Meer resultaten voor restaurant amsterdam west

restaurant amsterdam west
De 10 beste restaurants in de buurt van Westerpark.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Westerpark, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Westerpark. Restaurants in de buurt van Westerpark. Lees beoordelingen van Westerpark. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. De Bakkerswinkel Amsterdam West. 306 van 3.532 restaurants in Amsterdam.
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
Authentieke Amerikaanse BBQ cuisine maakt een opmars in Amsterdam. Bij Bar Brouw waren ze een van de eerst en de enige die het vlees bijna 10 uur lang laat garen in hun rookovens. Dat proef je. Als je in West woont en je hebt een date en je wil alvast of nog een drankje drinken, dan doe je dat bij Vesperbar. Het is hip, maar niet té. Het is gezellig en er hangt een relaxte vibe, maar het is zeker leuker dan de gemiddelde kroeg. Ze hebben goede cocktails en het heeft gewoon wat speciaals. Een cocktailbar annex restaurant en buurtkroeg in één.
Eetcafé Kade West Amsterdam Home.
Geniet op een unieke locatie van een drankje en een hapje, in een ongedwongen sfeer. Gezellige bediening, fijne setting met een terras waar de zon de hele dag schijnt en een open keuken maken Kade West een eetcafe / restaurant waar je vaker terug wilt komen.
The 7 Best Restaurants In Amsterdam Oud-West. airport_transfer. bar. bathtub. business_facilities. child_activities. childcare. connecting_room. cribs. free_wifi. gym. hot_tub. internet. kitchen. non_
Waterkant might have the best location in Amsterdam. The restaurant is spread over the groundfloor of an enormous renovated multi-storey car park. This coiled building overlooks the last ring of Amsterdams canal belt and Waterkants terrace is completely surrounded by water.
Mossel Gin MOSSELENGIN.NL.
Bar Mick, bar restaurant in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West.
Het enige wat jij hoeft te doen is je thuis voelen bij Bar Mick. Bar Mick is gelegen in de steeds populairdere Spaarndammerbuurt in Amsterdam West en vlakbij het Theater Amsterdam. Copyright 2018 Bar Mick Website door Lama Lama. Bar Mick's' Facebook.
Home Restaurant MOER.
Restaurant MOER heeft een fijne bar, een terras met middag en avondzon, en een open keuken waar gasten de chef aan het werk kunnen zien. DEMI CHEF DE PARTIE. WE ARE CONSCIOUS. MOER hoort een beetje bij Conscious, omdat de oprichters van Conscious Hotels ook de aanstichters zijn van MOER. Conscious Hotels zijn mooie eco-design hotels in Amsterdam.
Restaurant Noordwest Noordermarkt Amsterdam.
Restaurant Noordwest gelegen aan de prachtige Noordermarkt is een begrip in de Amsterdamse Jordaan met een uitgebreide menukaart voor lunch, borrel en diner. Kom langs en geniet van een mooie variëteit aan vlees, vis en vegetarische gerechten. created by pocketmenu.nl.
Restaurant DS De School Amsterdam.
Met dieetwensen kan altijd rekening worden gehouden. Menus worden op verzoek ook geserveerd zonder vlees, zonder vis, glutenvrij of geheel vegetarisch. Honden zijn in Restaurant DS helaas niet toegestaan. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam. Disclaimer Privacy Policy Algemene voorwaarden Colofon Huisregels.

Contacteer ons