Resultaten voor grieks restaurant amsterdam

grieks restaurant amsterdam
Ouzeri I Kriti Amsterdam.
Grieks" restaurant gebaseerd op de keuken van Kreta." WELKOM Bij Ouzeri I KRITI. I Kriti wordt geleid door Yannis Vasarmidis, de man van Kreta. Hij is afkomstig ut het stadje Ierapetra, en is meer dan alleen gastheer en kok. Volgens een van zijn vaste klanten is hij een lopend antidepressivum.
CUL / Goed Grieks restaurant Amsterdam? forum.fok.nl.
Een goed Grieks restaurant, das nog lastiger dan een goed Chinees restaurant. Gelijk heb je. Ik heb al in meerdere Griekse restaurants in Amsterdam gegeten maar die vielen allemaal tegen. Daarom ga ik ook altijd Grieks eten als ik in Duitsland ben.
Restaurant Delphi.
Welkom bij Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi. In ons restaurant maakt u kennis met het authenthieke smaak van het griekse eten. Een avond Delphi, is een avond Griekenland. Al meer dan 36 jaar weten onze klanten de Gravinnesteeg te vinden als ze.
Restaurant I-Grec Griekse gerechten, feesten en catering.
Specialiteit en grote favoriet van velen zijn de mezedes: kleine Griekse tapas die je met de hele tafel kunt delen. Verder varieert de kaart van gevulde lamsbout, gegrilde dorade tot klassieke mousaka. I-Grec is een modern Grieks restaurant in Amsterdam en doet ook catering, buffetten, bruiloften, bedrijfsuitjes, kinderfeesten, zaalverhuur en workshops.
Griekse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Pizzeria Karperweg 1, 1075 LA, Amsterdam, Nederland. 0 recensies 0 fans. Restaurant Zorba De Griek. Grieks Leidsekruisstraat 16-16, 1017 RH, Amsterdam, Nederland. 0 recensies 0 fans. Grieks Overtoom 176, 1054 HR, Amsterdam, Nederland. 0 recensies 0 fans. In de buurt.
Grieks afhalen en laten bezorgen in Amsterdam Hapsalons.
Griekse Taverna by BRINGO grieks. Griekse bezorgdienst in Amsterdam. De 2 Grieken grieks. Afhaalgriek in Amsterdam. Marmaris grieks, turks. Afhaalgriek in Amsterdam. Grieks Restaurant Panagia grieks. Afhaalgriek in Amsterdam. Grieks Restaurant Mykonos grieks. Afhaalgriek in Amsterdam. Grieks Restaurant Athene grieks.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Grieks restaurant Athene Home.
Voor lekker en ontspannen borrelen., eten en feesten is Grieks Restaurant Athene een goede keuze. verschillende muziek; bij feesten kunt u eigen muziek meenemen. U bent welkom voor gewone kleine hapjes Mezedes en ook voor. heerlijke Griekse specialiteiten. Nu ook speciale dagmenu's. Eigenaar Emilios Nikolodakis zorgt voor een echte Griekse sfeer. Studenten kunnen 10% korting krijgen mits zij telefonisch een reservering hebben geplaatst. Voor grote groepen maken wij speciale prijzen op afspraak. Wij verzorgen ook catering voor particulieren, bedrijven of feesten. Ook lunches op afspraak voor groepen van 15-30 personen zijn mogelijk. Voor meer informatie kunt u bellen 020 665 00 57 of mailen. Het beste kunt u reserveren. Onze speciale diner kamer is ook geschikt voor vergaderingen. U kunt daar zowel eten als ook alleen drinken. Ons restaurant kunt u gratis huren voor kleine en grote partijen. Er is een aparte rokersruimte aanwezig. Het restaurant is sinds 2000 gevestigd aan de Amstel in hartje Amsterdam.
De 10 beste Griekse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Grieks Restaurant Plato. 5 van 32 resultaten. Mediterraan Europees Grieks Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Heerlijk eten, vriendelijke bedien 20/09/2017. Verrassend lekker 10/08/2017. Reserveer een tafel. 6 van 32 resultaten. Mediterraan Europees Turks Grieks Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Met liefde bereid en met een gliml 15/06/2016. 7 van 32 resultaten. Mediterraan Grieks Europees Geschikt voor vegetariërs. Griekse taverne in Amsterdam 16/09/2017. Lekkere Griekse tappas 08/03/2017.

Contacteer ons