Meer resultaten voor amsterdam turkse restaurant

amsterdam turkse restaurant
Turks restaurant Amsterdam Restaurant Mesken.
M esken is een gezellig Turks restaurant in Amsterdam. Mesken is al meer dan 25 jaar favoriete plek geworden voor iedereen die gek is op Turkse gerechten. Ons schitterend vormgegeven restaurant 140 is ook een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West en De Pijp.
Bent u op zoek naar een Turks Mediterraans restaurant in Amsterdam? Restaurant Orontes verwelkomt u graag om u te laten genieten van de heerlijke mediterrane keuken. Naast de heerlijke gerechten schenken wij internationale, maar ook Turkse wijnen. Kies wanneer u wilt reserveren.
Turks Restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam.
U bent op het juiste adres! Restaurant Maydanoz Amsterdam is een oost-mediteraanse keuken, hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije Antalya, Adana, Antakya, Mersin en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland. Wij richten ons meerendeel op de Turkse gedeelte van de mediteraanse keuken.
Saray Lokanta oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Saray Lokanta is meer dan zomaar een restaurant! Lokanta betekent in het Turks een plek waar je niet alleen heen gaat om te eten, maar vooral ook om te genieten, samen te zijn, te leven en te zingen. Oudste Turkse restaurant. Saray is het oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Ali Ocakba.

Turks Restaurant in Amsterdam. Over Bir Tat. Bir Tat Amsterdam. Select a page. Over Bir Tat. Bir Tat Amsterdam. Kwalitatieve en verse producten zijn de basis van al onze gerechten. Bir Tat laat u graag kennismaken met de heerlijke gerechten uit de Turkse keuken.
Home Hünkar RestaurantHünkar Restaurant Lambertus Zijlplein 25 1067JR Amsterdam 020 411 23 86.
Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 300 personenzodat, wij ook voor al uw feesten en partijeneen goede locatie zijn. Ervaar Hünkar Restaurant. Heerlijk sfeervol tafelen volgens de gastvrije Turkse traditie. Gezelligheid staat bij ons centraal, ervaar de Turkse gastvrijheid zelf!
turkse restaurant in amsterdam, ufukrestaurant ufuk restaurant restaurantufukshoarma, in amsterdam Turkse Specialiteiten kebapkofte.,
Leziz Restaurant Turks Restaurant Amsterdam.
Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam-Osdorp 020 6196275. Turks Restaurant Amsterdam. Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam Osdorp. Welkom bij Leziz. Turks Restaurant Amsterdam. Ons sfeervolle restaurant heeft een strakke, trendy inrichting, waarin alle details volop de aandacht krijgen. De sfeer is bijzonder rustig en aangenaam.

Contacteer ons