterdam IENS.
Restaurant in Amsterdam /. Turks restaurants in Amsterdam. Turks restaurants in Amsterdam. 43 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Gevulde wingerdbladeren, linzensoep, baklava met pistachenootjes Smakelijk, gevarieerd en gekleurd. De Turkse keuken barst van de specialiteiten die je meteen overstag doen gaan en waar je onvergetelijke momenten aan zult overhouden. Om van deze authentieke keuken te genieten, vind je hier de beste Turkse restaurants in jouw stad.
Konak Restaurant Amsterdam Turkse Restaurant Als Konak Restaurant bestaan wij om de lekkerste van het kebap, de meest heerlijke warme gerechten, delicieuse mezes en desserts uit de authentieke Turkse
1063 BH Amsterdam. Tel: 020 613 29 89. Copyright 2017 Konak Restaurant Amsterdam by MultiVista. Wij zijn per direct op zoek naar een chefkok met ervaring in volledige diversiteit van de Turkse keuken. Klik hier om naar de vacature te gaan.
Turks Restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam.
U bent op het juiste adres! Restaurant Maydanoz Amsterdam is een oost-mediteraanse keuken, hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije Antalya, Adana, Antakya, Mersin en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland. Wij richten ons meerendeel op de Turkse gedeelte van de mediteraanse keuken.

Contacteer ons