Meer resultaten voor restaurant amsterdam west

restaurant amsterdam west
Cafe Restaurant Amsterdam.
Zo gezegd zo gedaan: sinds 20 december 1996 is café-restaurant Amsterdam in de voormalige machinekamer gevestigd. De overige ruimtes zijn verbouwd tot kantoren en een sportschool. De machinekamer is altijd zeer goed onderhouden door de mensen die er werkten. Zo hoefden de nieuwe gebruikers de vis boven het bassin niet opnieuw te verven. Bij de inrichting van het restaurant is zoveel mogelijk intact gelaten: één dieselmotor is verhuisd naar het Energeticamuseum, de andere staat nog in het restaurant.
Leukste hotspots Amsterdam West MyTravelBoektje.
Authentieke Amerikaanse BBQ cuisine maakt een opmars in Amsterdam. Bij Bar Brouw waren ze een van de eerst en de enige die het vlees bijna 10 uur lang laat garen in hun rookovens. Dat proef je. Als je in West woont en je hebt een date en je wil alvast of nog een drankje drinken, dan doe je dat bij Vesperbar. Het is hip, maar niet té. Het is gezellig en er hangt een relaxte vibe, maar het is zeker leuker dan de gemiddelde kroeg. Ze hebben goede cocktails en het heeft gewoon wat speciaals. Een cocktailbar annex restaurant en buurtkroeg in één.
34 beste restaurants in Amsterdam.
34 beste restaurants in Amsterdam. Of je er nu woont, werkt of komt voor een gezellig avondje uit: het is altijd fijn om de beste restaurants in Amsterdam te kennen. JAN zet daarom al haar favoriete adressen op een rij, onderverdeeld in drie categorieën. UITGEBREID DINEREN MET GERECHTEN VAN TOPKWALITEIT. Ciel Bleu Ciel Bleu is écht eten op niveau. Niet alleen heeft het restaurant twee Michelinsterren, het bevindt zich ook op de 23e etage van hotel Okura.
Restaurant Ada in Nieuw-West blijft dicht voor witwasonderzoek Amsterdam PAROOL.
Het restaurant heeft niet de juiste horecavergunning, en gaat die misschien ook niet krijgen. De politie vermoedt namelijk dat Ada, net als het nog niet geopende SuAda, gefinancierd is met grote sommen geld uit de internationale drugshandel. Daarom deed de landelijke politie in juli invallen in de etablissementen. Het nog niet geopende SuAda. Het grand café moet een parel worden van de nieuwe Sloterplas. Ook in twee zaken in Rotterdam viel de politie binnen. De administratie werd in beslag genomen en acht mensen werden aangehouden. Zij waren in het bezit van 70.000 euro cash. Bij een verdachte in Amersfoort vond de politie een vuurwapen. De eigenaren ontkenden deze zomer tegen Het Parool schuldig te zijn aan witwassen. Deze" zaak is met keihard werken opgebouwd, met heel veel zweetdruppels. Er zit spaargeld in, wat leningen, een beetje financiering van de bank. Lees ook: Waarom die inval bij 2 restaurants in Nieuw-West? Volg en lees meer over.: Leidseplein heeft eerste 5G-antenne van Nederland. 28 september 2017. NDSM-pont voor even omgedoopt tot floating spa. 28 september 2017. Prent Van der Laan prijkt op rolluik in De Pijp. 28 september 2017. Klein geluk in Amsterdam: De straat zonder spijt.
home Restaurant Bureau.
Meatless District Amsterdam West Vegan Restaurant Bilderdijkstraat 65-67 huis. Meatless District Amsterdam Amsterdam West Bilderdijkstraat 65-67 huis.
Bilderdijkstraat 65-67 Huis Amsterdam Amsterdam Netherlands. Maak een reservering. Meatless District Amsterdam. Bar Kitchen Breakfast Lunch Dinner Drinks Take away Organic 100% vegan. Wijzig deze tekst door op Facebook te posten met de hashtag zitecraft. Wijzig deze tekst door op Facebook te posten met de hashtag zitecraft.
Home Restaurant MOER.
Restaurant MOER heeft een fijne bar, een terras met middag avondzon, en een open keuken zodat gasten de chefs aan het werk kunnen zien. DEMI CHEF DE PARTIE. WE ARE CONSCIOUS. MOER hoort een beetje bij Conscious, omdat de oprichters van Conscious Hotels ook de aanstichters zijn van MOER. Conscious Hotels zijn mooie eco-design hotels in Amsterdam.
Bar Mick, bar restaurant in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West.
Koffie tot het tijd is voor Bier. Bij Bar Mick in Amsterdam West kun je van s ochtends vroeg tot s avonds laat binnen lopen. De perfecte plek in de Spaarndammerbuurt wanneer je zin hebt in een kop koffie met een krantje, een stuk huisgemaakte taart, een vers ontbijtje of gewoon een lekkere lunch.
Wilde Westen Bos en Lommerplantsoen 1 Amsterdam.
Bar/ restaurant Wilde Westen is te vinden onder in het oude Gak gebouw aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Open in Maps. Gebruik twee vingers om de kaart te verplaatsen. Bos en Lommerplantsoen 1. 1055 AA Amsterdam. Kaartgegevens 2016 Google.

Contacteer ons