Meer resultaten voor amsterdam turkse restaurant

amsterdam turkse restaurant
Turks restaurants in Amsterdam IENS.
Restaurant in Amsterdam /. Turks restaurants in Amsterdam. Turks restaurants in Amsterdam. 44 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Gevulde wingerdbladeren, linzensoep, baklava met pistachenootjes Smakelijk, gevarieerd en gekleurd. De Turkse keuken barst van de specialiteiten die je meteen overstag doen gaan en waar je onvergetelijke momenten aan zult overhouden. Om van deze authentieke keuken te genieten, vind je hier de beste Turkse restaurants in jouw stad.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West en De Pijp.
Bent u op zoek naar een Turks Mediterraans restaurant in Amsterdam? Restaurant Orontes verwelkomt u graag om u te laten genieten van de heerlijke mediterrane keuken. Naast de heerlijke gerechten schenken wij internationale, maar ook Turkse wijnen. Kies wanneer u wilt reserveren.
Levant Turks Restaurant in Amsterdam.
Direct reserveren bij Turks Restaurant Levant. In Turks Restaurant Levant proberen wij. met ambiance, kookkunst, drank en bezoekers. de Levantijnse sfeer op te roepen. Turks Restaurant Levant. Adres: Weteringsschans 93 1017 RZ Amsterdam tel 020 6225184. Ramazan Aybey, uw gastheer.
Turkse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Turkse restaurants in Amsterdam. Alle Turkse restaurants in Amsterdam. Uit eten in Amsterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Kleine eetwaren 1.
Saray Lokanta oudste Turkse restaurant van Amsterdam.
Reserveren op een van die dagen is wel zo verstandig. Oudste Turkse restaurant. Saray is het oudste Turkse restaurant van Amsterdam. Vanaf 1976 heeft het zich ontwikkeld tot een internationale ontmoetingsplaats waar families en vrienden, jong en oud, nieuwe en vaste klanten samenkomen en zich thuis voelen.
Home Restaurant Hanimeli Cafe Demliq.
Door samen met de buurt te werken is het een gezellige en warme omgeving waar iedereen welkom is. Laat je onderdompelen in Turkse sferen terwijl je proeft van alle delicatessen en lekkernijen die Turkije te bieden heeft. Wanneer kom jij een kijkje nemen? Restaurant Hanimeli Cafe Demliq Kamperfoelieweg 160 1032HV Amsterdam info@hanimeli.nl 020 22 46 020.
Leziz Restaurant Turks Restaurant Amsterdam.
Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam-Osdorp 020 6196275. Turks Restaurant Amsterdam. Pieter Calandlaan 945, 1069 SC Amsterdam Osdorp. Welkom bij Leziz. Turks Restaurant Amsterdam. Ons sfeervolle restaurant heeft een strakke, trendy inrichting, waarin alle details volop de aandacht krijgen. De sfeer is bijzonder rustig en aangenaam.
turkse restaurant in amsterdam, ufukrestaurant ufuk restaurant restaurantufukshoarma, in amsterdam Turkse Specialiteiten kebapkofte.,
Amsterdam Osdorp Restaurant Meram.
Amsterdam Osdorp merammeram 2017-03-03T2109080000.: De achtste vestiging van Meram is begonnen met het verlenen van diensten in 2015 in Amsterdam Osdorp. Meram, die bekend staat om de heerlijke ontbijtbuffetten op zaterdag en zondag heeft ook heerlijke steaks zoals rib-eye, spareribs en diverse andere vleesgerechten. Ook voor de vegetariƫrs zijn er vele alternatieven van de Turkse keuken beschikbaar. Wij verwelkomen u graag in ons mooie restaurant aan de Sloterplas om te komen genieten van een Turks hapje!

Contacteer ons