Zoeken naar sushi restaurant amsterdam

sushi restaurant amsterdam
Tomo Sushi Japanse Restaurant.
Tomo Sushi is een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant en bevindt zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam, in de Reguliersdwarsstraat. Tomo Sushi biedt traditionele a la carte gerechten die met de fijnste en verste ingrediƫnten worden bereid lees meer.
Yatta Sushi Amsterdam Online bestellen met GRATIS frisdrank Orientaals dineren Amsterdam.
Restaurant Yatta is gelegen aan de Oranje-Vrijstaatkade nummer 25 in Amsterdam en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer. 1093 KS Amsterdam. 020 752 9475. Klik hier om online te bestellen bij Yatta Sushi Amsterdam voor delivery!
Amsterdam 2 Restaurant Sumo.
Sumo aan de Vijzelstraat opende zijn deuren in het jaar 2012 en is gevestigd aan een van de belangrijkste stadsradialen van Amsterdam voor het openbaar vervoer en het reguliere verkeer. Dicht bij de uitgaansgelegenheden aan het Rembrandtplein is dit een zeer fijne en gezellige plek om bij te komen van uw dag. Ook bezit Sumo Vijzelstraat een succesvolle delivery service, waarmee we u van dienst kunnen zijn van onze Japanse keuken. Openingstijden Prijzen all you can eat. Dagelijks // Lunch 1200: tot 1700: 1995, p.p. Dagelijks // Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1150., Maandag-Woensdag // Diner 1700: tot 2230: 2695, p.p. Donderdag-Zaterdag // Diner 1700: tot 2230: 2895, p.p. Zondag // Diner 1700: tot 2200: 2895, p.p. op Feestdagen is de keuken open tot 2230.: Met de kerst hanteren wij anderen prijzen. Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1395., 48 years ago. Designed by K.Y. Copyright Restaurant Sumo 2015.
Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam.
Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. Sushi, altijd vers! Bekijk het hele menu. Superverse zalm uit Ijsland. Direct reserveren: 020 471 00 39. Welkom bij Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. 2017 Sapporo Japans Teppanyaki Sushi Restaurant Amsterdam. Toggle navigation Menu.
Sushi Restaurant WTC Sushi Time.
Sushi Time WTC. Sushi Time staat al sinds het jaar 2000 voor je klaar in het WTC gebouw te Amsterdam. Je vindt ons een beetje verstopt boven Corso Como en de Blauwe Engel. Je gaat het WTC gebouw binnen, roltrap omhoog en aan je linkerhand zie je Sushi Time WTC. Ons restaurant bestaat uit een gedeelte waar 2 lopende banden ronddraaien en een deel waar onze take-out balie staat met daar omheen tafeltjes, ongeveer 80 zitplaatsen.
Waar eet je de lekkerste sushi van Amsterdam? Stadsgids PAROOL.
Oproep Niks combineert semi-gezond eten en fast-food zo heerlijk als sushi. Maar: de ene maki is de ander niet en Amsterdam staat niet bepaald bekend als nigiriwalhalla. Vandaar de oproep: waar eet je de beste sushi van de stad? Door: Het Parool 15 september 2017, 1342.:
Genroku Korting bij sushi eten, japans restaurant amsterdam.
Japans Restaurant Amsterdam vers gemaakte sushi. Genroku is een Japans restaurant. Wij serveren een Ć  la carte menu met Japanse specialiteiten, maar ook het ALL YOU CAN EAT concept. Bij ons kunt u dus onbeperkt genieten van de Japanse keuken voor een vaste prijs.
De 10 beste sushi restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste sushi in Amsterdam, Nederland. Restaurants in Amsterdam. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Sushi restaurants in Amsterdam. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Restaurant Ken-Ichi.
Sushi eten in Osdorp. Ken-Ichi is een jong en hip sushi grill restaurant in Amsterdam Nieuw-west. Een plek voor meer dan 90 gasten om van meer dan 100 verschillende Japanse specialiteiten te genieten. We zijn er voor diner maar ook voor de lunch.

Contacteer ons