Resultaten voor restaurant amsterdam centraal

restaurant amsterdam centraal
22 Favoriete restaurants in het centrum van Amsterdam ELLE Eten.
En al doet de naam en inrichting niet bijzonder Italiaans aan, de keuken is het des te meer. Restaurant Koevoet, Lindenstraat 17, Amsterdam, 020-6240846, geen website. Bij 533 waan je je in het buitenland, zowel in sfeer als vlekkeloze bediening, en de gerechten deel je gemoedelijk met je tafelgenoten.
Sea Palace.
Sea Palace ligt vlak bij Amsterdam Centraal Station op slechts 5 minuten lopen. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. De parkeergarage Parking Centrum Oosterdok ligt tegenover Sea Palace. Hier kunt u parkeren in het centrum van Amsterdam voor EUR 1, per 12 min voor de eerste 5 uur. Vanaf het 5e uur tot 24ste uur parkeert u voor EUR 13! Kijk voor de meest actuele parkeerinformatie op www.oosterdokparking.nl Voor een routebeschrijving klik hier. Openingstijden Restaurant Sea Palace is dagelijks geopend van 12.00 00.00 uur.
Grand Café-Restaurant 1e klas in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Zoek een restaurant. Restaurant in Amsterdam /. Grand Café-Restaurant 1e klas in Amsterdam. Grand Café-Restaurant 1e klas. Stationsplein 15 1012 AB Amsterdam Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 25. Over restaurant Grand Café-Restaurant 1e klas. Bij Grand Café Restaurant 1e Klas beleef je de grandeur van vroeger.
SkyLounge Amsterdam.
Eindelijk" heeft Amsterdam, zoals elke wereldstad, een bar restaurant op hoog niveau. Letterlijk dan, want de SkyLounge stijgt behoorlijk boven de stad uit." NEW YEAR'S' EVE. Get your sparkle on and start the year off right with our annual New Years Eve party.
Loetje Centraal in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Amsterdam /. Loetje Centraal in Amsterdam. Stationsplein 10 1012 AB Amsterdam Nederland Kaart. Aan het water.
Wush. Authentiek Duits eten in Amsterdam.
Een schnitzel is een gerecht dat bestaat uit een dun gesneden stuk gebraden kalfsvlees, kippenvlees, varkensvlees of tofoe. Het gerecht is vooral bekend uit de Oostenrijkse keuken maar komt oorspronkelijk uit Milaan. Prinsengracht 474 HS. 1017 KG Amsterdam. Prinsengracht 474 HS. 1017 KG Amsterdam.
Welkom.
We zijn iedere dag open voor diner vanaf 18.00 uur. Of reserveer bij ons voor een feestje dat in de lucht zit: verjaardag, jubileum of promotie? U wordt gastvrij onthaald in ons restaurant in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt en Centraal Station.
Restaurant Centraal-vacatures in Amsterdam januari 2018 Indeed.nl.
Crab restaurant Amsterdam Centraal Vacatures in Amsterdam Centrum. Ruime ervaring als restaurant manager in de horeca. De gast staat centraal, dus gastvrijheid is heel erg belangrijk. 28 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Roebling's' Vacatures in Amsterdam. Shiftleader restaurant Amsterdam centrum. Crab restaurant Amsterdam Centraal Amsterdam Centrum.
Eten in de IJ-hal op Amsterdam Centraal station Culi Amsterdam.
Restaurant Exki op Amsterdam Centraal Station. Restaurant Exki Amsterdam Centraal. De volgende zaak is Exki, voor als je in een gezonde bui bent. Het is natuurlijk heel makkelijk om op het station even voor een snelle hap te gaan, maar die zijn meestal niet zo gezond.

Contacteer ons