Resultaten voor amsterdam turkse restaurant

amsterdam turkse restaurant
Home Restaurant Hanimeli Cafe Demliq.
Door samen met de buurt te werken is het een gezellige en warme omgeving waar iedereen welkom is. Laat je onderdompelen in Turkse sferen terwijl je proeft van alle delicatessen en lekkernijen die Turkije te bieden heeft. Wanneer kom jij een kijkje nemen? Restaurant Hanimeli Cafe Demliq Kamperfoelieweg 160 1032HV Amsterdam info@hanimeli.nl 020 22 46 020.
Konak Restaurant Amsterdam Turkse Restaurant Als Konak Restaurant bestaan wij om de lekkerste van het kebap, de meest heerlijke warme gerechten, delicieuse mezes en desserts uit de authentieke Turkse
1063 BH Amsterdam. Tel: 020 613 29 89. Copyright 2017 Konak Restaurant Amsterdam by MultiVista. Wij zijn per direct op zoek naar een chefkok met ervaring in volledige diversiteit van de Turkse keuken. Klik hier om naar de vacature te gaan.
De beste Turkse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. De beste Turkse restaurants in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. Turkse restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Turkse restaurants in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Home Hünkar RestaurantHünkar Restaurant Lambertus Zijlplein 25 1067JR Amsterdam 020 411 23 86.
Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 300 personenzodat, wij ook voor al uw feesten en partijeneen goede locatie zijn. Ervaar Hünkar Restaurant. Heerlijk sfeervol tafelen volgens de gastvrije Turkse traditie. Gezelligheid staat bij ons centraal, ervaar de Turkse gastvrijheid zelf!
Leziz Restaurant Turks Restaurant Amsterdam.
Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam-Osdorp 020 6196275. Turks Restaurant Amsterdam. Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam Osdorp. Welkom bij Leziz. Turks Restaurant Amsterdam. Ons sfeervolle restaurant heeft een strakke, trendy inrichting, waarin alle details volop de aandacht krijgen. De sfeer is bijzonder rustig en aangenaam.
BeyMen Restaurant Café Turks Restaurant Amsterdam.
Turks restaurant Amsterdam. BeyMen restaurant is al enkele jaren een hot item voor de echte levensgenieters: traditionele en heerlijk huisgemaakte eten in samenhang met de gezellige en kenmerkende sfeer die men van BeyMen gewend is. Het restaurant staat in het teken van het bruisende Turkse leven en gastronomie.
Hira Restaurant.
Turks eten in Amsterdam, Steeds meer mensen verlangen naar eerlijk en verse gerechten.Voor bijeenkomsten zoals feesten werden dan allerlei gerechten klaargemaak uit de traditionele Turkse keuken die de gezellige sfeer van zulke gezelschappen versterken. Hira Restaurant is een ideale verzamelplek voor men die de gezellige sfeer vangastvrijheid wilt voelen en de overheerlijke Turkse specialiteiten wilt proeven.
Turks restaurants in Amsterdam IENS.
Restaurant in Amsterdam /. Turks restaurants in Amsterdam. Turks restaurants in Amsterdam. 48 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Insider Onze beste restaurants. Pop De beste deals. Gevulde wingerdbladeren, linzensoep, baklava met pistachenootjes Smakelijk, gevarieerd en gekleurd. De Turkse keuken barst van de specialiteiten die je meteen overstag doen gaan en waar je onvergetelijke momenten aan zult overhouden.
Saray Lokanta oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Saray Lokanta is meer dan zomaar een restaurant! Lokanta betekent in het Turks een plek waar je niet alleen heen gaat om te eten, maar vooral ook om te genieten, samen te zijn, te leven en te zingen. Oudste Turkse restaurant. Saray is het oudste Turkse restaurant van Amsterdam.

Contacteer ons