Resultaten voor restaurant amsterdam west

restaurant amsterdam west
Cafe Restaurant Amsterdam.
Zo gezegd zo gedaan: sinds 20 december 1996 is café-restaurant Amsterdam in de voormalige machinekamer gevestigd. De overige ruimtes zijn verbouwd tot kantoren en een sportschool. De machinekamer is altijd zeer goed onderhouden door de mensen die er werkten. Zo hoefden de nieuwe gebruikers de vis boven het bassin niet opnieuw te verven. Bij de inrichting van het restaurant is zoveel mogelijk intact gelaten: één dieselmotor is verhuisd naar het Energeticamuseum, de andere staat nog in het restaurant.
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
Authentieke Amerikaanse BBQ cuisine maakt een opmars in Amsterdam. Bij Bar Brouw waren ze een van de eerst en de enige die het vlees bijna 10 uur lang laat garen in hun rookovens. Dat proef je. Als je in West woont en je hebt een date en je wil alvast of nog een drankje drinken, dan doe je dat bij Vesperbar. Het is hip, maar niet té. Het is gezellig en er hangt een relaxte vibe, maar het is zeker leuker dan de gemiddelde kroeg. Ze hebben goede cocktails en het heeft gewoon wat speciaals. Een cocktailbar annex restaurant en buurtkroeg in één.
Eetcafé Kade West Amsterdam Home.
Geniet op een unieke locatie van een drankje en een hapje, in een ongedwongen sfeer. Gezellige bediening, fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt en een open keuken maken Kade West een eetcafe / restaurant waar je vaker terug wilt komen.
NELIS Amsterdam Oost West.
Je vindt ons restaurant op de Sumatrastraat 28 in Amsterdam Oost Indische buurt in een zijstraat van de Javastraat, naast kapper Kwiyasse en vlakbij Stayokay Zeeburg en Studio K. Naast goed eten, proef je hier ook onze passie voor gastvrijheid. Kom, eet en drink bij ons en voel je thuis! Over NELIS Oost. Je vindt NELIS zowel in Amsterdam Oost als in Amsterdam West vanaf medio mei.
Wilde Westen Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam.
Bar/ restaurant Wilde Westen is te vinden onder in het oude Gak gebouw aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Open in Maps. Gebruik twee vingers om de kaart te verplaatsen. Bos en Lommerplantsoen 1. 1055 AA Amsterdam. Kaartgegevens 2016 Google.
Turks Mediterraans restaurant Amsterdam West.
in wijn gekookte octopus, met olijfolie, gedroogde tomaat, kruiden en kappertjes. ruccola met tomaat, avocado, zonnebloempitten, olijfolie en granaatappelsaus. groene sla, komkommer, tomaat, feta, munt, olijfolie en granaatappelsaus. op houtskool gegrilde aubergine, tomaat en peper met verse munt en granaatappelsaus.
turkse restaurant in amsterdam, ufukrestaurant ufuk restaurant restaurantufukshoarma, in amsterdam Turkse Specialiteiten kebapkofte.,
Home Restaurant MOER.
Restaurant MOER heeft een fijne bar, een terras met middag en avondzon, en een open keuken waar gasten de chef aan het werk kunnen zien. DEMI CHEF DE PARTIE. WE ARE CONSCIOUS. MOER hoort een beetje bij Conscious, omdat de oprichters van Conscious Hotels ook de aanstichters zijn van MOER. Conscious Hotels zijn mooie eco-design hotels in Amsterdam.
Faam Startpagina Amsterdam Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
GEZOCHT: Gepassioneerde gastheer en gastvrouw! Het leukste en gezelligste restaurant van Amsterdam West is op zoek naar de nodige uitbreiding. Ben jij van het type lullen én poetsen, no-nonsens en heb jij tijd en liefde over voor onze vaste gasten?

Contacteer ons