Resultaten voor bijzondere restaurants amsterdam

bijzondere restaurants amsterdam
Foodnerdz De Leukste Lijst Met Hotspots in Amsterdam.
Extreem dineren: de bijzonderste restaurants in Nederland Froot.nl. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Dus wanneer je een keertje geen zin hebt om weer in een gewoon restaurant te zitten, kun je overwegen om eens een kijkje te nemen in één van de restaurants uit dit lijstje. Lees vooraf wel even de recensies zodat je weet wat je kunt verwachten. Lunchen in zeecontainers. Als je niet weet dat je bij het restaurant Pllek in Amsterdam heerlijk kunt eten, zou je er zo voorbij lopen.
34 beste restaurants in Amsterdam.
34 beste restaurants in Amsterdam. Of je er nu woont, werkt of komt voor een gezellig avondje uit: het is altijd fijn om de beste restaurants in Amsterdam te kennen. JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën.
Apart uit eten Bijzondere restaurants.
Restaurants met gezonde kindermenus Er is een website smulpaapje.nl. Op deze website worden restaurants in. Heerlijk gegeten in zeecontainers. Door Jenny Reageren. Het was absoluut verrassend dat mijn lunchafspraak in zeecontainers bleek te zijn. In Amsterdam-Noord, op de NDSM-werf bij restaurant Pllek. Je moet het wel weten, anders ga je er zo aan voorbij Vlakbij de gratis pont tussen Amsterdam Centraal en de NDSM-werf. Maar als je eenmaal binnen bent, voel je je meteen thuis. Stout op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Door Vanessa Reageren. Een restaurantje dat steeds meer biologische en andere mooie producten op de menukaart hebben staan. Het is een gezellig restaurant met een design inrichting en veel ramen. Daardoor kun je tussen het eten door ook genieten van de altijd bijzondere mensen die in Amsterdam rondlopen.
7 originele restaurants in Amsterdam.
Het is soms moeilijk om te kiezen waar je heengaat. Maar wist je dat er ook een paar erg bijzondere restaurants in Amsterdam zitten? Dat is weer eens wat anders dan een pizza bij de Italiaan op de hoek. Dit zijn zeven originele en leuke restaurants in Amsterdam.:
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam ELLE Eten.
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam. Het zijn niet per definitie de nieuwste, noch de hipste restaurants, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat we er maar wat graag aanschuiven. Onze 22 lievelingsrestaurants in het centrum van Amsterdam!
De 36 beste restaurants in Amsterdam 2017 WijnSpijs.nl.
Deze geven een goed beeld van de verschillende bouwstijlen binnen de Amsterdamse grachtengordel en je vindt er bijzondere winkels en restaurants. Een bezoekje aan één van de oudste markten van Nederland kan ook niet ontbreken bij een bezoek aan Amsterdam.
Restaurants op bijzondere locaties nsfavourites.
Deel dit artikel.: Van een 100% plantaardige lunch in een oude tramwagon tot een vijfgangendiner op een onbewoond eiland: de locaties van deze bijzondere restaurants zijn net zo speciaal als de geserveerde gerechten. 1 Amsterdam: Vuurtoreneiland. Op een onbewoond eiland in het Markermeer staat Amsterdams enige vuurtoren.
De 10 beste restaurants voor speciale gelegenheden in Amsterdam.
Restaurants in de buurt van Centraal Station. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants voor bijzondere gelegenheden in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam.

Contacteer ons