Zoeken naar restaurant jordaan

restaurant jordaan
Mantoe.
Alles klopt in dit heerlijke, kleine restaurant. Mantoe werkt met een verrassingsmenu. En verrast word je! Het eten is heerlijk, de bediening vriendelijk en netjes, de Afghaanse foto's' aan de muren in combinatie met de sfeervolle inrichting in hartje Jordaan maken alles af.
Home Restaurant Bij ons in de Jordaan.
Bij ons in de Jordaan. Ons restaurant opende op 1 september 2016 haar deuren en is 6 dagen per week geopend gesloten op dinsdag voor een heerlijk ontbijt, lunch diner. In een prachtig oud pand helemaal naar de Jordaan van toen gerenoveerd.
Restaurant Jordaan Steak Restaurant Amsterdam.
Hip Restaurant Amsterdam Restaurant Amsterdam Restaurant Amsterdam-West Restaurant Amsterdam Centrum Restaurant Vandaag Amsterdam Uit Eten Amsterdam Leuk Restaurant Amsterdam Bijzonder Restaurant Amsterdam. 2018 Restaurant Black Blue Hip Restaurant Amsterdam Restaurant Amsterdam Restaurant Jordaan Restaurant Amsterdam-West Restaurant Amsterdam Centrum Restaurant Vandaag Amsterdam Uit Eten Amsterdam Leuk Restaurant Amsterdam Bijzonder Restaurant Amsterdam.
Bienvenidos Restaurant La Oliva in Amsterdam de Jordaan.
Restaurant La Oliva. La Oliva heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijk avondje genieten, alsof je je even in Spanje waant. Pintxos en heerlijke gerechten uit de Noord Spaanse keuken vormen het unieke culinaire concept in hartje Jordaan, waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen de avond compleet maken.
Italiaans Restaurant Amsterdam Uit Eten bij Palladio!
ITALIAANS RESTAURANT AMSTERDAM. Zuid-Italiaanse keuken in de Jordaan. Restaurant Palladio, sinds 1987 gevestigd op de Elandsgracht, vlakbij de Prinsengracht in Amsterdam, staat bekend om zijn traditionele Zuid-Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden met zorg en liefde bereid, en dat proef je!
Restaurant Bordewijk.
Bordewijk is dit jaar ook open van 27 t/m 30 december met een sprankelend eindejaarsmenu! a la carte ook mogelijk! Kerstdagen en van 31 december t/m 4 januari 2018 gesloten! fijne feestdagen en een gelukkig 2018! Restaurant Bordewijk Noordermarkt 7 1015 MV Amsterdam 020 6243899.
Restaurant Locanda serveert écht Italiaans eten in de Jordaan.
Restaurant Locanda serveert Italiaans eten in de Jordaan. De uit Milaan afkomstige Tomasso Maggi wil mensen blij maken. En wie maak je nou niet blij met authentieke, versbereide Italiaanse gerechten? Om deze reden opende restaurant Locanda haar deuren in de Amsterdamse Jordaan.
Home Restaurant De Reiger in Amsterdam.
Te vinden in het hart van Amsterdam, de Jordaan. Van harte welkom! De Reiger is één van de oudste eetcafés van de Jordaan in Amsterdam. Het sfeervolle Café-restaurant in de Nieuwe Leliestraat staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en de Bourgondische eerlijkheid van het eten.
Toscanini.
Opvallend zijn verder de grote, lichte ruimte met open keuken en de informele sfeer van het restaurant. U vindt ons bij de twee witte lampenbollen aan de Lindengracht op nummer 75. Copyright Restaurant Toscanini 2018. Toscanini is een beschermde merknaam.

Contacteer ons